Waze – GPS gratuit, Hartă Trafic, Poliţie, Radare, Accidente

waze gps gratuit trafic politie radare Waze  GPS gratuit, Hartă Trafic, Poliţie, Radare, Accidente

Waze – GPS gratuit

Waze este o aplicaţie extrem de interesantă şi în acelaşi timp foarte utilă pentru şoferi, deoarece include o serie de funcţionalităţi nemaiîntâlnite până acum la o altă aplicaţie, în sensul că, să le găseşti “toate într-un loc” (All în One), respectiv: GPS, să fie gratuit, să primeşti notificări în timp real despre situaţia traficului, blocaje rutiere, drumuri în lucru, filtre de poliţie sau radare, etc…

Waze este disponibil pentru sisteme de operare Android, iOS (iPhone) şi Windows Phone. De asemenea, harta Waze poate fi accesată şi de pe calculator, direct din browser, astfel încât putem spune că este disponibil şi pe laptop sau PC.

Ce este Waze şi cum funcţionează ?
Waze este în primul rând o aplicaţie GPS care poate fi instalată pe telefoane mobile sau tablete. Şi, DA, este GRATUIT! Numai că, spre diferenţă de alte aplicaţii GPS, pe harta Waze sunt semnalate în timp real, incidentele din trafic (accidente, ambuteiaje, blocaje, etc), amplasamentul filtrelor de poliţie şi a radarelor fixe şi mobile, etc. Acestea vor apare pe harta Waze sub forma unor iconiţe (imagini), fiecare iconiza simbolizând o anumită stare: filtru de poliţie sau radar, ambuteiaj, drum în lucru, etc.

waze gps gratuit trafic politie radare Waze  GPS gratuit, Hartă Trafic, Poliţie, Radare, Accidente

Un mare avantaj al aplicaţiei Waze este că, odată instalată pe telefon nu mai ai nevoie de “actualizări” ale hărţilor, deoarece Waze este în permanenţă actualizat online, iar harta se va acualiza online pe măsură ce sunteţi în trafic. Asta însă bineînţeles, presupune o conexiune de date (3G), însă asta nu cred că mai este o problemă în ziua de azi, cam toate abonamentele şi cartelele PrePay au inclus şi internet prin 3G. Am făcut un calcul aproximativ: pe o distanţă de vreo 200 de km parcurşi cu Waze pornit, am consumat 1.65 MB trafic pe internetul mobil 3G de pe telefon. Deci, nu e un capăt de ţară …

Waze pentru Android poate fi descărcat de aici: click aici!

Waze pentru iOS poate fi descărcat de aici: click aici!

Waze pentru Windows Phone poate fi descărcat de aici: click aici!

Iar harta Waze poate fi vizualizată online, de pe calculator sau laptop, aici: click aici.

IMPORTANT ! Waze funcţionează ca o comunitate, unde fiecare membru îşi aduce contribuţia la îmbunătăţirea hărţii Waze şi a informaţiilor, drept urmare nu uitaţi ca atunci când sunteţi în trafic şi utilizaţi Waze, la rândul vostru să semnalaţi şi voi incidentele din trafic, accidentele, ambuteiajele, radarele, etc. Cu cât vor exista mai mulţi utilizatori Waze, cu atât va creşte cantitatea şi calitatea informaţiilor furnizate de Waze !
Ca o scurtă notă de final, înainte de a putea face “notificări” sau “marcaje” pe harta Waze, va trebui să utilizaţi Waze în trafic, câţiva zeci de km, abia după aceea veţi primi permisiunea să puteţi modifica harta, etc …

În urmă cu puţină vreme vă spuneam despre CANAL 22 Trafic România şi Zello, care pot înlocui cu succes o staţie radio CB, staţie radio utilizată pe scară largă de către şoferii profesionişti şi amatori din România. Ei bine, Zello şi Waze ar trebui să fie două aplicaţii care să nu lipsească de pe telefonul niciunui şofer profesionist sau amator din România !

