Windows 7 Service Pack 1

windows 7 service pack 1 Windows 7 Service Pack 1

Windows 7 Service Pack 1

Mai sunt doar cateva zile pana cand va fi lansat Windows 7 Service Pack 1, mai precis pe data de 22 februarie … Dupa cum bine stiti, Service Pack 1 a adus imbunatatiri majore si Windows-ului XP, la vremea cand au inceput sa apara Service Pack-urile pentru Windows XP. La fel va fi Service Pack 1 pentru Windows 7, va aduce o serie de “imbunatatiri” pentru sistemul de operare Windows 7, cum ar fi:
– securitate sporita;
– mobilitate imbunatatita (Wi-Fi, Bluetooth si USB 3.0);
– facilitati noi ca de exemplu RemoteFX (grafica mai buna, animatii tridimensionale, etc…) si Dynamic Memory Hyper-V (o distributie superioara a memoriei in cadrul sistemelor virtuale), etc …

LATER EDIT: – A aparut deja Windows 7 Service Pack 1, si poate fi descarcat de pe siteul oficial Microsoft:

download Windows 7 Service Pack 1

Categorie articol [ Software ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Windows 7 Service Pack 1”

 • ... a scris la 15 februarie 2011, 13:06   [#1]

  A mai aparut un Service Pack 1 si anul trecut, adevarat era neoficial, dar era tot de la Microsot, se putea descarca de pe site-ul oficial.
  De fapt era o colectie de Update-uri!

 • ... a scris la 15 februarie 2011, 13:34   [#2]

  Abia astept, sa il instalez si eu pe laptop!:d

 • ... a scris la 17 februarie 2011, 22:18   [#3]

  O veste buna. Windows 7 mie mi se pare cel mai complex windows, nu a rezistat la mine pe pc un windows mai mult de un an niciodata, asta inca tine bine.

 • ... a scris la 18 februarie 2011, 8:34   [#4]

  Da, se pare ca Windows 7 este foarte bun, cu toate are bug-uri cu miile. Daca il folosesti intensiv isi arata problemele si limitele, si eu folosesc de la aparitie un Windows 7 Home Premium cu licenta!
  Dar, cum mai scrisesem la alte articole, am si un PowerBook G4 de la Apple cu OS X 10.5 Leopard. Nu va ajunge windows niciodata la performantele lui Mac OS, doar daca bineinteles Steve Jobs, in timpul care ia mai ramas, nu rescrie Windows 8, care e pe drum, pe arhitectura lui Mac OX. :peace:

 • Jak Karter
  ... a scris la 18 februarie 2011, 14:32   [#5]

  Pentru ca informația să fie cât mai corectă o să-i dăm lui Peter nota 2, da… un doi cum să spun eu … tras de păr, cum se spunea înainte la școală un 1,55, și findcă s-a trecut de 1,50 Peter va primi un 2 tras de păr … cu indulgență !!!…by Jak Karter! :d

  Deci, pentru ca informația să fie cât mai corectă trebuie să-i informăm pe “telspectatorii” acestui blog că este greșit să te “bați” cu un copil de grădiniță aflat la “grupa mică” și să te “dai mare” prin cartier că ai bătut un “campion mondial la box” la categoria grea ! [-x

  Am mai scris și pe acest blog și pe alte site-uri și am să mai scriu peste tot pe unde am să văd că se dau informații greșite sau nefondate vizavii de o versiune de Windows sau alta de la Microsoft.

  Pe piață se găsesc 6 versiuni de Windows 7 și doar una merită cu adevărat toată atenția și implicit exprimarea unor păreri vizavii de versiuni diferite de Windows (Win XP vs. Vista, Win XP vs. Windows 7, Windows Vista vs. Windows 7, Windows 7 vs. Apple, etc…):
  - Windows 7 Starter (Foarte, Foarte SLAB)
  - Windows 7 Home Basic (Foarte SLAB)
  - Windows 7 Home Premium (SLAB)
  - Windows 7 Professional (BUN)
  - Windows 7 Enterprise (BUN)
  - Windows 7 Ultimate (FOARTE, FOARTE BUN, cel mai BUN)

  Deci Peter, data viitoare cănd vrei să ne mai spui … citez:

  Da, se pare că Windows 7 este foarte bun, cu toate că are bug-uri cu miile.Dacă il folosești intensiv iși arată problemele și limitele….

  … deci, data viitoare asigurăte că ai “testat” o versiune completă și fără limitări din partea celor de la Microsoft și pe urmă poți să compari acea versiune cu “gigantul” de la Apple! >:d<

  Îți propun un “joc”, încearcă să te legi cu un fular la ochi și fă-te că te-ai împiedicat prin casă și “din greșeală” ai downloadat de pe internet de pe torrente versiunea Windows 7 Ultimate Februarie 2010, această versiune este curată fără modificări sau alte programe preinstalate, altele decât cele de la Microsoft are activator inclus, deci nu-ți fă griji în cea ce privește “licența”, are toate update-turile din luna octombrie 2009 până în luna Februarie 2010 incluse, dacă tot ai dat banii pe o licență de Windows 7 Home Premium eu zic că ți-ai câștigat dreptul de a downloada o licență de Windows 7 Ultimate Free ! ;)

  Ca să dau doar un singur exemplu, cei care au Windows 7 Starter, Home Basic, Home Premium au limitări pe partea de drivere în cea ce privesc unele componente hardware dar și limitări pe partea de soft pentru că așa a vrut Microsoft. Puteți să vă instalați voi 6-7 Service Pack-uri, aceste limitări nu vor fi ridicate pentru aceste versiuni de Windows. (Sursa: Microsoft).!!!

  Să fiu un pic mai clar….
  Unei aplicații, unui program sau unui joc i se va aloca din partea sistemului de operare Windows 7 Home Premium 32 bit doar 2 GB RAM indiferent dacă voi aveți instalat 6-8 Gb ram pe un sistem de 32 bit chiar dacă va-ți instalat și acel patch care ridică interdicția de 3GB ram pentru un sistem de 32 biti și o duce până la 128GB RAM, voi nu veți putea beneficia de mai multă performanță pe un sistem Windows 7 Home Premium 32 bit.

  Nu același lucru se poate spune despre un sistem Windows 7 Ultimate,Enterprise,Professional 32bit care poate aloca pentru aceeași aplicație de la 4GB ram până la 8-9 Gb RAM pentru aceeași aplicație cu condiția ca și producătorul acelui program sau joc să-i fi “permis” acest lucru din “fabricație” (Sursa: Wikipedia dar și din propia experiență).
  Majoritatea producătorilor de programe sau jocuri le-au “pregătit” spre alocare pentru sisteme de 32bit minim 4GB ram, dar sânt din ce în ce mai multe programe sau jocuri care permit alocarea de la 4 Gb la 8-9 Gb rami (Cum ar fi programele de editare video profesională), însă dacă aveți un sistem de genul Starter sau Home nu veți putea “beneficia” de aceste avantaje.

  Peter eu am pe cele 2 calculatoare din casă Windows 7 Ultimate, iar pe unul din cele două am instalat Ultimate de 1 an și 4 luni și în tot acest timp au fost instalate peste 147 de programe din care cel puțin 78 sânt jocuri din alea mari nu joculețe de birou pe alea nici nu le mai pun la socoteală și Windows 7 al meu merge al naibii de bine și ce este curios că eu nu i-am găsit nici un bug din miile alea de bug-uri care spui tu, dar promit să mai caut … îmmm ce zici ?? Crezi că de un an și 4 luni l-am folosit destul de INTENSIV cum spui tu sau să mai aștept încă doi ani și pe urmă în sfârșit să-l dezinstalez ? :-??

 • ... a scris la 18 februarie 2011, 17:08   [#6]

  Jak, eu nu imi petrec timpul cu jocuri si nici nu imi permit sa iau la misto pe toata lumea!
  De altfel, asta va fi ultima data ca mai raspund eu la “mistourile” tale!

 • Jak Karter
  ... a scris la 18 februarie 2011, 18:14   [#7]

  @ Peter: -- Dacă din tot ce am scris eu tu nu ai înțeles decât că fac “miștouri” este strict problema ta nu este vina mea că tu ai postat o informație greșită și nefondată care ar putea pe viitor să deruteze foarte mulți utilizatori de sisteme de operare Windows !!!

  De asemenea nu este vina mea că sânt foarte atent la detalii și nu este vina mea că tocmai am pus un “tampon” adică un contrargument la cea ce ai spus tu acolo legat de Windows 7 în general, ba dimpotrivă foarte bine că am pus acel tampon că dacă nu îl puneam eu îl punea alt cineva.

  În cea ce privește jocurile, nici eu nu mai joc jocuri din 2005, acel calculator este al fratelui meu dar tot eu mă ocup de “întreținerea” lui, deci nu ai înțeles nici aici despre ce era vorba sau ce am vrut eu să zic, nu trebuie să fii “gammer” ca să întreții un sistem de operare peste un an de zile sau să afli care sistem este mai stabil și mai bun.

  În fine, legat de “miștourile” pe care ți se pare că le fac eu, aici nu pot să spun nimic face parte din stilul lui Jak este necesar pentru acomodare un interval minim de timp cam între 3 și 7 ani ca să te obișnuiești cu stilul ușor ironic dar cu o tentă pronunțată foarte umoristică pe care îl adoptă Jak, dar eu nu cerșesc pe internet o galerie sau un fan club în numele meu, adică nu imi doresc să am admiratori sau suporteri sau susținători, încerc într-un stil pur personal să atrag atenția că unii dintre voi “bombardați” internetul cu informații nefondate iar uneori de-a dreptul grosolane care nu mai necesită răbdare ci necesită o intervenție, o “reparație” cât mai rapidă.

  P.S.
  Nu este vina mea că îmi funcționează “tărtăcuța” că sânt atent la detalii și atunci când sânt pe “fază” dau o replică pe măsură !
  Vocabular:
  Tărtăcuță = Materie cenușie, grăunțe sau tărâțe sau boabe de orez, depinde de fiecare ce are cum are și mai ales cum îl folosește pe tot parcursul vieții sale, în popor poartă denumirea de CĂPĂȚÂNĂ sau CAP sau CREIER sau INTELIGENȚĂ.

 • JoinT
  ... a scris la 18 februarie 2011, 19:33   [#8]

  Nu cred ca e cazul sa ajungeti sa va reprosati una sau alta. O discutie contradictorie face bine tuturor, pt ca asa ne dam seama care este cea mai buna varianta de ales. Nu cred ca Jak a vrut sa fie de prost gust. A expus totul intr-un mod amuzant. Eu chiar ma amuz cand ii citesc posturile care de altfel sunt foarte bine documentate. Asta nu inseamna ca pe tine Peter nu te apreciez. Ba chiar foarte mult, insa sunt si parerei diferite in orice subiect. Poate Jak, ai exagerat in ultima parte a mesajului tau. Poate ati avut o zi proasta amandoi. Se mai intampla.
  Eu citesc cu placere orice discutie, dar sa fie constructiva. Nu este o competitie dragi “cocosei”. Inchid aici, insa nimeni nu le stie pe toate si asta nu e o problema. E doar vb de a accepta.

 • ... a scris la 24 februarie 2011, 19:08   [#9]

  A aparut deja Windows 7 Service Pack 1, puteti sa-l descarcati de aici:

  download Windows 7 Service Pack 1

 • JoinT
  ... a scris la 24 februarie 2011, 19:21   [#10]

  Dane, cand il testezi?

 • ... a scris la 24 februarie 2011, 19:29   [#11]

  Azi, maine … Da’ pe tine de doare mouse-ul sa-l testezi ? :-?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?