Vine, vine, anul nou!

La Multi Ani Un an nou fericit Vine, vine, anul nou!

Timpul zboară, NOUL AN se apropie, iar azi am simțit asta parcă mai mult că oricând, nepăsător la cei câțiva fulgi de nea ce cădeau alene, dintr-un cer plumburiu. În ciuda temperaturilor de afară simțeam totusi o căldură mare. Era căldura dragostei ce îmi umplea inima și pentru care sunt recunoscător în fiecare zi.

Cât de mult s-a schimbat viața noastră (?!)… și cât de mult m- am schimbat eu! Și am înțeles că viața asta e și ea cu sezoane, care vin și trec. Iată, acuși, acuși, vine Anul Nou! Fără să vreau, spontan, fredonez în memorie o mai veche (ca și mine!) melodie cu versurile “Vine, vine iată-l că vine… Anul Nou. Iești afară, ieșiți cu toții (n.n. – în stradă) ca să-l întâmpinăm…

În stradă parca-m mai ieșit, cu toții, dar și cu o speranța. Și tot în întâmpinarea unui… An Nou! Era, cred că nu greșesc, în urmă cu fix 30 de ani, atunci când speram chiar și la ceva NOU! Dar n-a fost să fie, zic eu.

Sa uvorba nemuritorului C. Tănase: “Și cu asata, ce-am făcut?!” Până ce, eventual, voi primi (probabil și de la dv.) răspunsul cuvenit, va spun tot eu: o… mare “brânză”, cum vine-o vorba din popor! Adică, mai nimic!

Acum însă, nu peste multe ore, vine cum știm și simțim cu toții, Noul An, 2019! Să-l întâmpinăm cu bine, cu bucurie și cu sănătate, dar și cu încredere și noi speranțe. Poate că vor fi, mai știi?, ceva mai bune că cele din ‘989! LA MULȚI ANI!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)Categorie articol [ Guest Post ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Vine, vine, anul nou!”

 • ... a scris la 1 ianuarie 2019, 4:10   [#1]

  Un an nou fericit vă doresc!

 • marc
  ... a scris la 1 ianuarie 2019, 10:58   [#2]

  Si tie,Dane!Si-tregii familii!

 • andutu
  ... a scris la 1 ianuarie 2019, 13:20   [#3]

  La mulți ani și multa sănătate Dane!

 • ... a scris la 1 ianuarie 2019, 13:58   [#4]

  Mulțumesc andutu, marc…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?