Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari

victor ponta dan sova Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni Rovinari

Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta, fostul președinte al PSD (Partidul Social Democrat) și fost prim-ministru al României, a ajuns azi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde are loc un nou termen de judecata din dosarul Turceni-Rovinari, dosar în care este acuzat alături de fostul ministru Dan Şova.

Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2007 – decembrie 2008, prin Cabinet Individual de Avocat “Victor-Viorel Ponta” a obţinut de la SCA “Şova şi Asociaţii” suma 181.439,98 de lei, pentru activităţi, care însă în realitate nu s-au efectuat.

Dan Şova, fost ministru al Transporturilor în cabinetul Victor ponta, este acuzat în acelaşi dosar de complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Categorie articol [ Politica, Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari”

 • Mihai Traian
  ... a scris la 19 martie 2016, 9:21   [#1]

  Trebuia sa ajunga si incheerea unei activitati infractionale ale lui Ponta. Astept rezolvarea si a plagiatului si sper ca acest lucru se va rezolva curand.

 • Radu
  ... a scris la 19 martie 2016, 13:33   [#2]

  In poza vedem doi pacalici, fara nicio realizare in viata, cocotati la butoanele unui stat extrem de corupt. Dupa mintea unora, incompetentii astia doi erau viitorul Romaniei.

 • Mihai Traian
  ... a scris la 19 martie 2016, 18:44   [#3]

  Domnule Radu,aveti dreptate,dar acesti impostori au fost cocotati sus datorita prostiei majoritatii alegatorilor nostri.La fel se va intampla si cu alegerea Gabrielei Firea,Vranceanu Pandele.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 martie 2016, 19:14   [#4]

  Dați-mi voie să cred, domnule Mihai Traian, că bucureștenii nu sunt chiar atât de „mitici” precum se spune. Ce dracu să caute o țoapă ca Firea în fruntea capitalei? Nu dau nume, dar cred că oricare dintre ceilalți candidați anunțați până acum e mai potrivit. Ora exactă se dă de la București. Dacă Vrânceanu-Pandele câștigă fotoliul de primar general atunci cetățenii capitalei merită cu prisosință apelativul „mitici”. Nu-l mai pun la socoată și pe Vanghelie „care este”…

 • ... a scris la 20 martie 2016, 2:31   [#5]

  “Sistemul” începe deja să reacționeze împotriva DNA-ului … Să vedem cu ce surprize mai vin.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?