Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte jurnalist german Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte este un jurnalist german care a scris pentru celebrul cotidian german Frankfurter Allgemeine Zeitung. De asemenea, Udo Ulfkotte a fost consilier guvernamental pe vremea guvernării Kohl.

Între anii 1986-1998, Udo Ulfkotte a trăit prin Irak, Iran, Afganistan, Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite, etc…, de unde scria diverse articole de presă.

Cum s-ar spune, un om umblat prin lume şi care a văzut multe …

Acuma, nu ştiu dacă nenea ăsta a tras ceva pe nas ori l-au plătit ruşii gras de tot ca să debiteze astfel de enormităţi, pentru că dacă ceea ce spune e adevărat, atunci e grav de tot şi este un argument cât se poate de puternic pentru ca teoria conspiraţiei să devină tot mai credibilă …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 12 februarie 2015 in categoria Politica, Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Udo Ulfkotte”

  1. Severus

    Un titlu bun ar fi Adevar si Minciuna.

    Omul fabuleaza uneori, dar si spune multe adevaruri. E clar ca agentiile gen CIA au si acest mod de a-si face pioni peste tot in lume. Un caz cat se poate de real e jurnalistul Robert Turcescu ce activa la B1.

    Dar urmarind ce zice neamtul din videoclip, realizezi ca el defapt vrea razbunare, si de aceea a scris si cartea.S-a pus singur in pericol facand dezvaluiri. Dar noi nu avem de unde sti adevarul complet din spusele lui. Si cum ar putea un om normal sa tina parte rusilor?

  2. Dan

    Treaba cu Turcescu, nici acum nu s-a lămurit … a rămas aşa, în “coadă de peşte” /:)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite