Verificare funcţionalitate site / blog

WordPress logo broken Verificare funcţionalitate site / blog

Verificare funcţionalitate site / blog

Odată cu schimbarea hostului, am întâmpinat o serie de dificultăţi de ordin tehnic, pe care evident m-am străduit să le rezolv. Una dintre probleme fiind aceea că, am primit sesizări din partea anumitor cititori ai acestui blog, că pe prima pagină a blogului nu sunt afişate ultimele articole scrise – în speţă fiind vorba de articolele scrise după mutarea pe noul host.

Drept urmare, aş vrea să vă rog să lăsaţi un comentariu şi să-mi spuneţi dată, voi, vedeţi sau nu ultimele articole afişate pe blog? Este vorba de versiunea “desktop” a blogului, respectiv cea care apare în momentul în care accesaţi acest blog de pe un calculator sau de pe un laptop, ori de pe o tabletă care are setat browserul să afişeze versiunile “desktop” a păgânilor.

Spun asta deoarece, dacă intraţi de acest site de pe un telefon mobil, cel mai probabil o să vedeţi versiunea “mobile” a acestui blog …

Mai jos, am să pun un printscreen care conţine ultimele articole scrise pe blog (cele încercuite cu roşu) şi despre care mi-au spus anumiţi vizitatori ca nu pot fi vizualizate pe prima pagină a blogului.
Deci, intraţi pe prima pagină a blogului (click aici) şi spuneţi-mi dacă vedeţi sau nu şi articolele încercuite cu roşu din imaginea de mai jos ?

blog articole update Verificare funcţionalitate site / blog

Categorie articol [ D'ale mele ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

14 comentarii la “Verificare funcţionalitate site / blog”

  • ... a scris la 9 august 2014, 14:01   [#1]

    Da, la mine sunt afisate exact in aceeasi ordine ca si in printscreen. Deci da, sunt afisate corect. (ps. am testat si cu chrome si cu mozilla si la fel). Ceea ce observ in schimb este faptul ca blogul se incarca mai greu ca pana acum. Poate doar mi se pare…

  • ... a scris la 9 august 2014, 14:04   [#2]

    Si la mine apare ok .

  • ... a scris la 9 august 2014, 14:44   [#3]

    @Cosmin: -- Din ce oras ai efectuat testul? Evident ca a fost schimbata locatia serverului …

    Apropos, daca tot ziceai ca ti se pare ca acum se incarca siteul mai greu … pai, uita-te cum se incarca pe Romarg (vezi clipul de mai jos, ca am facut un DEMO):

  • ... a scris la 9 august 2014, 20:12   [#4]

    @Dan. Din Targu-Jiu.
    E bine de stiu, o sa folosesc si eu romarg, poate am timp sa merg sa beau o cafea dimineata pana se incarca prima pagina.
    Oricum, observ ca acum se incarca normal.

  • ... a scris la 9 august 2014, 20:31   [#5]

    D-aia m-am mutat de pe Romarg: http://dan-blog.ro...am-revenit-3.html

  • 1qlee
    ... a scris la 9 august 2014, 22:46   [#6]

    din Galati
    Eu navighez pe Chrome, dar imi da uneori ( de cand te-ai mutat) eroarea aia cu “forbidden” sau scrie acolo, dar dau refresh si merge (se intampla destul de rar, si deschid blogul de vreo 4 ori pe zi)
    Interesant ca am verificat acum, dupa acest topic, si imi apare diferit:
    Cu Chrome apare asa : http://oi62.tinypi...m/iq95x2.jpg deci nu vad pusturile cu reclama, dar am instalat addblock si probabil de aici
    Cu Firefox imi pare asa: http://oi62.tinypic.com/11ltngp.jpg fara addblock

  • ... a scris la 10 august 2014, 0:31   [#7]

    @1qlee: -- Eroarea aia cu “forbidden” este posibil să o fi primit de la faptul că, azi de exemplu am mai lucrat pe blog. Oricum, dacă mai apare cumva, te rog să mă anunţi, să verific să nu fie cumva firewallul setat intr-un mod prea agresiv …

    Reclamele nu le vezi din cauza AdBlockerului … faza e că, eventual pe blogul acesta ai putea să-i dai “Disabled on this site” pentru că strică formatul siteului …

    Cât despre subiectul articolului, eu făceam referire la faptul că, pe prima pagină a blogului, acolo unde apare rezumatul ultimelor articole scrise pe blog, nu apar ultimele articole postate pe blog, respectiv cele pe care le-am marcat cu un chenar roşu în imaginea DEMO din acest articol. Dacă reuşiţi să vedeţi pe prima pagină a blogului, şi articolele încadrate în chenarul roşu, atunci este în regulă. Dacă nu, atunci rog să mă anunţaţi.

  • ... a scris la 10 august 2014, 0:32   [#8]

    Eu le vad pe toate care sunt incercuite cu rosu. O intrebare: Crezi ca mutarea pe un alt host, poate afecta din punct de vedere SEO pentru o perioada ?

  • ... a scris la 10 august 2014, 1:00   [#9]

    @pclaudiu: Pe scurt, nu (prea) … decât în anumite condiţii (extreme, desigur), ca de exemplu:
    -- defecţiuni tehnice diverse (ale hostului, desigur);
    -- configurare proastă a serverelor;
    -- firewall prost configurat;
    -- resurse limitate pe server;
    -- servere partajate la un număr mare de siteuri (timp de încărcare mare, spam la greu de pe conturile “vecine”);
    -- acelaşi IP cu încă 1000 de siteuri de pe care se face SPAM;
    -- etc.

  • ... a scris la 11 august 2014, 15:09   [#10]

    Totul arata ca in captura postata de tine. Daca intervin disfunctionalitati am sa-ti scriu..

  • ... a scris la 11 august 2014, 16:54   [#11]

    E in regula, multumesc tuturor pentru feedback.

  • ... a scris la 12 august 2014, 1:15   [#12]

    Multumesc pentru raspuns Dan. Mai doresc sa-ti spun ce se intampla la mine cu blogul tau in momentul de fata. Daca intru nelogat nu imi apare ultimul articol al tau de pe blog, adica ACESTA. In momentul in care ma loghez, apare.

  • ... a scris la 12 august 2014, 7:52   [#13]

    @claudiu: -- Sa ma anunti daca problema persista.

  • ... a scris la 12 august 2014, 10:46   [#14]

    @Dan Am curatat cache-ul din browser si acum functioneaza bine. Cred ca problema era de la mine .

Adaugă un comentariu