Anunţuri gratuite

anunturi gratuite Anunţuri gratuite

Anunţuri gratuite

Vrei să postezi gratuit, un anunţ pe internet ? Nimic mai simplu … click aici: http://goo.gl/hz64EU … şi postează gratuit, anunţul tău pe internet!
Nu este nevoie de înregistrare pe site, nu trebuie să-ţi creezi cont pe site, completezi doar formularul pentru anunţ şi gata, anunţul tău apare imediat pe internet.

Gestionarea anunţurilor postate se face foarte simplu: trebuie ca în momentul adăugării anunţului să specificaţi o adresă de email reală, deoarece pe aceea adresa de email veţi primi un mesaj care va conţine link-urile pentru editare/ştergere anunţ. De asemena, adresa voastră de email nu va fi vizibilă, ea nu va fi afişată nicăieri pe site-ul de anunţuri, totuşi utilizatorii vor putea să vă contacteze prin email, cu ajutorul formularului de pe site. Cei care sunt interesaţi de anunţul vostru, vor putea să vă contacteze atât telefonic cât şi prin email. Numărul vostru de telefon va fi afişat pe site, însă adresa voastră de email nu va fi nicăieri afişată pe site.

Postarea anunţurilor este gratuită, iar perioada de valabilitate a unui anunţ este de 90 de zile. După 90 de zile, anunţul vostru va expira însă dacă doriţi puteţi reinoi anunţul pentru încă 90 de zile, cu ajutorul link-urilor de editare pe care le veţi primi prin email, imediat după ce aţi postat un anunţ. Din acest motiv, este recomandat să salvaţi emailul primit, pentru că mai târziu să puteţi edita/şterge anunţul vostru …
Dacă totuşi aţi şters din greşeală acel email, nu este nici o problemă: mergeţi pe pagina anunţului şi daţi click pe opţiunea “Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa şi modifica anunţul“. În câteva minute, veţi primi pe email, un mesaj care va conţine link-urile de editare/ştergere a anunţului.

După cum vedeţi, totul este foarte simplu şi … GRATUIT! Puteţi posta câte anunţuri vreţi, nu există o anumită limita, totuşi nu faceţi SPAM, deoarece vă puteţi pierde definitiv dreptul de a mai posta anunţuri pe acest site.