Ungurul fără autorizaţie

ungur fara autorizatie Ungurul fără autorizaţie

Ungurul fără autorizaţie

Ţin să vă spun că, m-am distrat copios în momentul în care am vizionat filmuleţul de mai jos, pe care l-am primit şi eu de la un prieten … Merită să-l vizionaţi şi voi.

Deci, cetăţeanul român de etnie maghiară din clipul prezentat mai jos, a luat-o-n freză de vreo cinci ori de la români … dar, nu-i nici o problemă. Problema este că, el n-are autorizaţie! El nu are autorizaţie să vândă flori! Şi nu, nu, el nu le vinde, le face cadou … trecătorilor.

Absolut haios tipul … E drept că pentru a savura la maxim “momentul”, ar trebui să aveţi măcar o vagă idee despre limba maghiară, ardelenii “au în ureche” aceste “expresii” deci, vor percepe mult mai uşor umorul din clip decât moldovenii ori sudiştii care n-au avut niciodată contact cu limba maghiară …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 3 mai 2014 in categoria Funny video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Ungurul fără autorizaţie”

  1. Francisc

    Probabilitatea ca „filmulețul” să fie regizat este foarte mare. Dar calitatea „umorului” e la nivelul „hight”. În partea de țară în care trăiesc se potrivește un singur cuvânt: fain!… Tare fain, adăugirea mea…

  2. Dan

    Posibil să fie şi regizat ceva pe-acolo …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite