Trimite SMS-uri, gratuit

free sms Trimite SMS uri, gratuit

Trimite gratuit SMS-uri în Orange, Cosmote şi Vodafone

Există acum abonamente cu sute sau poate chiar mii de SMS-uri incluse, există şi cartele PrePay unde la fiecare încărcare primeşti sute sau mii de SMS-uri… În acelaşi timp însă, există şi abonamente de telefonie mobilă care nu au incluse SMS-uri, iar dacă vrei să trimiţi un SMS, trimiterea acestui SMS este taxată în funcţie de fiecare operator în parte.

N-ar costa o avere să trimiţi nişte SMS-uri, însă dacă totuşi există posibilitatea trimiterii unor SMS-uri gratuite, de ce să n-o foloseşti astfel încât să nu-ţi încarci inutil factura de telefonie mobilă ?

A apărut un nou website care va permite să trimiteţi SMS-uri gratis: alertsms.ro. Daţi click pe link-ul prezentat anterior şi veţi fi redirecţionat pe pagina de înregistrare. Aici, va trebui să completaţi câmpurile necesare, cu informaţiile cerute, respectiv: alegeţi-vă un username, specificaţi adresa voastră de email, vârsta, etc… Cel mai important lucru este să specificaţi un număr de telefon real, respectiv numărul telefonului vostru, deoarece pe acel număr de telefon veţi primi parola de autentificare pe site, parola care o veţi primi printr-un SMS.
La semnătura, va trebui să scrieţi numele vostru, deoarece aceea semnătura va fi inclusă în SMS-urile pe care le trimiteţi, astfel încât persoană care primeşte SMS-ul va şti din partea cui vine acel SMS.

Odată ce aţi intrat în contul vostru, aveţi disponibile mai multe opţiuni, printre care bineînţeles şi opţiunea cu ajutorul căreia puteţi trimite gratuit SMS-uri:

free sms Trimite SMS uri, gratuit

Puteţi trimite 15 mesaje SMS gratuite către Orange, 5 către Vodafone şi 5 către Cosmote. Have fun …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 22 noiembrie 2012 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Trimite SMS-uri, gratuit”

 1. Victor

  Foarte tare, deci site-ul acela isi creeaza o lista cu nume, numar de telefon si adresa de mail. Dupa aia sa te astepti sa primesti reclame pe telefon sub forma diferitor “promotii”.

 2. Alex

  Dupa ia sa te plangi ca primesti spam pe telefon. De ce crezi ca dau mesaje gratis? Doar asa de florile marului?

 3. Laurentiu

  Sper sa nu ajunga site-ul pe mana cui nu trebuie si sa-mi blocheze telefonul.

 4. Necazul

  Super tare, chiar merge .. si am adus si cativa prieteni prin linck-ul de referer si au crescut instant nr de sms-uri gratuite din contul meu :D .

  Felicitari celor care au dezvoltat acest proiect.

 5. Cosmyn

  si cum merge fratzilorr /:)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro