Victor Ponta a instaurat statul poliţienesc!

victor ponta a instaurat statul politienesc Victor Ponta a instaurat statul poliţienesc!

Nu-mi vine să cred pur şi simplu, de ce este în stare să facă Victor Ponta şi PSD-ul, cât de departe sunt dispuşi să meargă pentru a închide gura celor care “îndrăznesc” să protesteze împotriva lui ori a PSD-ului!

Urmărind ştirile din ultimele câteva zile, am rămas efectiv stupefiat de ce mi-a fost dat să văd: un Victor Ponta dispus să facă absolut orice pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi să bage pumnul în gura celor care îndrăznesc să protesteze împotriva lui !!! Dar, să vă prezint pe scurt cele întâmplate …

În urmă cu o zi, Victor Ponta a mers în Maramureş (la Baia Mare) pentru a încerca să schimbe opţiunea de vot a maramureşenilor care la primul tur de scrutin au votat majoritar împotriva lui. După cum bine ştiţi, Victor Ponta a pierdut bătălia în Ardeal, ardelenii votând în bloc pentru Klaus Iohannis.

Ei bine, pe lângă “comitetul de primire” format evident din PSD-isti (foşti comunişti), mai era un grup de tineri maramureşeni care protestau împotriva lui Victor Ponta, pentru a-i transmite lui Victor Ponta că în Maramureş nu este binevenit!
Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat ca pe vremea comunismului, când miliţia te lua pe sus şi în drum către duba miliţiei îţi “dădeau la coaste” să nu vadă lumea. Aşa s-a întâmplat şi la Baia Mare … Iată firul evenimentelor:

Victor Ponta merge la sediul PSD Baia Mare. “Comitetul de primire” PSD, angajaţi să-l aplaude … Tinerii maramureşeni însă îl huiduiesc pe Victor Ponta! Acesta nici măcar nu mai are curaj să dea ochii cu mulţimea şi este evacuat în grabă cu un microbus parcat până în buza scărilor de la intrarea clădirii PSD. Microbusul iese rapid din mulţime, păzit de forţele de ordine.

Protestatar luat pe sus de forţele de ordine. După colţ, acolo unde credeau că nu-i vede nimeni, au început să-l lovească:

Protestatarul ajuns la duba poliţiei … şi bătut şi amendat! Asta ca să-i iasă din cap ideea de a mai protesta vreodată împotriva lui Victor Ponta & PSD !

Şi după toată întâmplarea, un interviu cu protestatarul care-şi motivează gestul:

Un lucru este cert: Victor Ponta nu este iubit în Ardeal! Ardelenii sunt altfel decât ştie Victor Ponta, în Transilvania nu-i duci de nas pe oameni cu tot felul de promisiuni şi minciuni. Ardelenii preţuiesc caracterul şi verticalitatea unui om, caracter şi verticalitate pe care Victor Ponta nu le are.

Iar Maramureşul nu este singurul loc unde Victor Ponta nu este binevenit …

Arad:

Vaslui:

Certeze (Ţara Oaşului):

FRANŢA:

GERMANIA:


Concert:

Şi multe altele … e plin internetul de huiduieli la adresa lui Victor Ponta.

Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Victor Ponta a instaurat statul poliţienesc!”

 • alfi
  ... a scris la 8 noiembrie 2014, 8:50   [#1]

  Lista unde s-au anuntat proteste si mesaje de mobilizare.
  Hai sa-l dam jos pe Ponta si sleatca de banditi din actualul guvern.
  Azi in Timisoara, maine in toata tara!!!

  http://goo.gl/134YrZ

 • 1qlee
  ... a scris la 8 noiembrie 2014, 17:24   [#2]

  Ponta! Se impute treaba. Grabeste-te ca s-ar putea sa fii presedinte mai putin ca Geoana..

 • JoinT
  ... a scris la 10 noiembrie 2014, 15:43   [#3]

  Ponta ar merita toate bastile, pumnii si picioarele nu cel care protesteaza impotriva lui. Militienii aia au IQ subunitar si abuzeaza de ceea ce ar trebui sa reprezinte ei. Omul ala nu a opus rezistenta, banditi cu chipiu!!!
  Omul ala si noi toti contribuim ca voi sa va luati salariile!!!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?