Ziarul Gândul – Ultima editie tiparita

ziarul gandul Ziarul Gândul   Ultima editie tiparita

Ziarul Gândul – Ultima editie tiparita

Editia tiparita a ziarului Gândul a aparut azi, 08 Aprilie 2011 pentru ultima oara la chioscurile de ziare urmând ca de azi incolo să apară exclusiv online.

Cotidianul “Gândul” fondat (printre altii) de Cristian Tudor Popescu, a renuntat la editia tiparita a ziarului, incepand de astazi acesta va apare doar in versiunea “online”. Cei care vor sa citeasca in continuare ziarul Gândul, o pot face pe www.gandul.info

O fi acesta un esec al conducerii ziarului ori punctele de vedere ale lui Cristian Tudor Popescu nu prea mai sunt pe “gustul” romanilor iar asta s-a transformat in cititori tot mai putini ai ziarului Gândul ? … Au reusit oare romanii sa inteleaga ca in pofida aparentelor, chiar si cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania, manipuleaza opinia publica ?

Categorie articol [ Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Ziarul Gândul – Ultima editie tiparita”

  • ... a scris la 8 aprilie 2011, 17:47   [#1]

    e posibil ca Cristian Tudor Popescu sa-si fi terminat ideeile :)) sau nu

  • ... a scris la 9 aprilie 2011, 1:27   [#2]

    Oricum eu privesc la emisiunile politice de la televizor ca la niste telenovele. Mai toate posturile de televiziune au in spate sustinere politica si invers (partidele politice sunt sustinute de posturi de televiziune si presa scrisa), fie din partea opozitiei, fie din partea puterii. Eu unul nu vad in Romania un ziar independent. Mi se pare normal ca actuala putere sa fie criticata…tot poporul o critica pentru incompetenta si iresponsabilitatea in masurile de reforma. Ziaristii care apar la diverse emisiuni sa critice actuala putere sunt clar de partea opozitiei si toti acestia nu au decat un singur interes comun (sa dea jos cu orice pret acutuala putere si sa o preia ei) pentru ca daca ar fi independenti i-ar critica si pe politicienii din opozitie deoarece nu sunt nici acestia usa de biserica, li se cunosc trecutul politic de oameni corupti…au ramas aceeasi. Cum mai poti sa inviti la o emisiune o fosila ca Ciorbea sa-si dea cu parerea si sa critice cunoscandu-se faptul ca si el contribuit cu succes la dezastrul in care ne aflam acum? Sau de ce mai inviti un Ludovic Orban dupa ce toata lumea stie clar ca el a lovit acea fetita cu masina mintind cu o nesimtire iesita din comun ca nu a fost el la volan? Exemplele ar mai putea continua. Intr-un cuvant aceasta este toata clasa noastra politica care a distrus si sistemul educational astfel noi devenind un popor in mare parte salbatic si retardat. Oamenii s-au saturat de minciunile lor si au ales singura alternativa care li s-a mai oferit (aceea de a urmarii emisiuni de cancan si ziare de acelasi fel). Cei care au o minte sanatoasa isi dau seama ca jurnalisti manipuleaza si acum sustinuti fiind de partidele politice. VAI DE TARA ASTA.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?