Viorel Catarama vrea la conducerea PNL

2qvv2hj Viorel Catarama vrea la conducerea PNL
Urmaream emisiunea lui Robert Turcescu, 100%, de pe Realitatea TV. Invitat: Viorel Catarama, membru marcant al Partidului National Liberal, si fost presedinte PNL in ‘93.
Vine cu o idee total schimbata in legatura cu “soarta” PNL: – sustine ca, PNL ar trebui sa fie la guvernare, alaturi de PD-L.
Pe undeva, tind sa-i dau dreptate. De ce ? Pentru simplul fapt ca, cei din actuala conducere PNL consider ca sunt niste ipocriti, atat vreme cat, sustin despre PDL ca, nu au nici un fel de culoare politica, nici un fel de doctrina de partid si ca este un partid populist. Dar, cum s-ar putea numi atunci PNL, care tine mortis la “doctrina de partid”, si se considera partid de dreapta, dar se aliaza cu PSD-ul care este partid de stanga. Ce legatura au cele 2 partide din punct d evedere doctrinar ? Absolut nici una. PNL si PSD dpdv doctrinar, sunt 2 partide diametral opuse.
Cine minte, si cine are dreptate ? Care sunt ipocritii ? … Concluzia este destul de simplu de tras … Si mai cred ca, Viorel Catarama are dreptate.
© Copyright 2009 www.dan-blog.ro @ Dan

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 23 decembrie 2009 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Viorel Catarama vrea la conducerea PNL”

  1. marian

    Va rog sa imi dati si mie reteta de imbogatire pri metoda \"gogoasa infuriata \" Nu va e rusine sa mintiti si sa furati din averea poporului .Cand mananci cred ca bagi pe toate gaurile posibile, m-ai ai putin si iti plesneste capul de umflat ce esti, mai vrei si la guvernarea PNL-ului ca sa furi mai bine. V-ati obisnuit sa nu platiti taxe mai mari ptr. averile furate, de ajutor dat nevoiasilor s-au bolnavilor in stilul BECALI sa nu mai vorbim. Daca as avea putere v-as impusca pe toti, santeti hoti si lasi. De ce nu l-ati dat jos pe CEAUSESCU cand tara avea datorii si ati asteptat ca populatia tarii sa plateasca datoriile. Asa sa va ajute cel de sus. Fi-ti blestemati.

  2. marian

    Daca te laudam primeai comentariul .de ce n-ul postezi pe site ti-e rusine de adevar ar fi bine sa plecati din tara asta ca sa o putem reconstrui

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale