Ziua în care sărbătorim munca

1mai 1 mai mici gratare iarba verde distractie zi libera Ziua în care sărbătorim munca

Întâiul mai muncitoresc

Românii (unii dintre ei) profită în aceste zile de minivacanța „acordată” cu multă generozitate de guvern. Se bulucesc pe litoral în căutarea distracției, uitând că țara e în prăpastie. Nimănui nu-i pasă că Dragnea și prietenul său Tăriceanu fac ce vor cu România. Mici și bere să fie, că de-aia e întâi mai.

Ce dacă țara se duce de râpă? Noi să fim sănătoși și la pungă groși! Ce mai contează că unii fac ce vor cu viitorul nepoților noștri? Amata de conțopiști ce a ocupat birourile patriei trebuie întreținută fiindcă asigură bunăstarea tuturor, nu-i așa?

Mai contează că părinții noștri mor cu zile prin spitale sau că vlăstarele patriei vin de la școală mai needucați decât atunci când s-au dus? Școala ne strică copiii, spitalele ne omoară pe toți în loc să ne vindece, politicienii ne fură până și viețile și noi ne bucurăm de trei mici și-o bere pe plaja de la Vama Veche…

Mai contează că autostrada soarelui e plină de gropi sau că trenul Călor Ferate Române are nevoie de șase ore ca să ajungă de la București la Constanța? Nu prea.

Tot ce contează e că prima zi de mai e sărbătoarea muncii. Ziua internațională a muncii…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Concedii, vacante, Diverse, Guest Post ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Ziua în care sărbătorim munca”

 • ... a scris la 2 mai 2018, 0:23   [#1]

  Well, eu unul nu fac parte dintre “unii dintre ei“, motiv pentru care eu am sarbatorit prin… munca. Si nu va fi ultima “exceptie” de genul. Niste mititei am aruncat si eu pe gratarul din bucatarie (desi sunt la regim!), dar asta numai dupa-amiaza, asa mai spre seara, pe la “spartul targului” (aka la final de program). Iarba verde o aveam in vreo cateva ghivece, la fereastra din bucatarie.
  C-asai pe plantatie la privat…

  La boieri… pardon, am vrut sa zic la bugetari, e bine: salarii bugetari (NET!) martie 2018

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 mai 2018, 7:31   [#2]

  Bag de seamă că am pierdut un „i” printre șinele Căilor Ferate Române, da’ nu- mare bai. Oricum (cu sau fără acel „i”) trenurile tot așa de „repede” ajung la destinație…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 mai 2018, 7:34   [#3]

  Ce-au „i”-urile astea cu mine? Nu-i mare bai am vrut să tastez…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?