Vreau papagal

papagal Vreau papagal

Vreau papagal

De ceva vreme cochetez cu ideea cumpărării unui papagal ori chiar a unei perechi de papagali, iar asta deoarece din documentările mele de până acum, am înţeles că papagalilor nu prea le prieşte singurătatea, drept urmare indicat ar fi să fie o pereche. Ideea nu este tocmai nouă, de multă vreme îmi plac papagalii, pentru care am nutrit oareşce sentimente de simpatie încă din perioada adolescenţei, cam am văzut nişte filme cu piraţi. Ulterior, am mai văzut nişte papagali în câteva comedii …

M-au impresionat de-a dreptul, papagalii care ştiu să “vorbească”, în cele câteva filme vizionate (de obicei comedii) în care apăreau papagali, zburătoarele colorate erau extrem de amuzante. Şi uite-aşa am început să caut informaţii despre simpaticele zburătoare …

Iar din ce am aflat până acum, parcă mi-a mai pierit din entuziasm. Asta în primul rând pentru că am aflat despre papagali că fac foarte multă mizerie, iar asta nu-mi place! Pe urmă, sunt păsări extrem de gălăgioase şi ţinând cont de faptul că locuiesc la apartament, nu ştiu dacă nu cumva papagalii pot fi atât de gălăgioşi încât să încep să am discuţii cu vecinii !?

papagali Vreau papagal

Dacă printre cititori, există şi “proprietari” de papagali, m-aş bucura să primesc nişte sfaturi de la voi … pentru că, în pofida celor aflate până acum despre papagali, încă nu am renunţat definitiv la ideea achiziţionării unui papagal.

Nu poţi să nu te amuzi, când vezi aşa ceva …

Se mai spune despre papagali, că imită tot ce văd în casă, altfel spus dacă stăpânul se culca, se va culca şi papagalul, dacă stăpânul dansează, papagalul îl va imita pe stăpân şi va începe să danseze şi el … Un exemplu, puteţi vedea în filmulteul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 1 ianuarie 2015 in categoria Casa şi grădina, Hobby. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Vreau papagal”

 1. Spanac

  Am peruș.
  Papagali din ăștia vorbitori am vrut și eu. Sincer și acum vreau. Însă sunt extrem, extrem de scumpi. Un dă-la colorat de vedem prin filmele cu pirați costă la vreo 4000 de lei. Și nu-s Ara, ăia de se vând la pet shop.
  iar d-astia vorbitori, sunt vreo 7000 de lei unul. si sunt aceia gri. cel mai destept papagal pe care l-am vazut eu a fost einstein

 2. Spanac

  * d-ăla…

 3. Dan

  Şi îi ţii în colivie, ori le dai drumul şi prin casă? Fac mizerie multă? Dar gălăgie ?

 4. JoinT

  Dane, plimb si eu un perus dintr-un birou in altul. Nu stiu cum e la papagali, dar la perusi daca sunt pereche nu prea mai canta. Asta fiind singur are niste triluri ca este mutat pe rand la fiecare in birou. E si inventiv, apare cu noutati. Vis-a-vis de mizerie, nu stiu ce face in colivie ca sar semintele pe afara. Daca nimereste colivia langa perete, reuseste sa murdareasca si peretele, cu seminte dar si cu seminte eliminate. :))
  In rest, e haios.
  Sa asteptam ochiul de sticla, piciorul de lemn si carligul de mana?? :))

 5. Dan

  Da, da … “faţă” de pirat am, nu-i problemă … =))

 6. Spanac

  nu face mizerie multa. insa cu semintele alea e rupere, le tot intinde prin casa.
  nu face mare galagie, se apuca sa cante doar cand e galagie in camera. adica un tv, un calculator. daca e sa fie liniste, cam 90% din timp sta si el cuminte

 7. JoinT

  Papagalul ala care imita nevasta… e taaaaampiiittt. :))

 8. Severus

  Nu-ti lua, o sa te enerveze si nu o sa stii la cine sa-l dai mai departe.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite