Vreau o tara ca afara – VUNK

vreau o tara afara Vreau o tara ca afara  VUNK

Vreau o tara ca afara este o campanie sociala foarte ambitioasa, demarata de trupa VUNK. Piesa care va sustine campania, are acelasi nume, respectiv “Vreau o tara ca afara” si este inclusa pe cel mai nou album lansat de trupa VANK, album intitulat “Ca pe vremuri“.

Piesa a inceput sa fie difuzata pe mai multe posturi de televiziune si a inceput sa atraga diverse persoane, inclusiv persoane publice, care doresc sa se alature campaniei initiate de trupa VUNK.

Iata si piesa:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 5 decembrie 2010 in categoria Muzica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Vreau o tara ca afara – VUNK”

 1. Peter

  Este o vorba in zilele astea la televizor: “In luna decembrie se implinesc toate visele” Din pacate e doar reclama! Ca sa avem o tara ca afara, avem nevoie de foarte multa VOINTA! Ori tocmai asta nu au cei care trebuie sa aiba. Ca sa ai o “tara ca afara” trebuie sa gandesti “ca afara”, ori cum se gandeste la noi nu prea sunt multe sanse.
  Si in definitiv, si in Rusia e afara, si in Albania e afara dar si in Congo!!!

 2. 24monden

  Niciodata nu ne vom ridica la nivelul occidental in economie si infrastructura :(

 3. diana

  Vreau o tara ca afara poate reprezenta speranta noastra, dar trebuie sa facem ceva sa o avem !!!! Hai sa-i dam afara pe cei ce ne chinuie, ca sigur ca acolo se vor volatiliza cu siguranta. Nimeni nu-i va suporta. As fi propus sa-i ascundem noi aici, in racoarea celulelor, dar mi-e ca nici nu vor incapea cu totii acolo si ca vor reusi sa emane catre noi, de dupa gratii, toata duhoarea gandurilor lor marsave. Macar pentru copiii nostri care inca nu sunt pervertiti, haideti sa facem ceva, sa avem o tara, o plaja, o padure, o sosea, o viata, ca afara !!!!

 4. Cristi

  Nu-i vina lu Base’ … Noi, romanii, suntem de vina :-t daca va doriti tari ca afara, de ce nu putem si noi fi ca ei ? Treziti-va romanilor ! l-)

 5. Cristi

  Domneeeeeeeeeee mam plcti de melodia asta dc nu putem fi si noi ca ei…….:-w dar totusi melodia are ritm bun:dancing:

 6. Diana

  Vreau o tara ca afara ! Urasc Romania ! Urasc faptul ca se ucid cu cruzime aminale lipsite de aparare ! Frate, daca cainii sunt rai si agresivi, bagatii in centre speciale, nu-i omorati, ca nu suntem criminali ! Toti suntem suflete !

 7. JoinT

  Diana, am o intrebare. Ai cumva cont deschis pe site-ul adoptiicaini.ro?

 8. Francisc întâiul

  E destul de faină piesa, păcat că majoritatea românilor nu a auzit-o la timpul potrivit. Dar niciodată nu e prea târziu… Dacă vrem o țară ca „afară” atunci e de ajuns să-i scoatem „în afara” politicii pe nesimțiții ce ne conduc. Altcum nu se poate! Sau (să-mi fie cu pardon) plecăm cu toții „afară”…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro