TOP free torrent clients 2015

best torrent clients TOP free torrent clients 2015

Best free torrent clients 2015

Sunt convins că foarte mulţi dintre voi folosiţi un client gratuit de torente, ca să vă aduceţi filme de pe torente româneşti (gen FL, cu obligaţii şi reguli) sau de pe torente externe (gen Rarbg, fără obligaţii şi reguli), sau poate downloadati jocuri, muzică, programe şi alte chestii. Majoritatea userilor care vor să-şi ocupe hard discul cu asemenea fişiere, folosesc μTorrent [uTorrent], BitTorrent, Vuze. Astea trei sunt cele mai cunoscute în zilele noastre, aşa cum pe vremuri erau la putere BitComet, Azureus, etc.

Mai nou, majoritatea programelor mai cunoscute gen uTorrent, folosesc aceste programe pentru a ne băga pe gât reclame şi alte modalităţi de a face bani de pe urma noastră, şi chiar să ne exploateze la maxim calculatoarele. Ei au introdus în program, exploituri şi rootkit, malware, reclame, toolbars, adware, şi mai nou Bitcoin miner [EpicScale] care îţi îngreunează calculatorul.

Vă rog să vă imaginaţi că puteţi fi unul dintre acei useri cărora le merge greu calculatorul/laptopul din când în când şi nu ştiţi de ce!? Fiind şi eu unul dintre cei care au avut probleme cu uTorrent, în prima fază am crezut că mi-e slăbit hard discul, aşa de rău îmi mergea calculatorul în timpul unor downloaduri de filme. În momentul în care am primit mai multe sesizări de la clienţii mei în legătură cu această problemă, am început să cercetez noul caz, şi am descoperit care-i problema, şi că totul e din cauza programului client.

Dacă aveţi probleme de genul ăsta, puteţi instala un program cum ar fi de exemplu SuperAntispyware Free Edition, faceţi un update şi daţi o scanare… o să rămâneţi mască, aşa de multe infecţii o să vă găsească pe calculator/laptopul vostru…

Am întocmit pentru voi un top (propriu), iar locurile în top le-am stabilit pe baza a mai multor considerente luate în calcul. Nu are rost să extind acest articol, să postez poze şi adrese sau alte chestii, că nu am destul timp.

TOP Torrent Client 2015

1. – Deluge
2. – qBittorrent (favoritul meu yahoo smiley TOP free torrent clients 2015)
3. – Tixati

Pentru fanii uTorrent, vă recomand uTorrent v2.0.4 or v2.2.1, versiuni mai vechi dar care sunt totuşi mai curate şi mai bune decât cele noi.

Autor: Elischer Severus (Guest Post)

best torrent clients 1 TOP free torrent clients 2015

Categorie articol [ Guest Post, Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “TOP free torrent clients 2015”

  • JoinT
    ... a scris la 13 martie 2015, 13:30   [#1]

    Foarte util articol. Cand ajung acasa schimb.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?