Instalaţi-vă Waze pe telefoanele mobile şi haideţi să creem o comunitate puternică de utilizatori Waze (şi Zello) în România! Va fi în beneficiul nostru, al tuturor şoferilor din România ! Şi nu doar din România, ci din toată Europa, deoarece Waze funcţionează peste tot în lume, iar în Europa este utilizat deja pe scară largă, drept urmare vă poate fi de mare ajutor şi în situaţiile în care sunteţi pe drumurile publice din afara României.

waze gps gratuit trafic politie radare Waze  GPS gratuit, Hartă Trafic, Poliţie, Radare, Accidente

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 23 august 2014 in categoria Auto / Moto, Diverse, Mobile Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

22 comentarii la subiectul “Waze – GPS gratuit, Hartă Trafic, Poliţie, Radare, Accidente”

 1. Mariana

  Da, pare a fi o aplicatie foarte interesanta pentru soferi. Sper sa si functioneze la parametri optimi.

 2. lucian

  Se face update automat la soft? ma refer la unele modificari din trafic… insemnand modificari la trasee…

 3. Dan

  Da, update-ul se face automat, iar avertizările sunt în timp real.

 4. JoinT

  Activez tot!!! =)) Foarte utile aplicatiile astea. Ce a ajuns tel. mobil. Poti face multe, doar nu-ti da te mancare.=))

 5. sabin

  Acum il incerc,multumesc.

 6. Mircea

  Buna, am descarcat aceasta aplicatie dar nu are limba romana in traffic? Imi vb in engleza si nu gasesc unde sa setez romana!?

 7. Octavian

  Pentru Mircea : intra in setarile Waze -- Sunet -- Indrumare navigatie si selectezi limba (romana -- Gabriela).
  Succes!

 8. Catalin

  Dacă caut un oraș din Europa nu găsește nimic! Cum se procedează?

 9. Ciprian

  Aplicatia este foarte buna dar cred ca cineva a facut niste boti sau ceva se genul, pentru ca in ultima vreme cand anumti ceva pe drum si primesti multumiri, acestea sunt de la un user ( mai multi ) cu numele ” spoofy 1 , spoofy 2, …… Spoofy 11. Nu cred ca este cevya normal cu acest spoofy.

 10. Frasinaru Vasile

  De ceva vreme cand vreau sa deschid Waze pe mobil, i-mi spune va “din pacate Waze s-a oprit” i i-mi da 2 casute, una sa trimit feed.., si cealalta ok, daca vreau sa dechid Waze in Magazin play, tot asa se intampla, de ce?

 11. Ionut

  Am instalat și eu aplicația , dar când o deschid nu mi apare hartă cu străzile apare doar săgeată și traseul de urmat.dacă deviez de la traseu nu îmi apare reconfigurare hartă . va rog să mas ajutați.

 12. Romeo

  După ce am actualizat cu ultima versiune 4. spune că nu am semnal GPS,deși este .Nu pot să raportez nimic din trafic.

 13. moldovan simion

  Este tare

 14. ionut

  Salut. Am descărcat aplicatia dar nu stiu de ce nu merge si vocal . Am activat limba romana .gabriela si nu merge

 15. liviu

  merge ff bine. am folosit ieri. am fost atentionat de gropi , politie,

 16. Pusca Laurentiu

  Merge si in afata tarii?

 17. Dan

  Merge, dacă ai internet mobil (3G, 4G, etc)

 18. Bogdan

  Nu merge sub internet 3G … daca circuli in zone de munte mai inalte sau mai putin populate Waze nu este functional … in drumetiile mele de anul acesta prin frumosi munti ai patriei, Waze a functionat in proportie de 25% din cei 2000 km strabatuti de mine… pe scurt … este o aplicatie semifunctionala

 19. Alin

  Am descarcat aplicatia waze si cand vreau sa o folosesc imi arata lipsa semnal GPS.
  Exista rezolvare ?

 20. stefan

  Acest program se poate descarca pe un gps auto in loc de programul igo????

RSS

Trackbacks

 1. Aplicaţii de navigaţie GPS pentru Android
 2. Pensiunea Mirabilandia – Bucea, Cluj

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro