Transport marfă, intern și internațional

transport marfa Transport marfă, intern și internațional

Transport marfă, intern și internațional

Indiferent că discutăm de diferite evenimente ori situații din viața privată sau de anumite situații apărute într-un anumit business și din care facem parte în vreun fel, la un moment dat ne lovim de următoarea problemă: transportul mărfurilor. Probabil că, majoritatea dintre noi deținem un autoturism și lucrurile mărunte le putem transporta cu autoturismul personal, când însă vine vorba de “chestiuni serioase”, lucrurile se complică și … categoric avem nevoie de un mijloc de transport de mari dimensiuni. Și, câteva situații …

Renovăm apartamentul și vrem să ne debarasăm de anumite deșeuri (moloz, mobilă veche, electronice de mari dimensiuni)… Construim o casă, se adună tone de moloz… Mai apoi, la finalul construcției ori a renovării (de la caz la caz), avem nevoie să utilăm casa ori apartamentul cu mobilă, cu obiecte sanitare (cadă de baie, cabină de duș, etc). Toate acestea, sunt obiecte grele și de mari dimensiuni (însă fragile!), dificil de transportat. Mai există și aspectul “siguranței bunurilor” în timpul transportului, mai ales atunci când transportul este efectuat pe distanțe mai lungi – mulți probabil nu țin cont de asta, însă, cada de baie se poate sparge, zgâria, ciobi, mobila se poate deteriora, etc…

Ori, pur și simplu, ne mutăm. Tocmai ce ne-am cumpărat un apartament sau o casă, și vrem să ne mutăm “cu cățel și purcel”. Mă îngrozesc numai când mă gândesc la efortul depus la ultima mea “mutare”. Pentru toată lumea, cred că este un eveniment extrem de neplăcut (din punct de vedere al transportului/mutării obiectelor grele și mari).
transport bagaje Transport marfă, intern și internațional

Și-atunci, ce este de făcut? Ei bine, apelăm la … profesioniști. Apelăm la o companie care este specializată în așa ceva, respectiv transportul mărfurilor. Iar una dintre companiile care efectuează transport intern și internațional de mărfuri și care este specializată în astfel de transporturi “speciale” (totuși, frigiderul, televizorul, mobila, etc, nu sunt mărfuri pe care să le poți transporta ca pe niște bușteni), este ABCtrans și despre care puteți găsi informații, date de contact și tarife pe siteul web http://www.abctrans.ro.

ABCtrans este o companie de transport marfă, care dispune de o flotă generoasă de autoutilitare de transport, acestea au un volum cuprins între 6 -18 m³ și au o capacitate de transport între 100 kg și 3500 kg. Parcul companiei de transport este format din 10 autoutilitare extrem de fiabile și bine întreținute, cu toate verificările la zi. Autoutilitarele de transport sunt echipate cu:
• Paturi speciale din bumbac pentru protecția obiectelor din sticlă;
• Folii de protecție pentru menținerea mărfurilor în cele mai bune condiții;
• Chingi de ancorare pentru asigurarea și suportul mărfii pe durata transportului;
• Stații de emisie-recepție pentru a ține legătura cu ceilalți participanți la trafic, evitând astfel eventualele ambuteiaje de pe traseu;
• Sisteme de navigație GPS cu cele mai noi hărți, care permit o localizare rapidă a adreselor, dar și o alegere optimă a traseelor ce urmează a fi parcurse;
• Aer condiționat.

transport marfa1 Transport marfă, intern și internațional

transport mobila electronice Transport marfă, intern și internațional

TARIFE TRANSPORT MARFĂ
Pentru servicii de transport în raza orașului București și a județului Ilfov, prețul variază între 60 RON și 250 RON pe deplasare, în funcție de distanța și ora la care se efectuează transportul.
Pentru deplasările în alte orașe din România sau pentru deplasări mai lungi de peste 100 km, prețurile sunt NEGOCIABILE.

Serviciile de transport oferite de compania mai sus amintită, nu se limitează la teritoriul României, aceasta efectuează și servicii de transport internațional de mărfuri. Aveți de trimis ori de adus marfă din Germania, Italia, Spania, Franța, Ungaria, Austria, etc? Se poate, ABCtrans este la dispoziția voastră. Tot ce trebuie să faceți, este să sunați la numărul de telefon afișat pe site-ul companiei, și veți primi toate informațiile pe care le doriți.

transport marfa international europa Transport marfă, intern și internațional

Categorie articol [ Advertoriale ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?