www.aciphosting.ro

www.aciphosting.ro www.aciphosting.ro

AcipHosting.ro, domenii web si gazduire

Aciphosting.ro este un site care ofera servicii de webhosting si vanzari domenii, pus la dispozitie de catre firma ACIP COMPUTERS SRL din Bistrita.

ACIP Computers SRL anunta instalarea in centrul de date Scalis din Cluj Napoca, a unui nou server AMD Penom X6 care este in asteptare de clienti …

Ofera suport non stop prin ticket, mail, telefon si live chat, iar preturile domeniilor .RO sunt printre cele mai mici din Romania. Un domeniu .RO poate fi cumparat de pe www.aciphosting.ro la doar 29 de euro.

Si ofertele de VPS sunt foarte avantajoase, preturile incepand cu 6 euro/luna fara panou de control si +12 euro pentru panou de control cPanel/WHM. Ca si virtualizare folosesc Open VZ.

Ofera 30 de zile garantie pentru servicii, astfel incat daca nu sunteti multumit de serviciile oferite, va puteti recupera banii in termen de 30 de zile (Money Back Guarantee) …

Nu am testat inca acest serviciu de gazduire, dar cei de la www.aciphosting.ro au spus ca imi vor pune la dispozitie un cont de gazduire web pentru teste, astfel ca in momentul in care vor activa contul de gazduire, voi reveni cu detalii despre host.

ACIP Computers SRL ofera solutii IT din anul 2002 si au o cifra de afaceri anuala de aproximativ 1.480.000 RON (14 miliarde lei vechi).

Pentru mai multe detalii, inregistrare domenii web sau gazduire web, vizitati siteul www.aciphosting.ro

Categorie articol [ Advertoriale, Gazduire Web ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “www.aciphosting.ro”

 • ... a scris la 2 aprilie 2011, 5:14   [#1]

  Preturile sunt OK . Probabil au si servere de buna calitate in Data Center-ul lor. La VPS-uri eu vad ca pentru cpanel se plateste in plus 15 euro. Sper ca nu au modificat intre timp dupa ce ai postat articolul :D

 • ... a scris la 3 aprilie 2011, 17:33   [#2]

  foarte interesnta oferta :d

 • Claudiu
  ... a scris la 4 aprilie 2011, 14:26   [#3]

  Vad ca la VPS sunt oferte foarte bune. Un amic a cumparat de la ei domeniu .RO si i-a fost activat in 10 minute. :peace:

 • ... a scris la 7 aprilie 2011, 10:15   [#4]

  pare interesant… pacat ca nu are in oferta si hosting in US…

 • ... a scris la 7 aprilie 2011, 19:48   [#5]

  Voi urmări cu interes comentariile la articol. :) Mai aștept păreri despre ei.
  Foarte bun prețul la VPS…

 • ... a scris la 21 august 2011, 11:11   [#6]

  foarte bun dar trafic putin

 • Bob
  ... a scris la 7 noiembrie 2011, 4:28   [#7]

  Am si eu 2 situri amarate, morfologia.ro si ortografia.ro, si vreau sa le mut la baietii astia…mai multe pareri despre ei aveti? Au probleme cu downtimeul ? E firma serioasa ? Multumesc.:x

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?