Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte jurnalist german Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte este un jurnalist german care a scris pentru celebrul cotidian german Frankfurter Allgemeine Zeitung. De asemenea, Udo Ulfkotte a fost consilier guvernamental pe vremea guvernării Kohl.

Între anii 1986-1998, Udo Ulfkotte a trăit prin Irak, Iran, Afganistan, Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite, etc…, de unde scria diverse articole de presă.

Cum s-ar spune, un om umblat prin lume şi care a văzut multe …

Acuma, nu ştiu dacă nenea ăsta a tras ceva pe nas ori l-au plătit ruşii gras de tot ca să debiteze astfel de enormităţi, pentru că dacă ceea ce spune e adevărat, atunci e grav de tot şi este un argument cât se poate de puternic pentru ca teoria conspiraţiei să devină tot mai credibilă …

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Udo Ulfkotte”

 • Severus
  ... a scris la 13 februarie 2015, 13:29   [#1]

  Un titlu bun ar fi Adevar si Minciuna.

  Omul fabuleaza uneori, dar si spune multe adevaruri. E clar ca agentiile gen CIA au si acest mod de a-si face pioni peste tot in lume. Un caz cat se poate de real e jurnalistul Robert Turcescu ce activa la B1.

  Dar urmarind ce zice neamtul din videoclip, realizezi ca el defapt vrea razbunare, si de aceea a scris si cartea.S-a pus singur in pericol facand dezvaluiri. Dar noi nu avem de unde sti adevarul complet din spusele lui. Si cum ar putea un om normal sa tina parte rusilor?

 • ... a scris la 13 februarie 2015, 14:03   [#2]

  Treaba cu Turcescu, nici acum nu s-a lămurit … a rămas aşa, în “coadă de peşte” /:)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?