Vulcanizare … A la Roumanie

vulcanizare Vulcanizare ... A la Roumanie

Din ciclul “Auto/Moto … A la Roumanie”

Nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se “sudeze” janta astfel incat sa nu poata fi “data jos”, desi am jante de (dur) aluminiu pe masina, insa probabil ca se poate intampla … Nu stiu, de ce … ?!

Daca insa mergi la o vulcanizare “in afara” (Europa), sunt convins ca cei de la vulcanizarile “de dincolo” au si o solutie inteligenta de a da roata jos, nicidecum ca si cea “practicata” de catre o seama dintre angajatii de la vulcanizarile din Romania, care seamna mai mult a antrenament de Shotokan sau K1 decat cu o operatiune “sofisticata” de dat jos o roata de pe o masina …

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Tagged with: [ , , , , ]
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii la “Vulcanizare … A la Roumanie”

 • =)) =d> Foarte interesant, ce stil au ei, unul diferit fata de noi de a da roata de la masina jos. :-? :-?
  Nu stiu, poate ca ar trebui sa invete meserie ?

 • cand vom invata sa facem totul ca la carte? cand…:d

 • Cand capul se va folosi la altceva decat ca umbrela!

 • cabron

  Singurul video care l-am gasit la aceasta problema este urmatorul:

  De asemenea am mai gasit si un articol : http://www.ehow.co...e-stuck-axle.html

  Se pare ca nu sunt prea multi care sa cunoasca trucuri in acest caz sau nu exista aparate care sa te ajute, sincer nu as vrea sa mi se “sudeze” roata la vulcanizarea respectiva

 • Danny

  Trebuia intii sa intrebi: nu exista nici un aparat care sa te ajute in acest sens ? De cand nu ai mai umblat la roata respectiva? Ai curatat vreodata calamina produsa intre janta si tambur ? Daca oi fi si unul de ala care da spaga un leu la vulknizare nici aia nu ti le-au curatat.

Adaugă un comentariu