Wild Carpathia

Wild Carpathia Wild Carpathia

Wild Carpathia

Catalogat de presă şi publicul larg drept „probabil unul dintre cele mai frumoase filme despre România”, Wild Carpathia prezintă, în viziunea unui grup de britanici, frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a arăta străinilor diversitatea faunei şi a florei din zonă. De asemenea, documentarul are un scop educaţional şi atrage atenţia românilor asupra comoarei nepreţuite de care se bucură şi pe care trebuie să o conserve pentru generaţiile viitoare.

Wild Carpathia (Carpaţii Sălbatici), este un documentar de aproape 50 de minute care prezintă partea “sălbatică” a României, punând accentul pe pădurile din munţii Carpaţi, consideraţi unul din ultimele teritorii sălbatice din Europa. Filmul a făcut furori încă de la început, datorită declaraţiei prinţului Charles al Marii Britanii, care şi-a subliniat descendenţa din domnitorul român Vlad Ţepeş şi şi-a afirmat interesele pentru această zonă frumoasă a Transilvaniei.

Filmul combină aspecte din istoria Transilvaniei – începând de la daci şi terminând cu perioada medievală – cu imagini din România actuală, cu oamenii care locuiesc aici.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Wild Carpathia”

 • ... a scris la 5 august 2013, 15:26   [#1]

  Chiar imi doresc sa vad documentarul asta, am auzit multe despre el, insa..nu stiam ca printul Charles se considera descendent al lui Vlad Tepes..really? :)

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 6 august 2013, 19:03   [#2]

  Mama printului Charles, regina Elisabeta a II -a e verisoara cu regele Romaniei Mihai I … asa ca se poate sa fie ceva romanesc la casa regala a Angliei.

 • JoinT
  ... a scris la 12 august 2013, 16:03   [#3]

  Cred ca pana la urma pana la Vlad Tepes mai e mult. Datorita renumelui cred ca toti isi vor da seama ca sunt pe linie cu Vlad Tepes. :)) )

 • radar media
  ... a scris la 10 septembrie 2013, 11:16   [#4]

  Wild Carpathia 2 integral, aici ! :)

 • Sofia
  ... a scris la 8 mai 2014, 22:45   [#6]

  Foarte tare. Chiar am vazut filmul si ma bucur mult de interesul ce ne-a fost acordat. Recomand cu incredere promovarea Romaniei. Spor la vizitat!

Trackbacks

 1. Wild Carpathia 2

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?