Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic

yahoo mail beta Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic

Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic

Curiozitatea, nu in toate situatiile este benefica … Sunt mai conservator din fire, asa ca am pastrat vechea tema de Yahoo Mail la conturile mele de email de pe Yahoo.com, respectiv tema Yahoo Mail Classic.

De ceva vreme insa, imi facea cu ochiul un “butonas” sa dau click pe el … Ca si copii mici, am dat click sa vad “ce se intampla” … Stiam ce face acel butonas, respectiv eram constient de faptul ca-mi va schimba tema contului, dar nu mi-as fi imaginat ca este atat de prost conceputa tema respectiva si nici ca va fi destul de dificil sa gasesc cum sa “trec” inapoi pe vechea tema …

Asadar, daca ati trecut pe Yahoo Beta Mail si nu va place cum arata thema contului vostru de email, puteti trece inapoi la Yahoo Mail Classic … Problema era ca eu tot cautam innebunit prin Optinos”, “Settings” si altele … Nu mi-am imaginat ca, trecerea la tema Yahoo Mail Classic se face din … HELP.

Asadar, iata un printscreen, asa arata Yahoo Beta Mail 2011:

yahoo mail beta switch to yahoo mail classic Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic

Dupa cum vedeti, trebuie sa mergeti in meniul “Help” si sa selectati optiunea “Return to Original Mail” …

In acest fel, tema contului vostru de email se va schimba in cea clasica, pe care personal o consider cea mai reusita tema:

yahoo mail beta switch to yahoo mail classic Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Yahoo Beta Mail switch to Yahoo Mail Classic”

 • ... a scris la 5 mai 2011, 20:28   [#1]

  Am testat si eu aceasta tema vre-o 3 zile inca de cand a aparut. La inceput mi s-a parut ceva foarte frumos, senzatia mea era ca puteam naviga mult mai rapid fata de cum navigam pe tema clasica. Dupa 3 zile am avut proasta surpriza sa nu mai pot citi mail-urile (ma conectam si pur si simplu nu imi aparea nimic…nici Inbox, nici Spam, ..pagina alba efectiv). Cu toate ca dupa un timp ceva mai lung si-a revenit, am ales din nou tema clasica care e destul de stabila.

 • ... a scris la 6 mai 2011, 6:33   [#2]

  Si eu am incercat noua tema, dar… de curiozitate a murit pisica (proverb englezesc, pentru cine nu ştie ) ! Am turbat până am găsit soluţia întoarcerii la vechea tema. Am reuşit, dar am primit mesaj pe e-mail cu invitatie să trec la noua tema acum, că oricum din iulie vom fi trecuti la ea …din oficiu :( Ce-i de făcut ?

 • ... a scris la 6 mai 2011, 8:42   [#3]

  Eu sper totusi sa putem reveni la vechea tema Yahoo Mail Classic, tema asta noua e “varza”, mie cel putin nu-mi place.

 • ... a scris la 6 mai 2011, 17:22   [#4]

  Nici mie nu imi place noua “tema”, raman old school :D

 • Lili
  ... a scris la 18 mai 2011, 10:46   [#5]

  Mi-am facut un cont nou si s-a deschis direct pe Yahoo Mail Beta. Stie cineva cum trec pe classic ? Pt. ca varianta cu “Return to original mail” nu exista (logic 8-} )

 • ... a scris la 18 mai 2011, 11:49   [#6]

  La conturile noi, nu prea cred ca se poate … Cel putin, la un cont nou creeat pe Yahoo Mail, eu n-am gasit vreo optiune de unde sa se poata schimba tema pe Yahoo Mail Classic.

 • ... a scris la 13 iunie 2011, 17:13   [#7]

  Deci, La revedere! Se pare ca acum daca ai trecut deja pe noua tema, nu se mai poate reveni la cea clasica ! :D

 • Ionut
  ... a scris la 15 iunie 2011, 10:55   [#8]

  Azi am trecut si eu din curiozitate si prostie la interfata noua si observ ca nu mai ai nici o sansa sa treci la aia veche. Ba mai mult la help yahoo iti zice clar ca nu mai poti sa te intorci…asa ca tre sa ma resemnez si sa ma invat cu nenorocirea asta

 • Robert
  ... a scris la 2 august 2011, 18:46   [#9]

  Cum am reusit, dupa ore de cautare, sa revin la e-mail-ul clasic:
  Inainte sa intru pe mail, am modificat rezolutia monitorului la 800/600, pe urma m-am logat (de pe https://login.yaho...ify2?&.src=ym) -- in momentul in care te loghezi yahoo iti si spune ca trebuie sa treci neaparat pe yahoo mail clasic si te intreaba daca vrei si dai ok. Dupa ce ai intrat in mail clasic neaparat intri la optiuni si salvezi setarile… garantat ramai pe yahoo e-mail clasic.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?