Zlatan Ibrahimovic – Top 10 goluri

nzwakxH Zlatan Ibrahimovic  Top 10 goluri

Cu dedicație pentru amicul nostru Francisc… știind că-i mare iubitor de fotbal.

Zlatan Ibrahimovic – Top 10 goluri


Categorie articol [ Fotbal ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

14 comentarii la “Zlatan Ibrahimovic – Top 10 goluri”

 • ... a scris la 12 august 2019, 23:05   [#1]

  Și… cireașa de pe tort =))

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 13 august 2019, 1:58   [#2]

  Ibrahimovici a fost fotbalistul complet, care a jucat fotbal numai din plăcere. Dacă fiecare dintre noi am face totul din plăcere, credeți că societatea în care trăim ar fi asemenea celei în care ne ducem zilele?

  Credeți că niște „oameni politici” precum Dăncilă, Ponta și Tăriceanu ar avea ceva de spus în legătură cu viitorul patriei? Credeți că unul ca Ludovic Orban ar fi capabil să ne conducă destinele?

  Îmi cer iertare, Dane, îmi place fotbalul dar îmi displac indivizii ce ne tot conduc de treizeci de ani, ăștia de tot încearcă să ne convingă că ne dă!

  Mulțam, nu am nevoie de „dăruirea” lor…

 • marc
  ... a scris la 13 august 2019, 12:01   [#3]

  Fara a fi…mare specialist in sport sau mai ales in fotbal,parerea mea-i ca nu trebuie mereu sa amestecam lucrurile.Nu de alta,dar cu sau fara sa vrem,iese un veritabil …ghiveci de idei si comentarii!In fond,ce are fotbalul cu politica?!E ,stiti dv,un fel de ce are s..a si cu prefectura,nu?Tot ca o parere,dar si fara nici-o trimitere sau aluzie la (spre)cineva anume(nici n-ar fi cazul),e mult mai firesc ca atunci cand vorbim despre un anume domeniu,comentariile sa se refere numai si numai la subiectul cu pricina…Cred ca efectul asteptat ar avea un alt impact.Ce spuneti?…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 13 august 2019, 21:46   [#4]

  Sunt de acord, Marc: nu trebuie să amestecăm mereu lucrurile. Nu are nicio treabă sula cu prefectura (nu înțeleg de ce ai pus puncte la cuvântul sulă? ai uitat de sula-n coaste a tovarășului Iliescu?), la fel cum nici fotbalul nu are legătură cu politica. Fotbalul e fotbal și politica e politică, că de-aia a ajuns Gigi Becali în comisia juridică a Camerei Deputaților și membru în Parlamentul European.

  Promit solemn că în seara asta nu mai amestec lucrurile și comentez doar despre meciul „ceferiștilor” clujeni fără să mă gândesc la impactul aiurelilor mele.

  Hai că a început meciul…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 13 august 2019, 22:47   [#5]

  Minune? Avem mare nevoie să credem în minuni. CFR abordează partida exact așa cum trebuie…

  YESS! „Bătrânul” Deac o bagă în poartă ajutat de stâlpul porții. E unu la zero pentru ai noștri, însă meciul se joacă și „ardelenii” nu trebuie să se retragă.

  Deocamdată avem parte doar de o jumătate de minune. Sper că Dan Petrescu va reuși să gestioneze situația în așa fel încât următorul adversar să fie cehii din Praga.

  Hai să vedem și cealaltă jumătate a minunii…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 14 august 2019, 0:01   [#6]

  Nu știu cât de repede pot să să tastez rândurile scrise cu pixul în timpul reprizei secunde, dar încerc…

  Minunea nu mai e minune fiindcă Celtic egalează. Se înfuriară zgârciții scoțieni, la fel ca Dan Petrescu. După o cădere artistică a lui Omrani și o ciocnire galactică între fundașii cefereului scorul devine doi la unu.

  Un henț în suprafața interzisă îi dă ocazia lui Omrani să-și spele păcatele. Ce sfert de oră ne așteaptă?… Hai ai noștri!

