Zoltan Teszari RCS-RDS

Zoltan Teszari RCS RDS Zoltan Teszari RCS RDS

Zoltan Teszari, milionarul fără chip

Zoltan Teszari, patronul imperiului RCS&RDS, are o avere de peste 700 de milioane de euro, figurează pe locul şase în topul celor mai bogaţi romani şi a devenit o adevărată legendă vie … a fost vicecampion european la judo… şi-a început afacerile la vârsta de numai 20 de ani, cu o tonetă de îngheţată.

Pe tot internetul, există doar 3 fotografii cu Zoltan Teszari, şi acelea sunt vechi … motiv pentru care Zoltan Teszari a fost poreclit “milionarul fără chip“. Locuieşte retras, printre oameni simpli, într-o anexă a unui hotel de două stele situat la marginea unei păduri aflate la câţiva kilometri de Oradea …

casa lui zoltan teszari Zoltan Teszari RCS RDS

Se spune că, pe Zoltan Teszari nu-l cunosc nici măcar angajaţii pe care îi are, deoarece obişnuieşte să ţină legătura cu ei prin telefon …

A ales simplitatea în locul opulenţei, nu iese în evidenţă şi nu participă la evenimente mondene, preferând să trăiască retras, în pofida faptului că este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România… Este diametral opus ca atitudine şi comportament faţă de mulţi dintre românii cu mult mai puţini bani decât el … şi îl amintesc aici ca exemplu, pe Gigi Becali.

Zoltan Teszari RCS RDS Zoltan Teszari RCS RDS

Zoltan Teszari Zoltan Teszari RCS RDS

Una dintre relatările “de la faţa locului”, despre Zoltan Teszari şi “ciudatul” său comportament, total ieşit din făgaşul gândirii româneşti (citez):

A fost un episod, aşa, desprins parcă din biblie: după o şedinţă cu nervi, a ieşit din sediul RDS din Timişoara nervos rău şi a trântit uşa de la intrare, iar portarul (care nu-l cunoştea) i-a zis ceva gen: “Aşa, băăăăă! Dă cu ea, că e uşa lui taicătău!
Portarul a primit premiu. Dacă era angajatul lui Becali, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat …

Parcă, nu suntem în România … nu?

Mai multe despre Zoltan Teszari, găsiţi aici: adevarul.ro

Categorie articol [ Internet, Stiri IT ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

15 comentarii la “Zoltan Teszari RCS-RDS”

 • ... a scris la 15 aprilie 2014, 1:01   [#1]

  Trebuia să primească premiu dacă făcea ceva. Nu o mustrare verbală. Dar da, prefer comportamentul lui decât al lui Becali. Pe de altă parte, cele mai ale dracului și diabolice minți trăiesc în umbră. N-am da doi bani pe el dar ar fi unul din familia Rotschild…

 • ... a scris la 15 aprilie 2014, 3:54   [#2]

  Zoltan Teszari e pragmatic in afaceri si nu cred ca se arunca in prea multe detalii. E alegerea lui cum vrea sa isi traiasca viata, departe de popularitate. Cu siguranta stie ca e mai bine asa pentru el. Imi place caracterul lui.

 • ... a scris la 15 aprilie 2014, 8:22   [#3]

  Am citit că, pierde anual în jur de 20 de milioane de euro doar pentru a menţine în viaţă postul de televiziune Digi24, mai precis pentru a menţine această televiziune, echidistantă … celelalte televiziuni de profil (Antena3, Romania TV, Realitatea TV, etc) se vede de la o poştă că sunt susţinute (financiar) politic.

 • ... a scris la 15 aprilie 2014, 23:40   [#4]

  Mie personal nu mi se pare atat de echidistant DIGI. Oricum ar fi, e normal sa aiba pierderi pentru ca sunt la inceput de drum… nu au audiente mari…

 • ... a scris la 16 aprilie 2014, 1:28   [#5]

  Mă rog … cel puţin până în urmă cu nu foarte mult timp, era…

 • severus
  ... a scris la 16 aprilie 2014, 9:50   [#6]

  Dintre toate televiziunile de stiri, pe Digi24HD il caut primul, si e cel mai vizionat program la mine acasa, pe langa Protvhd.

