Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari

victor ponta dan sova Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni Rovinari

Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta, fostul președinte al PSD (Partidul Social Democrat) și fost prim-ministru al României, a ajuns azi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde are loc un nou termen de judecata din dosarul Turceni-Rovinari, dosar în care este acuzat alături de fostul ministru Dan Şova.

Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2007 – decembrie 2008, prin Cabinet Individual de Avocat “Victor-Viorel Ponta” a obţinut de la SCA “Şova şi Asociaţii” suma 181.439,98 de lei, pentru activităţi, care însă în realitate nu s-au efectuat.

Dan Şova, fost ministru al Transporturilor în cabinetul Victor ponta, este acuzat în acelaşi dosar de complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 18 martie 2016 in categoria Politica, Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari”

 1. Mihai Traian

  Trebuia sa ajunga si incheerea unei activitati infractionale ale lui Ponta. Astept rezolvarea si a plagiatului si sper ca acest lucru se va rezolva curand.

 2. Radu

  In poza vedem doi pacalici, fara nicio realizare in viata, cocotati la butoanele unui stat extrem de corupt. Dupa mintea unora, incompetentii astia doi erau viitorul Romaniei.

 3. Mihai Traian

  Domnule Radu,aveti dreptate,dar acesti impostori au fost cocotati sus datorita prostiei majoritatii alegatorilor nostri.La fel se va intampla si cu alegerea Gabrielei Firea,Vranceanu Pandele.

 4. Francisc întâiul

  Dați-mi voie să cred, domnule Mihai Traian, că bucureștenii nu sunt chiar atât de „mitici” precum se spune. Ce dracu să caute o țoapă ca Firea în fruntea capitalei? Nu dau nume, dar cred că oricare dintre ceilalți candidați anunțați până acum e mai potrivit. Ora exactă se dă de la București. Dacă Vrânceanu-Pandele câștigă fotoliul de primar general atunci cetățenii capitalei merită cu prisosință apelativul „mitici”. Nu-l mai pun la socoată și pe Vanghelie „care este”…

 5. Dan

  “Sistemul” începe deja să reacționeze împotriva DNA-ului … Să vedem cu ce surprize mai vin.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite