WEBP to JPG, PNG, Converter

app xnconvert 150 WEBP to JPG, PNG, Converter

WEBP to JPG, PNG, Converter

Se poate întâmpla ca la un moment dat să aveţi nevoie să convertiţi o imagine cu extensia .webp într-o imagine cu extensia .jpg sau .png pentru a putea folosi imaginea .jpg sau .png la diverse aplicaţii, pentru diverse proiecte, etc.

Am să dau un exemplu, în cazul meu m-am lovit de această problemă … Am vrut la un moment dat să scriu un articol despre o aplicaţie Android. Bineînţeles că, am căutat LOGO-ul aplicaţiei pe Google Play, am descărcat-o şi … pauză. Imaginea salvată este un fişier cu extensia .webp iar fişierul nu poate fi deschis nu nici un program “obişnuit” de editare grafică. Drept urmare, am să vă prezint o soluţie cu ajutorul căreia veţi putea converti un fişier cu extensia .webp, într-un fişier cu extensia .jpg sau .png.

Programul pe care vi-l recomand, este un program gratuit şi se numeşte XnConvert. Versiunea testată de mine este 1.63. Conversia unui fişier .webp într-un fişier .jpg, sau .png este foarte simplă.

XnConvert 1.63 poate fi descărcat de aici:

download XnConvert 1.63 Setup, 32bit
download XnConvert 1.63 Setup, 64bit

Am realizat un scurt tutorial video în care puteţi urmări cum poate fi convertit un fişier .webp într-un fişier .jpg … urmăriţi filmuleţul de mai jos. Succes!

NOTĂ: Pentru o mai bună vizionare a tutorialului video, vă recomand să comutaţi playerul Youtube pe rezoluţia maximă (1080p) după care să maximizaţi fereastra pe tot ecranul.

app xnconvert 450 WEBP to JPG, PNG, Converter

Categorie articol [ Grafica ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “WEBP to JPG, PNG, Converter”

  • sandor
    ... a scris la 14 mai 2014, 15:16   [#1]

    Sau, ca alternativa, dati jos -- tot gratuit -- xnview, iar acesta intelege formatul webp si, dupa deschidere, puteti salva in ce format doriti.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?