Vizita electorală a domnului Liviu Dragnea în Moldova!

Calin Popescu Tariceanu ALDE Liviu Dragnea PSD Vizita electorală a domnului Liviu Dragnea în Moldova!

Pe parcursul câtorva zile, dl. Liviu Dragnea, s-a aflat într-un turneu electoral (ca să nu-i mai spunem, vizită de lucru “ca pe vremea”… șțiți dv cui!) prin județele moldave. La Suceava, bunăoară, liderul PSD a fost întâmpinat cu fanfară si cântece populare. Acolo, la un miting electoral, a primit asigurări că mai multe judete dinMoldova îl vor sustine, ba chiar îl și vor presedintele tării.
Satifăcut de promisiunile făcute, bine dispus și entuziast, șefu’ pesedeului, înconjurat de ospitalerele gazde, s-a lansat într-o adevărată tiradă de laude dar și atacuri de tot felul la adresa opoziției și, bineînțeles(!?) a președintelui Iohanis “și a clicii lui“.

I-ați auzit vreodată pe ceilalți, pe Iohannis și clica lui, vorbind de patriotism, de satul românesc. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supărați pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor. Gânditi-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?“.
Răspunsul așteptat a venit imediat, de la un participant la miting: “Nimic!
Nimic eșți tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Ulterior, dl.L. Dragnea a coborât de pe scenă și a încercat să facă o baie de mulțime. Un bărbat a refuzat însă să îi strângă mâna liderului PSD. “Nu dau mâna cu hoții!”, i-a spus el. Baie de mulțime eșuată!
Spre finalul dezbaterii, un alt participant la conferință, un tânar aflat în sală, l-a huiduit pe Dragnea. Tânărul a fost bruscat imediat de mai mulți membri PSD, printre care chiar și primarul localității sucevene Moara. „La toamnă vom avea alegeri prezidențiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpușă care se numește Iohannis”, a mai spus Dragnea, evident, ceva mai puțin entuziast, dar totuși “patriot” și inamic feroce a actualului președinte al României, puternic convulsionată, parcă mai mult ca niciodată…

Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluție, când în sfârsit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l privește pe “părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmașii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și din ce se vede nu lipsea mult ca tânarul să primească o “corecție” din care nu știm dacă ar fi lipsit “tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la București. Și asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândeste. Dezaprob reacția liderului PSD. Este jignitoare față de cetățenii care consideră că la 30 de la Revoluție poți gândi liber și să spui ce gândesti”, a declarat Gheorghe Flutur. Liderul PNL a mai spus că „în fața unor astfel de gesturi și personaje trebuie să fim cu toții uniți“…

UM0l7u1 Vizita electorală a domnului Liviu Dragnea în Moldova!

La Botoşani, acolo unde vineri dimineata a sosit sefu’ al mare al PSD-ului insotit de Viorica Dăncilă, mobilizare generală!. În zona centrală a oraşului au fost instituite restricţii de circulaţie, iar echipe de muncitori au facut din zori cureţenie. Bannere mari ce anunţau evenimentul politic au fost montate la intrare în palatul Cultural, dar organizatorilor le-a scăpat din vedere tocmai zidul plin de graffiti! Atmosfera, pe ansambul ei, le-a amintit, celor mai în vârstă, de forfota ce cuprindea autorităţile locale înaintrea vizitelor lui Nicolae Ceauşescu. Toți polițiștii și jandarmii au fost mobilizați, au fost chemați chiar şi cei care aveau liber(!?), iar pe traseul din centrul oraşului au fost mobilizaţi şi polițiști în civil, potrivit surselor citate de Realitatea de Botoşani. Liderii social-democraţi au fost huiduiţi de zeci de protestatari adunaţi pe partea opusă a străzii. Liviu Dragnea a fost introdus în clădirea Casei de Cultură pe o intrare secundară, pentru a evita deplasarea prin mulţime şi abia apoi a ieşit pe esplanadă, pentru a se afla în mjlocul susţinătorilor, pentru o regizată… baie de mulţime.
Tot în zona centrală, peste drum de clădirea în care are loc reuniunea PSD, zeci de protestatarii au strigat „În democraţie hoţii stau la puşcărie”, „PSD ciuma roşie”, “Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea“, potrivit botosaneanul.ro. Ignorand atmosfera creată, dl. Dragnea s-a dezlănţuit. In discursul său, plin de… pomeni electorale, a reluat si tema complotului împotria sa şi a PSD, un complot din care, zicea ‘mnealui, fac parte politicieni subordonaţi serviciilor sau cu viziuni… fasciste (!?), precum şi multinaţionale. Înaintea discursului furibund al lui Liviu Dragnea., premierul Viorica Dăncilă a vorbit şi ea despre “atacurile” la care a fost supusă şi a invocat nevoia de a avea la Cotroceni un preşedinte PSD.

La final, înaltul oaspete s-a arătat totusi mulţumit de primirea pe care i-au făcut-o cei din Botoşani. Liderul PSD scrie în postarea de pe Facebook că oamenii i-au spus că pensiile li s-au mărit, la fel şi salariile şi că acum trăiesc mai bine. Mai mult decât atât de “bine”, nici nu se mai poate, as spune eu.

Vrem să facem viața românilor mai bună. Îi sprijinim pentru ce au nevoie“!… Ce sa mai faca?! Ne-au facut-o destul… Chiar si cu sprijinul neprecupetit al jandarmilor!
www.realitatea.net/dragnea-si-dancila-huiduieli-botosani

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Vizita electorală a domnului Liviu Dragnea în Moldova!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2019, 13:47   [#1]

  Nu-ți mai uza tastatura degeaba, prietene Marc. Se știe că președintele Iohannis e susținut de „clica” lu’ Soroș și tovarășii lui Dragnea sunt adevărații patrioți. Ei sunt tot ce contează în țară, restul sunt nimicuri…

  Părerea ta, a mea și (poate) a altora e de nebăgat în seamă devreme ce ei au fost „aleși” să „reprezinte” poporul! Așadar, „ciocu’ mic”, că noi suntem la putere.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2019, 14:12   [#2]

  P.S.: Sunt și eu un nimic în comparație cu ce crede „patriotul” Dragnea…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2019, 20:07   [#3]

  P.P.S.: Aș vrea să fiu credibil, dar nu mă lasă Nicolicea, Rădulescu, Nicolae și toți prietenii lor. Băieții ăștia au pus stăpânire pe „democrație” și nu se cade să-i contrazicem. Patrioți ca ăștia, mai rar…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »