Zotac ZBOX PI 221 Mini PC

Zotac ZBOX PI 221 Mini PC 01 Zotac ZBOX PI 221 Mini PC

Zotac ZBOX PI 221 Mini PC

Trebuie să recunosc faptul că, probabil sunt subiectiv în ce priveşte acest mini-PC Zotac ZBOX PI 221 în momentul în care spun despre el că este primul mini-PC de acest fel (similar cu Intel Compute Stick) care poate satisface un utilizator “avizat” şi în acelaşi timp “pretenţios”. Subiectivismul însă este generat tocmai de ce ştie/ce poate să facă Zotac ZBOX PI 221.

Şi în primul rând, este vorba despre faptul că Zotac ZBOX PI 221 vine echipat cu două porturi esenţiale pentru un client “pretenţios”: portul LAN (de 10/100 Mbps) şi portul “normal” USB 3.0. Pentru că, portul USB “normal” şi portul LAN, pentru mine sunt esenţiale! Iar toate celelalte mini-PC de acest gen, peste care m-am uitat (cochetând de multă vreme cu ideea de a cumpăra un astfel de mini-PC), nu aveau aceste două metode de conecatre: LAN şi USB “normal”!
Astfel că, Zotac ZBOX PI 221 este primul mini-PC pe care l-am pus pe “lista de dorinţe” (whislist). Pentru că, încă nu a apărut pe piaţă, însă în perioada următoare ar trebui să-l găsim în oferta magazinelor de profil din România.

Evident, la fel ca toate celelalte mini PC-uri de acest gen, are şi wireless, cu menţiunea că la Zotac ZBOX PI 221 se poate ataşa şi o antenă externă pentru o recepţie cât mai bună a semnalului wireless, fapt care, după cum bine ştim, duce şi la mărirea vitezei de download şi upload, mai ales atunci când routerul se afla la o distanţă mai mare de mini PC.

Conexiunea HDMI există şi ea, ca pe toate celelalte mini PC-uri. Practic, introducem mufa HDMI în televizor şi gata, avem un SMART TV de toată frumuseţea, cu Windows 10 pe el.

Iar specificaţiile tehnice pentru Zotac ZBOX PI 221 sunt decente:

– Procesor: Intel Atom x5-Z8300 (Quad Core la 1.44 GHz cu boost până la 1.84 GHz)
– Memorie RAM: 2GB DDR3L-RS1600
– Spaţiu de stocare: 32GB eMMC
– Placa grafică: Intel HD Graphics
– Ieşire video: HDMI
– Card reader: micro SD/SDHC/SDXC
– Ethernet LAN port: 10/100 Mbps
– Wireless: 802.11ac
– Bluetooth: v4.0

Deci, cam tot ce ţi-ai putea dori de la un Mini-PC. Iar dacă preţul va fi unul realist, Zotac ZBOX PI 221 cred că va muşca o felie serioasă din clienţii celor de la Intel, cei care până acum au cumpărat Intel Compute Stick.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 16 mai 2016 in categoria Calculatoare, Stiri IT. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Zotac ZBOX PI 221 Mini PC”

  1. Severus

    Nu e rau, dar depinde de pret. Ca asa din prima aruncare de privire, pare mai slab ca telefonul meu si are doar 2 GB ram.
    Daca e ieftin, atunci merita.
    Ma gandesc mie la ce mi-ar folosi; tu la ce vrei sa-l folosesti? La lucru sau acasa?

  2. Dan

    Şi, şi … E o sculă bună la de toate. Inclusiv în concedii (pentru că mic şi deştept).

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro