What a wonderful world – Louis Armstrong

What a wonderful world Louis Armstrong What a wonderful world  Louis Armstrong

What a wonderful world – Louis Armstrong

Nu ştiu ce genuri muzicale preferaţi voi, în mod cert gusturile muzicale sunt dobândite în timp şi depind de foarte mulţi factori, începând de la cultură, educaţie şi terminând cu nivelul de cunoştinţe muzicale, urechea muzicală şi talentul nativ, care după cum ştim este “dat” sau “transmis” prin codul genetic de la o generaţie la alta … Există şi excepţii bineînţeles, dar sunt destul de rare, talentul muzical este unul nativ, iar acesta poate fi “educat” sau nu, pe parcursul vieţii …

Una dintre melodiile mele preferate, care ocupa un loc de cinste într-un un aşa zis “top 10″ al melodiilor mele preferate, este piesa cu titlul “What a wonderful world“, în interpretarea celebrului Louis Armstrong. Cei care au o ureche muzicală cât de cât “educată”, în mod cert vor aprecia melodia … Restul, ascultaţi în continuare Hip-Hop, CRBL, Andreea Bănica, Corina, Elena şi alte piţipoance media … sau manele (dacă eşti cocălar).

Categorie articol [ Muzica ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “What a wonderful world – Louis Armstrong”

 • ... a scris la 10 aprilie 2013, 16:59   [#1]

  Asa este, adevaratele gusturi muzicale le dobandesti in timp,atunci iti dai seama de calitatea lor.

 • ombrados
  ... a scris la 10 aprilie 2013, 19:53   [#2]

  Cred ca am ascultat piesa asta de sute de ori…nu exagerez! Intotdeauna imi da o stare anume,ceva ce ma face pe loc sa vad si sa simt altfel lucrurile…Este o “perla” muzicala!

 • ... a scris la 15 aprilie 2013, 23:17   [#3]

  Indiferent de gusturile fiecaruia, sunt anumite melodii pe care nu ai cum sa nu le apreciezi. Personal, ascult muzica veche, muzica de club si chiar ceva mai comercial, gen r’n'b sau dance. Louis Armstrong e o legenda!

 • ... a scris la 28 mai 2013, 16:19   [#4]

  Melodia asta ma calmeaza de fiecare data cand sunt stresata sau suparata. Face parte clar, din categoria Oldies but Goldies.

 • Mitica Nicora
  ... a scris la 6 octombrie 2013, 14:29   [#5]

  Salut Dan! Eu mai zdranganesc chitara si am o oarecare pregatire muzicala ca autodidact si sunt acord cu tine in totalitate. Cred ca pot intelege oarecum nivelul intelectual al unei persoane sau chiar si cate ceva din caracterul, sau doar dupa muzica pe care o asculta. Problema e ca putem intelege dar nu putem judeca categoriile de la sfarsit… Nu sunt ei de vina ca li se baga subcultura 24/24 in toate mijloacele de mass-media cu scop final de “zombizare”. Si asta e la nivel mondial. Salut o zi buna si cred ca o sa-ti cer sfaturi (strict tehnice) daca ma apuc sa fac un blog personal (primul) pe teme musicale. O zi buna.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?