Wild Carpathia

Wild Carpathia Wild Carpathia

Wild Carpathia

Catalogat de presă şi publicul larg drept „probabil unul dintre cele mai frumoase filme despre România”, Wild Carpathia prezintă, în viziunea unui grup de britanici, frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a arăta străinilor diversitatea faunei şi a florei din zonă. De asemenea, documentarul are un scop educaţional şi atrage atenţia românilor asupra comoarei nepreţuite de care se bucură şi pe care trebuie să o conserve pentru generaţiile viitoare.

Wild Carpathia (Carpaţii Sălbatici), este un documentar de aproape 50 de minute care prezintă partea “sălbatică” a României, punând accentul pe pădurile din munţii Carpaţi, consideraţi unul din ultimele teritorii sălbatice din Europa. Filmul a făcut furori încă de la început, datorită declaraţiei prinţului Charles al Marii Britanii, care şi-a subliniat descendenţa din domnitorul român Vlad Ţepeş şi şi-a afirmat interesele pentru această zonă frumoasă a Transilvaniei.

Filmul combină aspecte din istoria Transilvaniei – începând de la daci şi terminând cu perioada medievală – cu imagini din România actuală, cu oamenii care locuiesc aici.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 5 august 2013 in categoria Concedii, vacante, Documentare, Locuri si lucruri frumoase. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Wild Carpathia”

 1. Silvia Dan

  Chiar imi doresc sa vad documentarul asta, am auzit multe despre el, insa..nu stiam ca printul Charles se considera descendent al lui Vlad Tepes..really? :)

 2. ioangeorgescu

  Mama printului Charles, regina Elisabeta a II -a e verisoara cu regele Romaniei Mihai I … asa ca se poate sa fie ceva romanesc la casa regala a Angliei.

 3. JoinT

  Cred ca pana la urma pana la Vlad Tepes mai e mult. Datorita renumelui cred ca toti isi vor da seama ca sunt pe linie cu Vlad Tepes. :)) )

 4. radar media

  Wild Carpathia 2 integral, aici ! :)

 5. Sofia

  Foarte tare. Chiar am vazut filmul si ma bucur mult de interesul ce ne-a fost acordat. Recomand cu incredere promovarea Romaniei. Spor la vizitat!

RSS

Trackbacks

 1. Wild Carpathia 2

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro