TVR trebuie închis! Punct.

tvr televiziunea romana TVR trebuie închis! Punct.

Televiziunea Română (TVR) trebuie închisă! Punct. Gata, e prea de tot.
Este strigător la cer, ce se întâmplă în Televiziunea Română! Ăştia, pur şi simplu îşi bat joc de banii oamenilor! Fără pic de bun simţ, fără pic de responsabilitate!
Asta în timp ce, în fiecare lună, pe factura de energie electrică a fiecărui cetăţean român care locuieşte în România, se regăseşte taxa radio-tv, adică, bani pe care, noi, cetăţenii acestei ţări, îi plătim pentru TVR!

Şi ce fac cei de la TVR cu banii pe care noi îi plătim lună de lună?
Îşi cumpără următoarele:
– creme pentru mărirea sânilor (la 75ml) cu 120 RON,
– sare de baie antistres,
– tone de apă de gură,
– spumă de baie “Genera”,
– loţiune de plajă “Genera”,
– complex detoxifiant,
– pastile pentru protecţie urinară,
– pastile pentru un somn mai uşor,
– protector hepatic,
– creme de faţă de 50ml de la “Naturalis” (la 50ml), cu 440 RON,
– spumante de baie,
– creme antisolare,
– creme antirid,
– pantofi cu 600~700 RON perechea,
– … şi multe alte năzbâtii!
Şi toate acestea, în cantităţi industriale!

În timp ce:
– taxa radio-tv este inclusă în abonamentul de energie electrică şi este plătită lună de lună, odată cu fiecare factură de energie electrică,
– taxa radio-tv a fost majorata succesiv, de la 4 RON/lună la 6 RON/lună, apoi dela 6 RON/lună la 8 RON/lună,
– taxa radio-tv este plătită de către toată lumea, indiferent dacă are, sau nu are televizor ori radio în locaţia pentru care plăteşte energia electrică,
– în cazul unui SRL care are sediul social la domiciliul deţinătorului acelui SRL, taxa radio-tv este plătită o dată ca persoană juridică şi încă o dată ca persoană fizică,
– emisiunile TVR sunt de cacao, nu se uită nici dracu’ la ele,
TVR a acumulat (anual!!!) datorii de zeci de milioane de euro, iar acum stă cu mâna întinsă către statul român să le plătească datoriile … tot din banii noştri, ai contribuabililor care susţinem atât bugetul de stat cât şi bugetul TVR,
TVR este o instituţie cu mii de angajaţi, majoritatea ajunşi pe posturi ori pe bază de nepotisme ori pe linie politică.

Cât de nesimţiţi şi de ordinari pot fi cei de la TVR? Asta este pur şi simplu bătaie de joc la adresa întregului popor român!!!

E unul, ca cetăţean român şi contribuabil la bugetul de stat şi la bugetul TVR-ului, refuz să mai susţin financiar această bătaie de joc care poartă numele de “Televiziunea Română“!

Scrisoarea Oanei Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație al TVR, către angajații postului public, în care dezvăluie problemele descoperite la capitolul achiziții, dar și despre cum invitații ar fi plătiți să apară în emisiuni au reușit să zguduie atât piața media, cât și pe cei care muncesc la TVR [...]
În scrisoarea sa, Oana Stănciulescu spune că au fost comandate creme pentru tonifiere şi volumul sânilor, sare de baie antistres, apă de gură, loţiuni de plajă şi pastile de somn contra unor sume mari de bani. Mii de euro au fost cheltuiți și pe hainele purtate de unii dintre prezentatori.

Sursa: evz.ro

tvr sigla televiziunea romana TVR trebuie închis! Punct.

Categorie articol [ Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

15 comentarii la “TVR trebuie închis! Punct.”

 • Severus
  ... a scris la 22 iulie 2016, 13:21   [#1]

  STRIGATOR LA CER!
  Sa nici nu mai aud de TVR! E frustrant faptul ca statul roman ne baga pe gat porcariile de posturi ale TVR. La fel si cu radio care platesc si nu ascult niciodata. Bani aruncati degeaba.

  Si ne mai miram ca in tara asta lucrurile merg prost cand vine vorba de bani. Se duc miliardele aiurea pe TVR si alte prostii. Bugetul e capusat de ani de zile si nu avem bani de drumuri, spitale si salarii+pensii. Rusine celor care ne conduc in halul asta de la revolutie incoace !
  Se imprumuta fraierii astia de guvernanti cu ditamai sumele de bani ca sa mentina tara pe linia de plutire.

  Guvernanti de cacao, in loc sa scada datoriile tarii, ei le tot urca, aici se pricepe cel mai bine PSD-ul! Campioni la furat!Nu stiu daca vreodata o sa reusim sa ne descotorosim de vampirii astia care nu se mai satura…

 • craciun
  ... a scris la 22 iulie 2016, 13:31   [#2]

  Sau eventual privatizata….ca și Tarom,CFR…etc etc. toate merg pe pierdere deoarece întâlnești în interiorul acestora, doar cumetrii, nepotisme, amantlacuri șsmdp

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 iulie 2016, 16:51   [#3]

  De acord, Dane. Dar odată cu TVR-ul trebuie închiși și cei care au condus-o atât de „bine” încât a acumulat aceste datorii astronomice pentru o televiziune. Când mă gândesc că noi îi plătim ca să ne mintă îmi crește tensiunea. Și ce frumos au știut minți din prima clipă a marii noastre „revoluții”! Asta e!… Deformare profesională de pe vremea lui Ceaușescu…

  Dacă stau să cuget un pic, nu numai TVR ar trebui închisă. Sunt atât de multe televiziuni mult mai toxice decât TVR, dar n-am voie să spun asta. E un atentat la adresa libertății de opinie. Trăiască libertatea cuvântului!…

 • Paul
  ... a scris la 22 iulie 2016, 18:56   [#4]

  Mai adauga urmatoarele institutii crunt pesedizate/politizate: Posta Romana, CFR etc.

 • ... a scris la 22 iulie 2016, 19:59   [#5]

  @Francisc, deşi o parte dintre celelalte televiziuni private sunt nocive pentru societate şi debitează prostii sau mint, ăia măcar mint pe banii lor, e problema lor. Diferenţa este că, TVR-ul este plătit din banii mei şi ai tăi, ai contribuabilului, şi ar trebui să respecte asta. Când colo, ei îşi cumpără creme pentru mărirea sânilor şi alte rahaturi din astea.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 iulie 2016, 20:57   [#6]

  Toate televiziunile mint, Dane. Revoltător e faptul că noi plătim pentru a fi mințiți. Celelalte posturi TV (comerciale) nu fac altceva decât să ne mintă la fel de frumos ca TVR-ul. Iar noi ne pierdem timpul privind la programele lor. Nu toți, doar majoritatea…

 • ... a scris la 22 iulie 2016, 23:18   [#7]

  Hai că eram nervos maxim când am scris articolul (cum drac’ să nu te enervezi, când vezi ce fac ăştia cu banii noştri???). Să zicem că, TVR-ul n-ar trebui închis “de tot”, însă, categoric ar trebui păstrat un singur post TVR şi gata, nu o droaie de canale TVR, iar din miile alea de angajaţi, selectaţi cei mai buni, care să rămână la TVR, singurul post de televiziune “de stat”. Nu mii de angajaţi şi o grămadă de posturi: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Cultural, TVR Moldova şi TVR HD, plus posturile locale TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Iaşi şi multe altele. Păstrat doat TVR HD şi basta!
  Adică, ai o grămadă de posturi TV, mii de angajaţi, arunci banii pe tot felul de prostii super scumpe şi absolut inutile, după care te plângi că ai datorii şi stai cu mâna întinsă către guvern. Cât de idiot poţi fi să nu realizezi că, trebuie restructurată toată treaba şi punct. Iar până acum nici un manager/director general TVR n-a avut “imaginaţia” să facă asta !? WTF? Când, într-o companie privată, asta-i prima chestie pe care o faci, atunci când vezi că eşti pe minus (cum e TVR-ul)!
  De fapt, ce să mai vorbim … felul în care a fost, este condus şi funcţionează TVR-ul, este imaginea în oglindă a modului în care politicienii conduc această ţară de 27 de ani încoace.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 24 iulie 2016, 12:35   [#8]

  Nervos sau calm, e totuna Dane: ai dreptate! La urma urmei e treaba TVR-ului să-și rezolve problemele. Dar nu pe banii noștri…

 • Nicu
  ... a scris la 26 iulie 2016, 0:55   [#9]

  8 lei=fix pix, pe linga ce impozite ne ard astia lunar, parlamentarii sigur achizitioneaza creme de marit penisurile, deci in concluzie ar trebui sa ne debransam de la reteaua electrica, ca sa scapam de taxa tvr, nu?

 • George
  ... a scris la 26 iulie 2016, 4:35   [#10]

  Taxa TV a fost facuta de la inceput pentru a scandaliza lumea … apoi au inceput sa puna doar manageri care au furat, ca sa se ajunga acum la concluzia “inteleapta” ca trebuie inchis TVR-ul. Daca ar fi prezentate cifrele cu datoriile ati constata ca mai mult de jumatate din datorii sunt artificiale si generate doar contabil ( datorii la datorii, penalizari, etc ) -- se vorbeste extrem de putin de acest lucru insa scenariul este deja clasic -- asa s-au inchis toate in Romania iar manipularea este evidenta.
  Poate ar trebui sa fiti putin mai scandalizat de cele 600 milioane de euro cheltuite de primariile din Bucuresti in ultimii 4 ani pe flori comparativ cu datoria totala de 140 mil euro a TVR in 10 ani.
  Sau poate de banii pe care lunar ii virati la fondul de pensii si pe care nu o sa-i mai vedeti niciodata la pensie -- este de 10-20 de ori mai mare decat taxa TVA. Dar asigurarile sociale?
  Zilnic, un roman plateste statului intre 20-40 lei prin TVA, accize pe tigari, cafea, pe benzina si altele taxe sau impozite ascunse. Astea nu va enerveaza deloc?

 • ... a scris la 26 iulie 2016, 9:14   [#11]

  Ba ne enervează, George, doar că trebuiesc luate punctual, toate … Iar acum, vorbeam de TVR.

 • Severus
  ... a scris la 31 iulie 2016, 9:54   [#12]

  Da ne enerveaza si guvernantii, de aia vrem sa-i inchidem si pe ei. La fel si smecherii din primarii, incepand cu primarul. Trebuie sa ne debarasam de capuse.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 31 iulie 2016, 11:14   [#13]

  Stai pe pace, Severus! Până la „debarasarea de căpușe” suntem ocupați (mai nou) cu vânatul „pokemonilor”, în loc să luăm atitudine.

  Șmecherii din primării în frunte cu primarii nu au de ce să-și facă griji: au câștigat alegerile locale și urmează să le câștige și pe cele parlamentare din toamnă. Iar noi vom continua să ne scriem durerile. Câinii latră, caravana trece…

 • Andrey
  ... a scris la 12 august 2016, 0:10   [#14]

  Fratilor puteti renunta la taxa radio !! Eu unu am renuntat si nu le dau nimic ! Tot ce trebuie sa faci sa mergi la electrica sau enel fiecare ce are, sa reinoesti contractu si renunti la taxa radio. Easy!

  :peace:

 • constantin
  ... a scris la 10 septembrie 2016, 1:19   [#15]

  taxa tv este de 4 lei, iar cea de la radio este de 2,5 lei. TVR este condusa prin legea 41/1994 care spune ca partidele parlamentare, presedintia, guvernul, ungurii (minoritatea lor -- un reprezentant) si celelalte minoritati (un reprezentant) isi pun reprezentati dupa ponderea din parlament (cazul partidelor) + doi reprezentanti ai angajatilor alesi prin vot. Se formeaza asa Consiliul de administratie. Din 2006 cred TVR acumuleaza datorii constant, dar Consiliul de Administratie ramane jumatate neschimbat. Doar presedintele TVR este schimbat. Deci sifonarea televiziunii se face cu girul Parlamentului …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?