Windows 10 – Something Happened

windows 10 something happened 150px Windows 10  Something Happened

Windows 10 – Something Happened

Începând de miercuri, 29 iulie 2015, Windows 10 este disponibil la vânzare în peste 190 de țări din lume. Așteptările au fost mari, iar rezultatele ar fi trebuit să fie pe măsură așteptărilor, cu atât mai mult cu cât Windows 8 nu s-a bucurat de prea mult succes în rândul utilizatorilor de produse Microsoft. Și în ciuda faptului că cei de la Microsoft au promis că “de data aceasta va fi altfel”, că Windows 10 va fi un “sistem de operare revoluționar”, practica o demonstrează că nu este deloc așa …

La doar câteva zile de la lansare, utilizatorii care au cumpărat Windows 10 se lovesc de următoarea problemă: o eroare stupidă, care face să apară un mesaj enervant cu “Something Happened“. Stupiditatea mesajului constă în faptul că, nu spune absolut nimic despre “eroarea” care generează acest mesaj, ci pur și simplu spunea doar că … “ceva se întâmplă“. Nu, zău? “Ceva se întâmplă“? Serios?

Evident, o seamă de utilizatori au găsit deja rezolvare pentru aceasta eroare, eroare care se pare că afectează utilizatorii din USA și UK, însă în opinia mea, faptul că Windows 10 a “scăpat” pe piață cu astfel de erori, spune multe despre noul Windows 10 și despre graba cu care a fost lansat pe piață, fără să fie un sistem de operare “matur” … deși, după atâția ani de “Windows” pe piață, ne-am fi așteptat ca în sfârșit cei de la Microsoft să vină cu un sistem de operare serios și matur.

Cei care ați cumpărat deja Windows 10 și vreți să remediați problema cu mesajul de eroare, iată ce aveți de făcut (citez):

According to ‘monoWench’ the problem resides in your language settings and is easily fixed if you’re able to re-download a specific language set.
Users should (apparently) go to “Control panel”, “Language and region”, then go to the region for the United States, click “Administrative” and change the language to English (United States).

Sursa: wired.co.uk

windows 10 something happened Windows 10  Something Happened

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Windows 10 – Something Happened”

 • xpert
  ... a scris la 31 iulie 2015, 16:27   [#1]

  Sa-i @#$ in gura. In loc sa se ocupe de W7 si sa faca drivere pentru un os stabil si bun, se *^%$ pe ei cu W8 si W10. Am avut mari probleme cu un laptop nou-nout caruia nu i-am gasit drivere pentru W7. Am fost nevoit sa instalez bataia de joc numita W8.

  Apropo: stiti vreo rezolvare la problema asta, cand nu poti instala drivere pentru alt sistem in afara de W8?

 • ... a scris la 31 iulie 2015, 21:25   [#2]

  xpert, nu Microsoft face driverele, ci producatorul de la care ai luat laptopul.

 • ... a scris la 1 august 2015, 10:12   [#3]

  Dupa 2 zile de utilizare pot spune ca sunt multumit de Os-zul Windows 10!

 • ... a scris la 1 august 2015, 11:54   [#4]

  Văd că și W10 e un mar gaunos dar intr-uin ambalaj frumos. Oricum, problema asta au avut-o intotdeauna. Îmi aduc aminte când ziceau că windows xp este primul windows in care nu veti vedea niciodata ecranul albastru. si la prezentare, un student, a blocat windows xp-ul cu ecran albastru.
  bagase o discketa, si-n timp ce citea de pe ea, el a scos-o. ecran albastru. lumea era pe spate, astia de la microsoft erau rosii la fata. a fost circul lumii

 • ... a scris la 2 august 2015, 9:22   [#5]

  Orice produs uman este imperfect. Iar Windows 10 este creat de oameni. Pana la urma, problema trebuie pusa in alti termeni. Bun, Windows 10 e un rahat. Ce variante are omul de mijloc dintr-o tara, oricare ar fi ea, acel umil functionar, profesoras de tara, taximetrist etc.? Asta ca sa nu mai vorbim despre ciobanii analfabeti sau tiganii fara scoala, dar cu cont pe Facebook? Au ei alte variante mai bune? Cat priveste elita informatica, de la noi si de aiurea, sigur cei din aceasta categorie au variante. De ce sa injuram magazinul X ca are mere cu E-uri, din moment ce putem merge la magazinul Y?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?