Zoli, vino la mine!

opinie roman despre imigrantii musulmani Zoli, vino la mine!

Zoli, vino la mine!

În urmă cu mult timp și la o vreme după apariția acestui blog, am creeat o categorie numită “Vocea Poporului” și în care mi-am propus să fac publice opiniile oamenilor, ale oamenilor simpli din popor.

Am crezut și cred că, vocea poporului trebuie auzită, trebuie ascultată … Am crezut și cred că, vocea poporului trebuie să răzbată dincolo de cortina funcțiilor și a statutului social, vocea poporului trebuie să fie auzită mai ales de către cei aflați la vârful societății și care conduc destinele oamenilor.

Evident, cei mai mulți dintre oamenii simpli și care la un moment dat simt nevoia să-și exprime public punctul de vedere, nu au talent oratoric și poate nici nu se pricep foarte bine să-și exprime ideile în scris, asta însă nu înseamnă că ideile acestora nu sunt ori nu pot fi pertinente și cred că acestea ar trebui luate în calcul de către cei aflați la conducerea țării … Sunt mesaje directe din partea unor cetățeni care nu fac partizanat politic! Chiar dacă unele mesaje sunt poate îndreptate împotriva atitudinii sau acțiunilor unor politicieni, cetățenii taxează punctual atitudinea sau acțiunea în cauză fără să țină cont de partidul din care respectivul politician face parte.

Pentru acest articol, lăsând la o parte absența talentului oratoric a protagonistului, am ales să fac publică opinia unui român … a unui român simplu. Iar titlul cel mai potrivit pentru acest filmuleț (recent apărut pe internet), cred că este: “Zoli, vino la mine!“. Titlu ce transmite un mesaj cu o semnificație extrem de importantă pentru europeni, pentru români și maghiari, pentru România!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 11 septembrie 2015 in categoria Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Zoli, vino la mine!”

 1. DumitruCaruntu

  Bine punctat. Daca am fi toti ca el cu siguranta Romania ar arata altfel. Si as mai adauga ceva. De la politicienii actuali, cu cateva exceptii, nu asteptam nimic bun. Pentru a-i determina sa tina cont de “vocea poporului” exista un singur mijloc: presiunea strazii. Altfel, revolta noastra din mediul online este doar un refugiu si nimic mai mult.

 2. Dan

  Și totuși, mediul online este cel care a făcut diferența în alegerea ultimului președinte al României … lăsând la o parte prestația ulterioară oarecum dezamăgitoare a celui ales.

 3. Marand

  …lăsând la o parte prestația oarecum dezamăgitoare…
  …păi dacă-i vorba să lăsăm la o parte „preștățiili”, atunci să-i lăsăm pi tăți să-și facă di cap…să nu zică unii că-i dezcreminăm…și d-al d`ăștia e mulți…
  Una peste alta, manipularea produsă la alegerile actualului președinte a fost cel puțin dezgustătoare…afirmația o fac în deplină cunoștință de cauză…polemicile sunt de prisos. %-(

 4. Dan

  @Marand, lumea s-a speriat și a votat cu Iohannis doar de frică să nu iasă Ponta și nu pentru că ar fi fost Iohannis cea mai bună soluție pentru România. Între cei doi, ce opțiuni erau? Ori, oare, crezi cumva că Ponta ar fi fost o opțiune mai bună decât Iohannis !?

 5. francisc

  asta saracul, vrea sa trimita un mesaj bun, insa modul ciobanesc in care o face imi displace profund.
  iar faza cu istraelul, licarul de speranta… mars ma d-aici. ca-n spatele islamistilor e cia si mossadul, cum a fost si-n spatele “revolutiei” din 1989 din România.

  im probleme emigrantilor, europa trebuie sa faca front comun. altfel risca sa fie trasa-n p… de musulmani. ceea ce se intampla deja in franta, anglia, suedia, norvegia. une politia nu intra in anumite zone. cum plm ma sa nu intri in nush ce zona? e tara ta, orasul tau, cartierul tau. nu intri in zona aia ca ce? te duci cu tancul si-i linsezi pe toti daca e nevoie. NU RESPECȚI REGULILE ȚĂRII ÎN CARE EȘTI, POȚI PLECA, NU TE ȚINE NIMENI CU FORȚA!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite