Victor Ponta si Crin Antonescu

victor ponta si crin antonescu 2 Victor Ponta si Crin Antonescu

Victor Ponta & Crin Antonescu

Este absolut strigator la cer cum a procedat USL-ul in ultimele cateva saptamani si la putin mai bine de doua luni de cand sunt la guvernare. Politicienii occidentali au tras mai multe semnale de alarma, presa occidentala este plina de critici la adresa guvernului USL …

Au schimbat regulile in timpul jocului, doar ca aceste reguli sa-i favorizeze pe ei, pe cei de la USL … Gesturi lipsite in totalitate de corectitudine, imorale, ilegale chiar in anumite situatii … Au trecut cu tancul peste absolut orice reguli, doar ca sa puna mana pe absolut toate institutiile statului roman.

Se spune ca, o imagine face cat o mie de cuvinte …

Crin Antonescu se pare ca, este putin confuz … Vorba bancului, “rezultatul e cu virgula”…

Victor Ponta si Crin Antonescu Victor Ponta si Crin Antonescu

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Victor Ponta si Crin Antonescu”

 • Alfi
  ... a scris la 6 iulie 2012, 15:16   [#1]

  Sunt penibili!
  Si in orice caz,daca totusi ei vor ajunge la putere,sa nu creada ca totul va ramane asa cum ei si-au asternut,caci sigur nu vom suporta la infinit magariile lui Ponta si ale lui Crin.

 • ... a scris la 6 iulie 2012, 21:18   [#2]

  Va fi din nou referendum. A mai fost unul in 2007. Atunci nu am fost la vot, insa acum voi merge sa votez. Nu il suport pe Basescu, dar nici pe aceste 2 maimute politice Crin si Ponta. Voi vota impotriva suspendarii chiar daca nu imi va conveni ca va ramane tot Basescu. Acest hot si plagiator de Ponta e atat de sigur ca Basescu va fi suspendat definitiv si se bucura inainte de rezultatele finale, la fel cum a facut Geoana :)) . Am curaj sa pun pariu ca tot Basescu va ramane si chiar vreau lucrul asta numai pentru a nu fi satisfacute hienele astea ce formeaza USL-ul. `Tu-le rasa lor !

 • ... a scris la 18 iulie 2012, 16:09   [#3]

  Uite ca poporul i-a vrut si acum nu mai scapam de ei!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?