Schimbă locaţia folderului My Documents, în Windows 7

my documents windows 7 Schimbă locaţia folderului My Documents, în Windows 7

Cum poţi muta folderul My Documents pe o altă partiţie

În acest tutorial video, am să vă arăt cum puteţi muta folderul “My Documents” de pe partiţia C, pe o altă partiţie, în sistemul de operare Windows 7. Eu folosesc Windows 7 pe 64 de biţi, dar setările acestea sunt valabile pentru toate sistemele de operare Windows 7 sau VISTA, indiferent dacă sunt pe 32 sau 64 de biţi.

De ce am vrea să mutăm folderul “My Documents” ? Deoarece majoritatea utilizatorilor de calculatoare mai puţin “avansaţi”, sunt obişnuiţi să salveze fişierele/documentele, în acest folder care este folderul “default” (implicit) setat pentru diverse situaţii. Dacă reinstalaţi sistemul de operare pe calcualtorul unui prieten sau al unei cunoştinţe iar acesta are diverse documente de tip “office”, puteţi fi aproape siguri că le-a salvat în folderul “My Documents“. Drept urmare, este bine să “mutăm” acest folder pe o altă partiţie …

În tutorialul video de mai jos, veţi putea urmări toţi paşii pe care trebuie să-i faceţi pentru a muta folderul “My Documents” de pe partiţia C, într-un folder de pe o altă partiţie. Ce am uitat să specific în tutorialul video, este faptul că este de preferat să creeati un folder nou în locaţia nouă în care vreţi să mutaţi folderul “My Documents”, de exemplu creeati un folder numit “Documentele mele” şi mutaţi folderul “My Documents” în “Documentele mele”. Datorită faptului că m-am grăbit când am realizat tutorialul video (era noapte, târziu, motiv pentru care am şi vorbit mai încet), am mutat folderul “My Documents” pe o partiţie goală (o partiţie liberă de pe unul dintre hard diskurile din calculatorul meu), fără să creez acel folder “Documentele mele” … În acest caz, dacă vrem să mai salvăm ceva pe aceea partiţie, folderele şi fişierele vor fi toate “amestecate” cu cele din “My Documents”, drept urmare este de preferat ca fişierele din “My Documents” să fie puse separat într-un folder pe care va trebui să-l creem şi să-l numim “Documentele mele”.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 25 iunie 2013 in categoria Software, Tutoriale video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Schimbă locaţia folderului My Documents, în Windows 7”

  1. Laurentiu

    Cu ocazia asta nu ma mai chinui de fiecare data cand formatez sa-mi mut fisierele! Bun tutorialul, l-am si testat!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro