Un banc…

Statuie Justitie balanta Lady Justice Un banc...

Știți bancul cu statuia?

Statu‘ ia…

Ia de la unii și împarte cu generozitate la alții. Nu mă întrebați cine sunt „alții” că știți la fel de bine ca mine. Începând de la cel mai mic funcționăraș dintr-o primărie comunală și terminând cu ditamai ministrul, toți sunt atât de social-democrați încât ei cred că funcția pe care o au le dă dreptul să împartă (să dea, vorba vine) roadele muncii albinelor…

Niște trântori ne tot vorbesc de competențe, de parcă fără ei nu am putea exista. „Specialiști în guvernare” precum Viorica Dăncilă sau Orlando Teodorovici ne tot povestesc cum ar fi de ar fi, crezând că ei sunt crema societății. Stimați români (atâția câți mai sunteți pe-aici), a venit vremea să nu mai acceptăm impostura. E timpul să spunem răspicat așa nu!

Dacă nu reușim nici de data asta atunci ne merităm statutul de statui…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Calcul salariu brut net 2019 3000RON Un banc...

Categorie articol [ Economie, Guest Post, Social, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Un banc…”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 august 2019, 10:13   [#1]

  Ne place sau nu, asta e realitatea. Nu zic că statul nu are „dreptul” să-și bage mâna până la cot în buzunarele noastre. Încerc doar să spun că „statul” ăsta, reprezentat de cei pe care îi tot alegem, ar trebui să mai și facă ceva cu banii pe care ni-i ia.

  Nu voi pricepe niciodată de ce acceptăm să fim conduși (iarăși generalizez) de niște nulități. Cum naiba se face că România centenară are un premier ca „doamna” Dăncilă?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 august 2019, 11:38   [#2]

  Faină treabă, zău! Unii muncesc de le sar capacele și alții împart cu larghețe rezultatele muncii. Social-democrația e o idee care nu trebuie abandonată…

  Mai ales fiindcă reprezentanții de azi ai acestui curent sunt atât de săraci încât intră cu șalupa în bucătărie ca să ia micul dejun.

  Poporul nu are altă treabă „decât” să-i voteze periodic pe binefăcători. Nu-i pasă că moare cu zile în spitalele patriei, nu-l doare nici în buzunarul blugilor rupți în cur că urmașii lui sunt educați într-un sistem de învățământ falimentar. Poporul e suveran: vrea social-democrație!

  Cum s-ar spune (la o adică) hai să fim egali că așa ne-a făcut Dumnezeu. Unii mai egali decât alții…

 • marc
  ... a scris la 8 august 2019, 12:15   [#3]

  La unii(cei alesi)exista totusi,cum bine spuneai si tu,o evidenta egalitate:in ..prostie si-n hotie!La noi,cei multi(cu naivii care inca sunt si vor mai fi)egalitatea-i doar in legeile,asa cum sunt.Dar si-n eterna si… traditionala credibilitate la minciunile celor din prima categorie!In ani,poate cine stie?!,lucrurile se vor schimba.Fie in bine sau in mai rau.Egalitate insa,nu va fi niciodata!Asta-i parerea mea.Deocamdata….

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 9 august 2019, 23:38   [#4]

  „Liberté, egalité, fraternité”. Sună bine, nu-i așa Marc? Păi cum naiba să mă simt liber, egal și fratern cu bandiții ce ne determină destinele?

  Cum dracu’ să cred că România are viitor când avem un premier precum Dăncilă și un președinte de Senat ca Tăriceanu?

  Partea „frumoasă” a lucrurilor e că Victor Viorel Ponta și al său Pro România vine să înlocuiască vechiul PSD. Uite-așa își dă cu părerea și românii neaoși ca mine.

  Nu mai comentez căci sunt prea multe beri…

  :x

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »