Verdict final: Dan Voiculescu a fost declarat turnator

dan voiculescu Verdict final: Dan Voiculescu a fost declarat turnator

După ani de zile de tergiversări, în sfârşit s-a ajuns la finalul poveştii şi Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator (PC) si proprietarul trustului Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, etc…) a fost declarat de către instituţiile însărcinate cu judecarea acestui dosar, “turnător cu acte-n regulă”.

Lui Dan Voiculescu, pe lângă faptul că a fost declarat “turnător” deoarece pe timpul comunismului, şi-a turnat rudele la Securitate, i-a mai fost atribuită şi eticheta de “devalizator al conturilor Securităţii” …

Demascat de C.N.S.A.S în urmă cu câţiva ani, Dan Voiculescu a negat în permanenţă că ar fi colaborat cu securitatea şi a încercat prin diverse tertipuri să muşamalizeze toată afacerea …

Colaborarea lui Dan Voiculescu cu Securitatea este înscrisă, potrivit motivării, chiar în fisa personală a acestuia de la Ministerul de Interne – Direcţia a III-a. Potrivit fişei personale, Voiculescu a fost recrutat ca informator de către fostul serviciu 7-Comercianţi şi în timpul colaborării a purtat numele conspirativ „Felix“€œ.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis irevocabil, că Dan Voiculescu a făcut poliţie politică. Instanţa supremă a respins recursul senatorului împotrivă hotărârii din februarie 2010 a Curţii de Apel Bucureşti prin care a fost menţinut verdictul dat de CNSAS în 2006 în acest sens.

Ce caută un astfel de personaj în politica românească ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 31 august 2011 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Verdict final: Dan Voiculescu a fost declarat turnator”

 1. pclaudiu

  Eu ma intreb ce cauta toate personajele in politica romaneasca ? Mereu acelesi si aceleasi personaje…care la randul lor promoveaza alte personaje alese pe spranceana. Pe langa asta nici romanul de rand nu are cultura politica ca sa stie cu cine sa voteze. Voiculescu e de ani de zile in politica romaneasca si va mai ramane, pentru ca are cu ce domnule, are cu ce !

 2. andrew

  idem pclaudiu :)

 3. Bucur

  se stia de mult iata si confirmarea :))

 4. Beatrice

  pai daca si popi (preoti) au fost gasiti turnatori, ce mai vrem de astia !?

 5. Gigi van kenobi

  “Verdict final: Dan Voiculescu a fost declarat turnator”

  Asa si ?… Cine e domnul asta ??? E roman ?

  Nu ma mai uit la balacareala de la televizor de vreun an si ceva !!!!!
  Nici Antene, Nici Protv, nici Realitatea, nici macar TVR. Tot ce este “Politic”, pur si simplu, imi face greata. Nu ma intereseaza stirile, emisiunile politice s.a.m.d.
  Totul nu e decat manipulare. Stiu… paranoia, dar ma simt mult mai bine asa.
  Stiu : Un om informat face cat zece. Zece ce ? Zece oameni manipulati ?!?!?!
  Dar uite ca traiesc, mult mai bine, si fara infectia lor.

  Exista Discovery si trupa (si aici propaganda isi face treaba, sunt anumite seriale cu tema istorica), muzica, desene animate (ma uit si eu cu piticii mei -- nu aia de pe ccreier !!), filme.

  Sunt foarte ingrijorat ca nu voi avea cu cine sa votez….
  Coruptie, minciuna, nesimtire, ura, mizerie, tafna, lene.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite