Waterworld (1995)

Waterworld 1995 Kevin Costner Film Waterworld (1995)

Waterworld – Lumea apelor

Este sambata seara, si fiind seara mea libera, este timpul de … film. Am ales un film care in opinia mea este un film extraordinar, chiar daca este ceva mai vechi: Waterworld, un film din 1995 cu Kevin Costner in rolul principal.

Am vazut acest film la cinematograf, chiar cand a aparut pe marile ecrane, insa in loc sa ma uit la un film nou, cu actori de doua parale, prefer un film mai vechi si foarte bine realizat …

Descriere:

Unul dintre cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei, Waterworld este un science-fiction a cărui acţiune se petrece undeva într-un viitor îndepărtat şi înfricoşător când Pământul este acoperit în totalitate de apă, iar oamenii încearcă să supravieţuiască aşa cum pot. Unul dintre aceştia este Mariner, un războinic dur care s-a adaptat la mediu dezvoltându-şi un fel de bronhii. El navighează pe apele nesfârşite pe o barcă rudimentară şi supravieţuieşte din vânzarea unor plante cu efecte magice oamenilor de pe o insulă izolată. Considerandu-l mutant aceştia îl vor face prizonier.

Waterworld 1995 Kevin Costner Waterworld (1995)

Când insula este atacată de o bandă de psihopaţi, numită The Smokers, care cutreieră apele pe skijet-uri, Mariner reuşeşte să evadeze alături de două femei, Helen (Jeanne Tripplehorn) şi fiica ei, Enola. The Smokers, conduşi de infamul Deacon (Dennis Hooper), reuşesc să o răpească pe Enola, care are pe spate tatuata hartă care îi va ghida spre Dryland, singurul loc al planetei neinundat. Din acest moment lucrurile se complică şi bătălia finală dintre Mariner şi Deacon este una pe cinste.

Waterworld a avut un buget de 235 de milioane de dolari şi a fost co-produs de Kevin Kostner. Efectele speciale sunt fabuloase, constituind principalul punct de atracţie al filmului.

Trailer:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 19 februarie 2011 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Waterworld (1995)”

 1. Bucur

  filmele vechi sunt de o mai buna calitate.:d

 2. Alex!

  Am vazut filmul acesta!
  Nu mai tin minte pe ce program l-am vazut, dar stiu sigur ca l-am vazut.
  Mia placut mult.
  Care nici la pauze nu m-am “desprins de TV”, care eu urasc unele programe TV, deoarece dau o pauza publicitara exagerat de lunga.
  Dar in fine….filmul a fost unul foarte bun.:dancing: :d

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite