Verificare ROVINIETA

Rovinieta Verificare ROVINIETA

Verifică online, valabilitatea ROVINIETEI

Greu, foarte greu se mișcă lucrurile în România … Mult timp a trebuit să treacă, până când să fie impelmentat un sistem de verificare online a valabilității rovinietei … Important este că, în sfârșit acest lucru s-a întâmplat.

CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) a pus la dipozitia utilizatorilor de internet, o pagină de pe siteul companiei CNADNR unde ne putem verifica online, valabilitatea rovinietei.

Tot ce trebuie să facem, este să știm seria de sașiu (serie pe care o putem afla din Certificatul de înmatriculare al autovehiculului) și bineînțeles numărul de înmatriculare al autovehiculului.

Pentru a intra pe pagina de pe siteul CNADNR-ului unde puteți verifica online valabilitatea rovinietei, dați click aici:

Verifică valabilitate rovinietă

Rovinieta Verificare ROVINIETA

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Verificare ROVINIETA”

 • iondinmoara
  ... a scris la 15 august 2012, 10:27   [#1]

  E ok verificarea si bine venita!

 • ... a scris la 15 august 2012, 22:16   [#2]

  Inainte functiona daca bagai doar numarul de inmatriculare, acum trebuie sa introduci si seria de sasiu, care este destul de lunga, si nu ai de obicei la tine certificatul de inmatriculare, eu de exemplu il tin in masina.

  Oricum este de mare ajutor aceasta aplicatie, daca te amendeaza un nenea politist poti sa demonstrezi ca ai rovinieta valabila.

  Era misto daca puteai sa verifici si pentru o data anterioara, in cazul in care ai primit o amenda.

 • ... a scris la 20 august 2012, 18:10   [#3]

  decat sa stai sa cauti certificatul de inmatriculare sa scri lunga serie se sasiu nu mai bine te uiti pe rovinieta pana cand e valabila :)) ?

Trackbacks

 1. De unde cumpăr rovinieta

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?