Guest Post

Guest Post Guest Post

Ce este Guest-Post ?

Prin Guest Post aveţi posibilitatea de a publica articole pe acest site. Tot ce trebuie să faceţi este să specificaţi un titlu pentru articolul vostru, să scrieţi articolul, să alegeţi o categorie în care credeţi că se poate încadra articolul vostru, după care apăsaţi pe butonul “Trimite articol” din partea de jos a formularului.

Articolul va fi afişat pe site numai după ce va fi verificat de către administratorul siteului ! Oricine poate publica un articol pe acest site, în următoarele condiţii:
1.) articolul trebuie să fie scris de voi (să fie articol unic), nu copiat de pe alte siteuri;
2.) articolul trebuie scris coerent şi corect din punct de vedere gramatical;
3.) articolul trebuie să conţină minim 100 de cuvinte sau mai mult;
4.) sunt acceptate articole non-comerciale care exprimă un punct de vedere, o opinie, informaţii de uz general, etc, acestea vor fi publicate GRATUIT;
5.) dacă trimiteţi şi poze/imagini, acestea trebuie să fie de bună calitate (rezoluţie cât mai mare), să aibă lăţimea minimă de 600 pixeli şi să nu conţină note de copyright (Watermark).
6.) În conţinutul articolului, la final, vă rugăm să specificaţi numele vostru complet pentru a fi menţionat ca autor al articolului, şi adresa de email la care puteţi fi contactat (emailul nu va fi făcut public);
7.) articolele comerciale/publicitare (advertoriale) vor fi publicate numai după achitarea prin PayPal a sumei de 20 euro/articol. Fiecare advertorial poate conţine un singur link. Detalii aici.

Ne rezervăm dreptul de a selecta şi/sau corecta anumite articole, dacă vom considera acest lucru necesar.

 

Titlul articolului

Conţinutul articolului

Categoria articolului

Guest Post Guest Post