X Factor

x factor X Factor

X Factor

X Factor este un mega-show realizat de Antena 1, pe care postul de televiziune l-a demarat de curand si care pana la aceasta ora este concursul TV cu cel mai mare premiu in bani pus in joc pana acum in Romania, respectiv 200.000 de euro.

Juriul X Factor este format din 3 maramureseni, Paula Seling, Adrian Sînă şi Mihai Morar. Auditiile sunt prima etapa a megashow-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care Antena 1 l-a adus si in Romania, auditiile cu public au inceput pe data de 2 iulie la Timisoara.

x factor X Factor

x factor X Factor

X Factor este un concurs fără bariere de vârstă sau stil, concurs in urma catuia vor fi alese cele mai bune voci din Romania. Acest gen de emisiune-concurs a fost creeat de Simon Cowell în Marea Britanie, formatul a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume fiind un show de televiziune foarte apreciat de catre public.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 3 iulie 2011 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale