100% Whey Protein Professional

100% Whey Protein Professional

100%25 Whey Protein Professional Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

Whey Protein Professional100% este un concentrat de zer si proteine excelent. Whey Protein este considerat regele tuturor proteinelor pentru bodybuilding si are cea mai ridicatã valoare biologica (BV).

Whey protein are un profil de aminoacizi îmbunãtãtit si o concentratie mai ridicatã cu 25% de BCAA (leucine, isoleucine, valine) decât orice altã sursã de proteine. Profilul de aminoacid al 100% Whey Protein Professional este excelent, contine un procent de 47.5% din asa numitul amino acid anabolic (BCAA’s, argininã, glutaminã si tirozinã).

100% Whey Protein Professional contine aproximativ 10% microfractiuni intacte de proteine imunoglobuline care ajutã sistemul imunitar al corpului. Whey protein are de asemenea calitatea de sporire nepericuloasã a productiei de glutathione. Glutathione este cel mai puternic antioxidant natural din corp.

100% Whey Protein Professional contine de asemenea quadrapeptide, care s-a demonstrat ca are efect analgezic , astfel încât durerea muscularã dupa o munca intensã poate fi diminuatã. 100% Whey Protein Professional are un procent scãzut de lactoze, si este întãrit cu L-glutamine, cel mai abundant aminoacid din muschii omului.

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

Esti ceea ce mãnânci” – este un proverb. Este adevãrat pânã la un anumit punct dar în acelasi timp este si o inexactitate: esti ceea ce absorbi din ceea ce mãnânci!

Din acest motiv în 100% Whey Protein Professional este inclusa o enzimã digestivã, asa încât grupul de proteine necesare în bodybuilding, aminoacizii vor fi utilizati la maxim în corpul dumneavoastrã. Aceastã formulã nu contine aspartam !

Indicatii:
– 100% Whey Protein Professional poate fi utilizat în combinatii cu orice masã care are continut de proteine, sau singur în cazul unor circumstante special (regim alimentar, înainte de culcare, etc.)
În functie de masa muscularã si necesitãtile nutritionale, folositi 1-4 doze zilnic.

Ingrediente:
– proteine de zer concentrate, ultrafiltrate, ce contin lactoglobulinã, lactoferrinã, lactalbuminã si fractii de proteinã imunoglobulinã, cacao, aromã de cappuccino, L-glutaminã, acesulfame-K, sucralosã, matrici de enzime digestive: pepsin, aminogen R.

Arome: Cappuccino, Caramel, Banana, Ciocolatã, Nucã de cocos, Vanilie.

Produsul poate fi comandat direct de pe internet… Click pe butonul de mai jos:

COMANDA ACUM

Categorie articol [ Advertoriale, Culturism & Fitness ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “100% Whey Protein Professional”

 • ... a scris la 28 noiembrie 2010, 13:31   [#1]

  pentru de aia care fac sala :) ? dar fara, nu merge ?

 • ... a scris la 30 noiembrie 2010, 20:55   [#2]

  Da, pentru cei care “fac sala”. Iar “fara”, e cam greu …

 • mihai
  ... a scris la 21 iunie 2012, 18:30   [#3]

  De cine sunt produse Scitec? E ceva de capul lor? Si aici ma refer la diferenta care apare pe eticheta si continutul produsului.

  Un mix bun post antrenament care sa contina whey, ce recomanzi? De la Scitec.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?