Wh to mAh Converter

multimeter aparat masura multimetru digital Wh to mAh Converter

Wh to mAh Converter (Watt-hours to milliampere-hour)

În momentul în care doriți să cumpărați o baterie pentru laptop și căutați bateria pe diverse magazine online, este posibil ca pe anumite site-uri să nu fie trecute specificațiile complete ale bateriei. Din neglijență sau grabă, ori pentru că cei care actualizează datele pe aceste magazine online nu se pricep foarte bine la acest domeniu, se poate întâmpla ca anumite caracteristici ale unei baterii (acumulator) să nu fie specificate pe pagina produsului. Am întâlnit, de exemplu, situații în care, pe anumite site-uri, la anumite baterii pentru laptopuri, să fie menționată doar valoarea în Wh (Watt/hours) fără să fie menționată și capacitatea bateriei în mAh (milliampere hour). Iar dacă sunteți obișnuiți să “înțelegeți” autonomia unei baterii în mAh și nu în Wh, atunci este puțin mai greu să vă dați seama cam ce autonomie poate avea bateria pe care doriți să o cumpărați.

Evident, există o formulă de calcul pentru așa ceva, doar că nu toată lumea este doxă de teorie iar în situația în care vrei să cunoști capacitatea unei baterii în mAh iar pe site este specificata doar valoare de la Wh, cel mai ușor mod de a face conversia din Wh în mAh este, evident, online. Motiv pentru care am creeat un converter care transforma Wh în mAh.

Este important să cunoașteți tensiunea bateriei în volți și puterea în Wh (wați/oră). Scrieți cele două valori în căsuțele converterului de mai jos, apăsați butonul “Calculează” și va fi afișată automat capacitatea bateriei în mAh (miliamperi/oră). Have fun …

Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?