Va fi renegociat contractul cu Bechtel ?

O raza de speranta … ?

simona neagu Va fi renegociat contractul cu Bechtel ?

Simona Neagu, este avocatul care a asigurat consultanta juridica partii romane, mai precis Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in contractul cu Bechtel. “Operatiunea” (contractul) a fost considerata UN SUCCES, respectiv a fost obtinut cel mai mare pret din Europa pe kilometrul de autostrada … Prin urmare Simona Neagu, a incasat un comision de 5.2 milioane de euro, bani luati din buzunarele romanilor… In acest fel, Simona Neagu devine unul dintre milionarii Romaniei …

Simona Neagu este insa si consultant la Bechtel, si tot Simona Neagu a reprezentat CNADNR in contractul cu Bechtel, lucru interzis de lege, insa mai mult decat atat, este absolut strigator la cer, si este impotriva oricaror reguli de bun simt si moralitate !!!!

dorina tiron Va fi renegociat contractul cu Bechtel ?

CNADNR prin ilustrul ei conducator, directorul general Dorina Tiron, se “sfieste” sa faca demersurile pentru recuperarea banilor sau pentru renegocierea contractului, ori asta se vede din actiunile conducerii CNADNR (respectiv, inaltimea sa Dorina Tiron, care nu stiu ce mai cauta in functia de director general al CNADNR, avand in vedere ca a fost un exemplu de management dezastruos al companiei !?) … Ce conteaza ca platim cel putin dublu, daca nu chiar triplu pe kilometrul de autostrada, fata de restul Europei ? Ce conteaza ca “operatiunea Bechtel” (contractul cu Bechtel) a fost considerat UN MARE SUCCES drept urmare Simona Neagu a incasat 5.2 milioane de euro ? Lasa ca doar sunt bani destui in Romania, ori daca nu ajung banii, doar e foarte simplu sa imprumutam din stanga si din dreapta, mai urcam niste accize, mai urcam putin TVA-ul, mai taiem de pe la pensionari (dar nu de la aia cu pensii “de lux”, ca aia-s d’ai nostri, las’ ca taiem de la fraieri…) si facem rost de bani…

Unde esti tu Tepes, Doamne ????

Categorie articol [ Economie ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Va fi renegociat contractul cu Bechtel ?”

 • ovi
  ... a scris la 29 iunie 2010, 0:41   [#1]

  Aici sunt banii dumneavoastra ! Va mai amintiti celebrul slogan ? Aici sunt banii romanilor, la Simona Neagu si la Dorina Tiron.

 • Mihaela
  ... a scris la 2 iulie 2010, 8:09   [#2]

  Draga Dan am fost impresionata de discursul tau de aseara pe Realitatea TV. Eu am rezistat ca functionar public 2 ani si 8 luni perioada in care mi-am depus demisia la cerere fara perspectiva de angajare. Nu am acumulat averi, nu am casa nu am terenuri nu am masini -- nu am nimic. Am un doctorat si o recunoastere a meritelor mele mai degraba in afara. Acum sunt lector universitar undeva in tara noastra penalizat cu 15% pentru ca nu am predat pana acum deloc. Altii sunt numiti conferentiari sau profesori tot pe criterii politice. Nu traiesc pentru bani. Crede-ma am 46 de ani si am invatat in Romania urmatorul lucru: in Romania reuseste doar cine are relatii si pile. Exceptia o face intamplarea sau talentul fara margini. Noi mediocritatea care dorim sa muncim suntem sortiti unui alt fel de sclavagism pentru a avea painea si sarea necesara exitusului nostru iminent oricum. E nevoie de o reorganizare a societatii noastre. Clasa politica de acum este corupta sau coruptibila. Cum poti sa evoluezi cand nu scapam de coruptie? Sindicatele sunt corupte si au fost mereu corupte. Societatea noastra seamana cu aceea societate corupta de dupa pasoptisti. La varsta mea si experienta mea de optimist cu experienta nu cred in revigorarea sistemului public romanesc. Sunt basme. Chiar daca se doreste o refacere a unei astfel de societati nimeni niciodata nu o sa implementeze mecanisme de evaluare a performantelor sistemului si resurselor umane astfel incat doar cei care sunt incoruptibili si profesionisti sa ramana. Clasa politica nu ar trebui sa ajunga la nivelul de director al oricarei institutii publice. De la director in jos are trebui sa fie doar profesionisti care sa nu fie schimbati decat pe criteriile de mai sus sau la pensionare. Avem nevoie sa crestem capacitati in resursele umane si nu resurse umane in capacitati institutionale. Asa lucreaza toti europenii. In Danemarca de ex. guvernul foloseste in continuare expertiza unui pensionar care a fost o exceptie juridica pe negociere internationala, punctele focale sunt reprezentate la nivel national doar de experti cu ani de zile de expertiza pe domeniu (Finlanda -- 20 de ani, Belgia 15 ani, 20 ani, Germania, peste 20 de ani). Numai oameni -- capacitati- pot scoate Romania la liman. La masa negocierilor trebuie sa avem persoane de acelasi calibru cu al statelor cu care lucram. Noi trimitem bebelusi- au relatii si educatie. Nu au experienta deloc sau sub 5 ani.
  Totul pleaca de la varfurile politicii noastre pe plan extern. Totul trebuie sa se raporteze la varfurile noastre pe plan intern. Nu avem varfuri pe nicaieri. Sper in bine. Ca crestin ortodox -- binele in care sper nu are legatura cu Romania. Sper in binele oamenilor in general. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?