  Cat despre patron, e bine ca nu se sparge in figuri ca Becali sau Mazare.
  Atat timp cat mentine afacerea la cele mai bune standarde, asa cum ne-a obisnuit, eu sunt cel mai fericit .
  Poate in cativa ani o sa schimb si reteaua mobila, cand minutele nationale nu vor mai fi o problema. Momentan nu prea am cu cine vorbi in reteaua mobila digi.
  Bafta, Zoli Tezori :) si multa sanatate.

 • JoinT
  ... a scris la 16 aprilie 2014, 15:31   [#7]

  Severus, Mazare nu are o societate, are cate un pic din fiecare societate care merita atentia lui. Asta la nivel local evident. De asta e primar, sa pastoreasca.
  Pe de alta parte Mazare e un excentric, Teszari un modest, Ponta un bou. =)) . Stiu ca nu avea legatura cu subiectul dar nu m-am putut abtine.

 • Francisc
  ... a scris la 17 aprilie 2014, 11:59   [#8]

  Ce ți-au făcut boii de-i jiignești în halul ăsta, domnule JoinT? La fel ca dumneata, știu că sunt pe lângă subiect, dar e greu să te abții în anumite situații… Sărbători fericite!

 • JoinT
  ... a scris la 17 aprilie 2014, 14:24   [#9]

  Nu stiu cum as putea sa enumar la cate a facut “boii”, mi-ar lua mult timp. In schimb i-as sugera sa caute un buncar pe la ALA ca sa-si desfasoare activitatea in siguranta. Asta sa fiu cat de cat la zi…n-as putea sa tin pasul cu ritmul infernal in care apar noutatile.
  O fi saptamana de dinainte de Paste, dar…boii tot boi raman.
  Multa sanatate si dvs!

 • manescu romeo
  ... a scris la 8 august 2016, 21:54   [#10]

  va doresc succes in planurile d-voastra, dar va aduc la cunostinta ca in Baia Mare, firma RCS-RDS este la pamant, cele mai multe canale civilizate s-au decodat, s-a desfiintat Discovery [schimbul e varza] canalele unguresti nu functioneaza [MTV1] -- am sezizat de 2 luni /aveti niste incompetenti in firma.

 • Olli
  ... a scris la 1 decembrie 2016, 0:58   [#11]

  Un tip de treaba Teszari asta.

 • Severus
  ... a scris la 1 decembrie 2016, 20:27   [#12]

  In Baia Mare RDS nu e la pamant, banalele Discovery au fost inlocuite cu altele mai bune, cu documentare mai serioase, inclusiv documentare romanesti made in Romania. Are cea mai buna televiziune digitala prin cablu din oras, cu cel mai bun raport pret-calitate.
  Singurul lucru care nu imi place este numarul excesiv de mare de programe unguresti pe care trebuie sa le anulez la fiecare scanare.
  Dar asta este, patronul e maghiar si trebuie si ceilalti maghiari sa fie multumiti .
  Adevarat, pana acum Teszari a fost un tip de treaba. Sper sa nu se schimbe. Sa-i dea Domnu sanatate si bafta la afaceri.

 • Nelu
  ... a scris la 29 ianuarie 2017, 17:46   [#13]

  Eu am zeci de sesizari pentru tv si net degeaba nu a venit nimeni asa ca nu am sa le platesc factura

 • Cristian-Mihai
  ... a scris la 12 martie 2017, 13:21   [#14]

  ATENȚIE. Angajații RCS-RDS care merg pe teren în Constanța, sunt niște hoți ordinari. 2440330252/14.02.2017

 • Otves Andrei
  ... a scris la 2 noiembrie 2017, 10:36   [#15]

  Doresc sa stiu de ce nu se rezolva problema pe zona Vladeni Ardeal Brasov legat de semnalul digi mobil,ca de 3 saptamani ni se spune de operatori ca se rezolva si veti fi contactat si factura vreti sa o platasc,nu mi se pare corect semnez un contract si nu il respectati.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?