Zeitgeist – Teoria Conspiraţiei

zeitgeist the movie Zeitgeist  Teoria Conspiraţiei

Zeitgeist – Film Documentar

Adevarul despre presupusele atacuri teroriste din 11 septembrie 2001, adevarul despre razboaiele mondiale, adevarul despre criza economica si financiara, adevarul despre religie, etc …
Vezi toate acestea in primele documentare necenzurate !!!

Nu este punctul meu de vedere, eu doar va prezint informatiile urmatoare, peste care am dat si eu intamplator si mi s-au parut foarte interesante, prezinta anumite fapte altfel decat am fost noi obisnuiti sa le cunoastem si sa le analizam …

O fi sau nu adevarat ce prezinta aceste documentare ? Nu stiu, insa in orice caz m-au determinat ca cel putin sa fiu mai atent si sa privesc cu un ochi mult mai critic ceea ce se intampla in jurul meu …


Zeitgeist – Intro 

Zeitgeist – Religia

 

Zeitgeist – Lumea e o scena


 

Zeitgeist – Cei din spatele cortinei


 

Zeitgeist – Outro


Zeitgeist The Movie: Official Release (Subtitrare In Limba Romana)


Zeitgeist


Zeitgeist (2007)

Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei.
Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat.

Raspanditi acest documentar in toate colturile tarii! Oamenii trebuie neaparat sa intre in contact cu aceste informatii. Zeitgeist este realizat in doua parti, prima parte acopera o parte istorica a religiei, cum au luat fiinta religiile, cum s-au format credintele in soare sau obiecte. Partea a II-a se focuseaza pe evenimentele din 11 Septembrie 2001, World Trade Center, Building 7, Pentagon si alte informatii care ar putea avea legatura cu acest subiect.

Documentarul poate fi vazut in direct pe internet sau poate fi descarcat de pe torrente, pentru a vizualiza direct pe internet Zeitgeist cu subtitrare in romana click aici iar pentru a descarca Zeitgeist (torrent) click aici pentru torrent si aici pentru subtitrarea in romana.

Zeitgeist: Addendum (2008)

Zeitgeist: Addendum aparut in Octombrie 2008 realizat tot in format de doua parti, prima parte prezinta economia bancara, inflatia, cum creeaza bancile banii, ce este datoria, cum functioneaza sistemul bancar in America, cum functioneaza Fondul Monetar International (FMI), vorbeste despre asasinii economici si atinge alte subiecte economice mondiale plus ca ofera o serie de statistici. In cea de-a doua parte Peter Joseph explica “noua sclavie” si noua ordine mondiala.

Viitoarea criza financiara – Zeitgeist partea a 3-a (subtitrare in limba romana)

Un documentar despre coruptul fundament al finantelor, despre credit ca metoda de transformare a oamenilor in sclavi, despre istoricul crizelor financiare si despre scenariul viitoarei crize financiare, semn al loviturii de stat masonice planetare, prin care se doreste disparitia totala a banilor de hartie si inrobirea intregii populatii a lumii. De-a lungul secolului trecut mai multe astfel de “crize” au fost provocate prin manipularea burselor si a masei monetare. Elemente din acest scenariu se regasesc si in “Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” un document care descrie foarte bine evenimente curente sau ale secolului trecut, si constituie planurile dominării întregii lumi, întocmite de conducătorii francmasoneriei mondiale cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elveţia, care a avut loc în anul 1897. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3342)

Zeitgeist Addendum – Sistemul Monetar


Zeitgeist Addendum – Asasinul Economic


Toate informatiile prezentate de Peter Joseph nu sunt opinii personale ale lui Peter, orice informatie prezentata in documentar are o sursa oficiala, o parte dintre surse gasiti aici:

http://www.zeitgeistmovie.com/sources_add.htm

SURSA: www.phantoms.ro

Va mai recomandam urmatoarele documentare/articole:

* New World Order
* Planet Earth
* Ghetarii se topesc intr-un ritm exploziv
* Petrolul din subteran se termina in curand

Categorie articol [ Documentare ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Zeitgeist – Teoria Conspiraţiei”

 • ... a scris la 23 februarie 2010, 23:26   [#1]

  dupa ce termin :) pb, am sa ma uit, pare interesant :) imi plac documentarele de acest gen :X

 • ... a scris la 23 februarie 2010, 23:50   [#2]

  Multe idei prezentate de curentul Zeitgeist sunt pertinente şi uşor de identificat în viaţa de zi cu zi. Totuşi mie nu-mi inspiră încredere Zeitgeist din mai multe considerente despre care intenţionez să scriu în viitorul apropiat pe blogul meu într-o mini-serie de articole.

 • Ioana
  ... a scris la 5 noiembrie 2011, 5:25   [#6]

  ZEITGEIST ADDENDUM

  ZEITGEIST MOVING FORWARD

Trackbacks

 1. Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost arestat
 2. Aeroportul din Denver si Teoria Conspiratiei
 3. Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg
 4. Udo Ulfkotte

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?