  Degeaba. Scoțienii trec la conducere după o aruncare de la margine făcută greșit…

  YESS încă o dată! Omrani egalează. doar zece minute ne despart de o calificare istorică. 6 minute de prelungiri. Cine știe de ce? Țucudean confirmă victoria. Bravo lui!

  Demult nu am mai trăit o asemenea seară…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 14 august 2019, 0:08   [#7]

  P.S.: Se mai întâmplă și minuni, prieteni, mai ales atunci când îți vezi de treabă la modul serios. Mă duc fericit la somn…

 • marc
  ... a scris la 14 august 2019, 7:40   [#8]

  Ai dreptate,Francisc!CFR-ul a jucat…ca la carte.Departe de a fi doar o minine.E doe vointa.perseverenta,cotinnuitate si serizitate.Fara vorbarie goala si mandrie a la Becali.Bravo lor,ceferistilor!

 • marc
  ... a scris la 14 august 2019, 7:43   [#9]

  Scuza-mi inerentele greseli aproape de fiecare data prezente,cand scriu pe mobil…

 • marc
  ... a scris la 14 august 2019, 15:03   [#10]

  In ce priveste…sula si cu prefectura,pot doar sa-ti spun ca pe vremea copilariei si chiar a tineretii mele, pudoarea,respectul si bunul simt se stiau si se respectau ca Tatal Nostru!Pe atunci oamenii,tineri ori varstnci nu erau dezinhiati si nici cu tupeul celor de acum.Ei,dragul eu,in acest spirit al respectului fata de tine si de semanii tai,am crescut si m-am format ca OM.Poate doar si cu o prea exagerata pudoare.Recunosc,dar n-am ce face.Asta sunt!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 15 august 2019, 20:00   [#11]

  Ca să nu te superi pe mine, iată ce spune DEX-ul, Marc:

  SÚLĂ, sule, s. f. 1. Unealtă (folosită de cizmari și de cojocari) formată dintr-un ac lung și gros de oțel, drept sau curb, fixat într-un mâner, cu care se găurește pielea, talpa etc. spre a putea petrece acul sau ața prin ele. 2. (Reg.) Pește mic cu corpul foarte subțire și alungit (Syngnatus nigrolineatus). – Lat. subula.

  Nu o mai lungesc, că începe meciul retur dintre ai mei și ai noștri (Mlada-FCSB). Hai ai noștri!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 15 august 2019, 21:01   [#12]

  La ce fotbal încâlcit au etalat cele două echipe, portughezii din Guimaraes vor da de pământ cu oricare dintre ele s-ar califica.

  Bine că ardelenii au reușit calificarea în grupele EL, indiferent de rezultatul dublei cu praghezii. Mă aștept ca CFR să joace în grupele CL fiindcă Slavia e o echipă de bătut.

  Despre FCSB, Dumnezeu cu mila! Dacă visează la calificare atunci e musai să bage lopta în poarta cehilor cel puțin o dată. Sau te pomenești că le convine loteria loviturilor de departajare?

  Nicio repriză nu seamănă cu alta, deci hai să vedem cum se termină acest meci…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 15 august 2019, 22:04   [#13]

  Până la urmă s-a terminat cu bine. Panțâru a nimerit poarta în finalul meciului cu un șut bine plasat și FCSB merge mai departe.

  Dar Vitoria Guimaraes nu e Mlada Boleslav…

 • marc
  ... a scris la 16 august 2019, 11:44   [#14]

  Merge,cum am vazut cu totii.Dar cum?Cam schiopatand,asa cum pot si-i…antreneaza Becali!Mai stii,ce va mai fi?!Vom trai-sper- si ne vom lamuri…In orice caz ,laudele anticipate si-n exces,cat si sperantele mult prea optimiste nu aduc nimic bine…Vezi,in special, actuala soarta Craiovei(care de cand ii stiu mai tot timpul se lauda ca vor fi campioni si vor face si vor drege; dar si ,,performantele “europene ale Viitorului,o echipa buna si de …viitor,dar nu inca- prezent!..

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?