You have no authority to access this router

You have no authority to access this router TP Link TL WR841N You have no authority to access this router

You have no authority to access this router

Una dintre problemele de care m-am lovit în rețelistică, este refuzul accesului prin remote management la interfața unui router TP-Link TL-WR841N. Problema respectivă apare la routerele TP-Link TL-WR841N cu versiunea de hardware v8 și firmware 3.13.33.x. Eu am găsit o rezolvare (un mic “truc”), iar pentru cei care se vor lovi de această problemă, am să scriu aici ce puteți face pentru a reuși totuși să accesați interfața prin remote management, din afara rețelei.

You have no authority to access this router TP Link TL WR841N 1 You have no authority to access this router

În mod “default”, remote managementul la acest model de routere este setat pe portul 80, iar dacă nu ați schimbat portul, atunci acesta va rămâne portul 80 (portul default, setat de fabrică). Dacă aveți conexiune PPPoE pe router, iar IP-ul este dinamic și ați creeat un DDNS încercând să accesați interfața prin DDNS, este posibil să vă apăra eroarea cu “You have no authority to access this router!“. În contul vostru de client DDNS (depinde ce serviciu utilizați), va trebui să verificați IP-ul actual al DDNS-ului și să accesați direct IP-ul și nu DDNS-ul.

Problema este că, în momentul accesării directe a IP-ului, browserele web vor face conexiunea direct pe portul 80. Și nici cu IP-ul nu o să reușiți să accesați interfața, va fi afișat același mesaj de eroare cu “You have no authority to access this router!“.
Există însă un mic truc, cu ajutorul căruia am reușit să accesez interfața! Chiar dacă a rămas setat portul 80, iar în cazul portului 80 acesta nu mai trebui specificat (fiind cel default), accesați IP-ul specificând și portul, sub forma:

IP:80

O să constatați cu surprindere că … funcționează, iar interfața devine accesibilă. yahoo smiley You have no authority to access this router

Have fun …

Categorie articol [ Reţelistică ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?