Totul pentru noi, totul pentru protecţia… infractorilor!


Cam așa ar părea să sune mobilizatoarea chemare a partidului de guvernământ adresată tuturor pesediștilor nou remaniati și… modernizati, mai ales acum, după terifiantul “caz Caracal” cât și… în întâmpinarea apropiatei zile de 10 August, când probabil PSD-ul va etala o nouă și grăitoare dovadă a grijii ce ne-o poartă… jandarmii! Dar cauza principală a tot ce se întâmplă acum și mai de multă vreme în România este, așa cum preciza în editorialul sau din ziarul “Adevărul”, dl Ion M. Ioniță: “popularea instituțiilor-cheie cu șarlatani și impostori. Ministerele, agențiile, administrația au devenit coloniile unor analfabeți primitivi, șmecheri politici, pe cât de proști pe atât de agresivi“. Ceea ce-i definește însă și-i adună pe toți este, zic și eu, iresponsabilitatea și convingerea lor că ar fi mai presus de cei pe care ar trebui să-i slujească.

Vârful aisbergului, a se citi vârful fenomenului social, deplorabil și revoltător, a fost atins atunci când coaliția PSD-ALDE a ajuns la putere. Nimeni, nici o formă organizatorică, nu le poate rezista la atâta impostură și incompetență! În celebrul și mult mediatizatul “caz Caracal”, viața acelei tinere de 15 anișori a fost furată (curmată) cu largul concurs al celor care, omenește și legal vorbind, aveau sarcina firească de a o salva. Dar, din păcate și din neglijență crasă, n-au făcut-o! Nimeni nu s-a deranjat de țipetele de ajutor, de salvare, ale Alexandrei. Nici polițiștii, nici procurorii și nici măcar seviciul 112 nu s-au mișcat de la birorile lor ci, fie că au “parlamentat” zeci de minute cu victima disperată, fie că au așteptat “o aprobare”, legală, zic ei, care să le permită accesul în casa odiosului criminal.

32468713 1095225927282314 5400654021595758592 n Totul pentru noi, totul pentru protecţia... infractorilor!

Doamna Dăncilă, premier și președinte al PSD-ului, s-a plâns în partidul său că a fost lăsată singură în rezolvarea (?!) acestei tragedii, procurorii că nu prea au aflat la timp iar polițiștii și 112… ce să mai vorbim! În schimb au avut și au timp destul pentru… majorarea normei de hrană destinată persoanelor private de libertate (hoți, tâlhari, șpăgari și criminali), să elibereze înainte de termen din pușcării peste o mie de condamnați pentru trafic de persoane sau viol și să sporească prețurile la mai toate produsele la cote fulminante, ne mai întâlnite!

De asemenea, ca altă recentă dovadă a preocupărilor permanente pentru grja față de… dumnealor și de “marele partid”, pentru creșterea și întărirea unității politico-democratice, fostul șef al… democrației românești, pușcăriașul don’ Dragnea, pretinde de acolo, de la acea… “casă de binemeritată odihnă” că totuși ‘mnealui ar fi și actualmente, tot șeful pesedeului din România! În care scop, zice-se că a sesizat până și instanțele de judecată.
În fond de ce n-ar fi, ce dacă-i pușcăriaș?! Aceleași gânduri, aceleași “merite” democratice și politice le are, nu? Păi șef poa’ să fie la o adică, toți foștii și actualii săi colegi de bine și de… suferință! Asta-i grija cea mare, dragi foști și actuali… to’arăși și pretini! Poporul, traitorii pământului străbun, n-au nici o importantă.

Deocamdată (oare până când? ) totu-i doar pentru noi și pentru binele infractori! Doar europeni, de viță nouă, suntem…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Totul pentru noi, totul pentru protecţia… infractorilor!”

 • ... a scris la 12 august 2019, 21:50   [#1]

  PSD & ALDE, două partide politice care vor rămâne în istorie ca partide iubitoare de infractori.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 13 august 2019, 1:26   [#2]

  Iar noi, prietene Dan, vom rămâne în istorie ca fiind susținătorii acestor infractori…

 • marc
  ... a scris la 13 august 2019, 7:45   [#3]

  Daca nu facem altceva,macar….istorie sa facem!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?