UNIC UC40 – Micro Proiector ieftin

UNIC UC40 Micro Projector 01 150x150 UNIC UC40  Micro Proiector ieftin

UNIC UC40 – Micro Proiector ieftin, 800 lumeni

Vă plac filmele? Vă place să mergeți la cinema? Va face plăcere să vizionați un film ori un meci de fotbal, pe un ecran cât mai mare? Ei bine, cred că majoritatea dintre noi vrem asta, ne place asta. Îmi amintesc că de multe ori, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal, barurile și terasele erau pline ochi, nu mai găseai loc să stai la o masă. Prietenii, colegii și vecinii din cartier care au copilărit împreună, se adunau la barul ori terasa din cartier pentru a viziona meciurile împreună. Însă pe lângă faptul că mai ciocneai o halbă cu bere în timpul meciului, farmecul meciurilor era de multe ori dat și de felul în care era vizionat meciul. În cele mai multe dintre cazuri, proprietarul barului aducea (special pentru perioada campionatului) unul sau chiar mai multe televizoare cu diagonale uriașe. Uneori se întâmpla însă ca proprietarul terasei sau al barului să aducă chiar un video proiector iar imaginile erau proiectate pe un ecran uriaș!

Motivația pentru care mergem la cinematograf este aceeași… Vrem să vedem filmul pe un ecran cât mai mare și să “trăim” cât mai intens evenimentele din film. Evident că la toată experiența contribuie și partea de sunet.
Ei bine, v-a trecut vreodată prin cap ideea: “ce-ar fi dacă?” … Ce-ar fi dacă, am avea propria noastră sală de cinema … acasă? Bine, sunt unii care au așa ceva … de exemplu, familia fostului dictator Nicolae Ceaușescu avea o sală de cinema (personală/privată) și unde vizionau filme în acest mod încă pe vremea comunismului. Iar asta o știm pentru că s-a discutat deja prin presa… Sunt convins că și acum sunt mulți politicieni, oameni de afaceri ori alții mai “cu dare de mână”, care au o sală de cinema acasă, însă nu se mai vorbește despre asta … Dar, să-i lăsăm în pace pe aceștia, ideea este următoarea: și voi puteți avea acasă, propria voastră sala de cinema! Cum? Cu ajutorul micro proiectorului UNIC UC40.

Dacă vă uitați puțin la prețurile unor proiectoare video profesionale, cred că vă trece cheful de a mai avea o sală de cinema acasă, prețurile pentru aceste proiectoare video sunt prohibitive de-a dreptul. Marele noroc este însă, că tehnologia modernă împreună cu economia de piață au făcut posibilă apariția pe piață a unor proiectoare video ieftine, la care te poți gândi să le cumperi. Evident că există diferențe între un proiector video profesional care costă mii de euro și un proiector ieftin destinat utilizării în casă, însă prima variantă iese oricum din calcul … drept urmare, evident că rămâne doar ce-a de-a doua variantă. Însă nici aici, prețurile nu-s chiar “de colea”, în general aceste proiectoare sunt niște echipamente ceva mai speciale, care de obicei au un preț mare. Ceea ce vă prezint în articolul acesta, este poate cea mai ieftină soluție pentru ajunge în posesia unui proiector video pentru acasă.

Proiectorul despre care vă spun se numește UNIC UC40 Simplified Micro Projector și în mod normal se vinde cu 141.49$. Ei bine, în acest moment există o ofertă specială prin care UNIC UC40 se poate cumpăra cu doar 79.78$ !!! Ba mai mult decât atât, am să afișez aici și un cod de reducere cu ajutorul căruia veți obține un preț și mai bun!!! Folosind codul de reducere de mai jos, proiectorul UNIC UC40 poate fi cumpărat cu doar 69.99$!!!
De unde poate fi cumpărat la acest preț? De aici: www.gearbest.com/…/pp_177673.html

Cod de reducere micro proiector UNIC UC40: GBUNC40

Specificații tehnice mirco proiector UNIC UC40

 • Brand: UNIC
 • Model: UNIC UC40
 • Color: White
 • Material: Plastic, Glass
 • Display Type: LCD
 • Native Resolution: 800 x 480
 • Aspect Ratio : 16:9 / 4:3
 • Resolution Support: 1080P
 • Brightness: 800 Lumens
 • Contrast Ratio: 800:1
 • Lamp Life: 20000 hours
 • Projection Distance: 1.07 – 3.8 m
 • Lens : F = 125
 • Power Supply: 100-240V
 • Lamp: LED
 • Lamp Power: 55W
 • Interface: SD Card Slot, HDMI, AV, USB

Mai multe informații despre acest proiector, găsiți chiar pe pagina produsului (indicată la link-ul de mai sus).

Și un filmuleț demonstrativ cu și despre micro proiectorul UNIC UC40:


Categorie articol [ Advertoriale ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “UNIC UC40 – Micro Proiector ieftin”

 • marian
  ... a scris la 20 septembrie 2015, 18:48   [#1]

  nu este atit de bun pe cit il laudati…..in camera trebuie sa fie bezna ca sa poti vedea ….iar filmele pe stick nu vad subtitrarea…. pagina producatorului ..? pe cutie nu scrie nic….

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?