Oare cine şi când va da, totuşi, un verdict viabil?!

jsKOEoE Oare cine şi când va da, totuşi, un verdict viabil?!

Altfel fie spus, o firească și necesară explicație referitoare la violențele, fără precedent, ale Jandarmeriei Române de la Mitingul de protest al diasporei (din 10 august a.c.)! S-au filmat și fotografiat scene halucinante, sălbatice și chiar incredibile ale multor jandarmi față de oamenii pașnici prezenți în perimetrul Pieței Victoriei, sau înregistrat (și reinregistrat) la Parchetul Militar, zeci și sute de plângeri din partea celor agresați, au fost făcute multiple și diverse audieri – deci, tot atâtea numeroase dovezi incontestabile ale acelui veritabil masacru – dar?! – În afara unor huligani, deja arestați, care, fără a avea absolut nici un amestec sau tangență cu masa mare a protestatarilor pașnici, au aruncat cu pietre asupra unor jandarmi, a mai fost măcar admonestat (dacă nu pedepsit!) cineva?!

Eu, dar cred că nici dv., eventuali cititori ai acestui articol, încă n-am aflat de așa ceva! Știm însă, și asta-i sigur, că cei care au stabilit și supra – vizat, în cele mai mici amănunte, întregul scenariu al ” bătăliei crâncene” asupra miilor de conaționali, caută mereu noi “dovezi” pline de ura și minciună, prin care să acuze (culmea, culmilor și a nerusinării!), taman pe cei… snopiți în bătăi și gazați mai ceva ca-n lagărele de exterminare! Mai mult, așa cum titrează și presa, PSD-ul e în război cu SRI-ul cât și cu Parchetul General, al cărui șef vor să fie demis, iar primii trei oameni în stat (stat… de drept!?) au atacat și atacă, în funcție de context, instituții și oameni care formează de fapt, coloana vertebrală a statului român!

Simultan, tot mai mulți cetățeni își pierd încrederea în instituții, iar întreaga presă de peste hotare vorbește și acuză situația penibilă, total nefavorabilă, din România! Oare, mă întreb: prin aceste josnice “manevre” ale actualei puteri se încearcă o nouă revenire a istoriei, precum cu acele eterne dosare ale Revoluției de acum trei decenii, veșnic reactualizate (doar așa, de ochii lumii!), dar nicicând finalizate?!

Acum, ca o concluzie la cele relatate mai sus, citez ad litteram, din ziarul “Adevărul”, declarația fostului ministru de Externe, dl. Cristian Diaconescu: “Cu cât politicienii atacă mai mult instituțiile statului, cu atât statul e mai vulnerabil“…
Alte eventuale comentarii le veți face, probabil, dumneavoastră!…

P. S. Din câte bine se știe (și am aflat), pentru câteva zile pesediștii, reuniți ca-ntr-un mini-Congres (!), au abandonat “manevrele” și intențiile ostile, ocupați fiind cu nunta fiului “Șefului suprem”! O nuntă firească, desigur, fără bani (cum s-a precizat), dar în schimb, cu mulți… penali!
Să fie sănătoși și, de ce nu?!, pregătiți pentru… o vizita la… “mititica!”. Unii dintre dumnealor au și mai fost pe acolo!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Oare cine şi când va da, totuşi, un verdict viabil?!”

 • ... a scris la 29 august 2018, 14:11   [#1]

  Să scrie verdictul pe o hârtie igienică de bună calitate, d-aia cu cel puţin 3 straturi, ca să nu fie jenaţi parlamentarii PSD & ALDE când se vor şterge cu ea la fund.

 • marc ciubotaru
  ... a scris la 29 august 2018, 14:58   [#2]

  Nici chiar pe asta n-o vor face! Așteaptă doar sa se dilueze problema și sa rămână totul doar o amintire. Ne plăcută mai ales pt cei agresați! Asta-i România noastră!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 august 2018, 17:27   [#3]

  Mă bucur că v-ați întors pe blog, domnule Ciubotaru. Sincer. Iar cele două clipuri atașate la articol mi-au plăcut nespus. Nu sunt sigur că dumneavoastră le-ați postat, dar se vede treaba că „bărbosul” Poe le are cu rimele și cu interpretarea…

 • Anonim
  ... a scris la 29 august 2018, 17:42   [#4]

  Ăștia (la parlamentarii și guvernanții PSD-ALDE mă gândesc) nu au jenă, Dane. Se „ușurează” pe părerile noastre fără să se șteargă la fund. Și, dacă stăm să judecăm, au „mare dreptate”: păi, n-au fost aleși de o „largă majoritate”?

  Viitor de aur țara noastră are…

 • marc
  ... a scris la 29 august 2018, 18:17   [#5]

  Aceeasi fireasca bucurie o exprim, practic, si eu! Mai ales in speranta ca totul va fi… OK!…

 • Anonim
  ... a scris la 29 august 2018, 19:01   [#6]

  Comentariul anonim de mai sus îmi aparține. Nu știu cum am reușit…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 august 2018, 19:09   [#7]

  Dragnea e tătucul nostru… Doamne dă-i ca de la anul să mă pot numi orfan…

 • marc ciubotaru
  ... a scris la 29 august 2018, 20:38   [#8]

  Da,draga Francisc,dar (o sa vezi!),vine tot un pesedist în locul lui!Ales de prostime!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 august 2018, 22:23   [#9]

  Cu ce naiba am păcătuit, nea Marc, de suntem obligați să acceptăm domnia imposturii? Ce păcate capitale am comis ca să suportăm fără crâcnire toate hatârurile mai marilor zilei?

  Nu știu alții cum sunt, dar eu când îl văd pe Dragnea și gașca lui de impostori, m-apucă dorul de ducă. Până când să mai acceptăm vorbele mincinoase ale unor tovarăși ajunși în capul mesei doar pentru că au știut să se suie pe val?

 • marc
  ... a scris la 30 august 2018, 13:33   [#10]

  Am pacatuit ca traim aici,in Romania!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?