You have no authority to access this router

You have no authority to access this router TP Link TL WR841N You have no authority to access this router

You have no authority to access this router

Una dintre problemele de care m-am lovit în rețelistică, este refuzul accesului prin remote management la interfața unui router TP-Link TL-WR841N. Problema respectivă apare la routerele TP-Link TL-WR841N cu versiunea de hardware v8 și firmware 3.13.33.x. Eu am găsit o rezolvare (un mic “truc”), iar pentru cei care se vor lovi de această problemă, am să scriu aici ce puteți face pentru a reuși totuși să accesați interfața prin remote management, din afara rețelei.

You have no authority to access this router TP Link TL WR841N 1 You have no authority to access this router

În mod “default”, remote managementul la acest model de routere este setat pe portul 80, iar dacă nu ați schimbat portul, atunci acesta va rămâne portul 80 (portul default, setat de fabrică). Dacă aveți conexiune PPPoE pe router, iar IP-ul este dinamic și ați creeat un DDNS încercând să accesați interfața prin DDNS, este posibil să vă apăra eroarea cu “You have no authority to access this router!“. În contul vostru de client DDNS (depinde ce serviciu utilizați), va trebui să verificați IP-ul actual al DDNS-ului și să accesați direct IP-ul și nu DDNS-ul.

Problema este că, în momentul accesării directe a IP-ului, browserele web vor face conexiunea direct pe portul 80. Și nici cu IP-ul nu o să reușiți să accesați interfața, va fi afișat același mesaj de eroare cu “You have no authority to access this router!“.
Există însă un mic truc, cu ajutorul căruia am reușit să accesez interfața! Chiar dacă a rămas setat portul 80, iar în cazul portului 80 acesta nu mai trebui specificat (fiind cel default), accesați IP-ul specificând și portul, sub forma:

IP:80

O să constatați cu surprindere că … funcționează, iar interfața devine accesibilă. yahoo smiley You have no authority to access this router

Have fun …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 19 iunie 2015 in categoria Reţelistică. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale