Torturi comandate dintr-un magazin online? E posibil asa ceva? (P)

J2ChL9a Torturi comandate dintr un magazin online? E posibil asa ceva? (P)

Suntem obisnuiti sa cumparam aproape orice online. Comandam chiar si mobila si electrocasnice si ele ajung la noi acasa. Insa doar de curand am inceput sa comandam flori din magazin online. Dar nu ne-am imaginat niciodata ca vom comanda torturi, personalizand fiecare parte a acestora dupa bunul plac.

Tehnologia a avansat foarte mult in ultimul timp si putem sa ne imaginam cum va arata viitorul, insa putini si-au imaginat ca vor putea sa intre intr-un magazin online si, pornind de la un model de baza, sa isi aleaga tipul de blat, forma tortului, cremele folosite si chiar decorurile pentru ca, in final, sa apese un buton si sa finalizeze comanda unui tort cu totul personalizat.

Nimeni nu s-a gandit la asta, in afara de un nou laborator de cofetarie din Baia Mare, care si-a dorit sa ajunga si la acei clienti care nu isi permit sa piarda timpul plimbandu-se prin oras pentru a cumpara prajituri si pentru a comanda torturi.

Niciun laborator nu mai ia comenzi telefonice. Totul trebuie sa se faca fata in fata, poate chiar si cu un avans. Insa cofetaria Mai Dulce din Baia Mare a gasit o metoda mult mai simpla. Clientii sai pot comanda tortul personalizat online. Fiecare client poate sa isi aleaga fiecare aspect al tortului dintr-o lista foarte lunga de optiuni. Chiar si aspectul tortului poate sa fie modificat in functie de preferinte, iar imaginile dorite se incarca in platforma pentru a fi imprimate pe pelicula comestibila si inclusa in decorul tortului. Cu fiecare modificare a preferintelor, se calculeaza automat pretul pe kilogram, iar pentru a fii siguri ca e o comanda reala, cer doar plata primului kilogram, diferenta urmand sa fie platita la livrare sau la ridicarea din cele 10 puncte dispuse in tot orasul Baia Mare.

Este cu adevarat inovativ si neasteptat pentru domeniul cofetariei, dar este foarte bine-venit si bine primit de locuitorii orasului, dar si din afara orasului, pentru ca Mai Dulce a cucerit deja lumea nuntilor si a botezurilor cu candybaruri si torturi pana la cele mai extravagante.

Autor: Sweet Guest – (Guest Post)

W1qwUND Torturi comandate dintr un magazin online? E posibil asa ceva? (P)

Categorie articol [ Advertoriale, Guest Post ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?