TOP free torrent clients 2015

best torrent clients TOP free torrent clients 2015

Best free torrent clients 2015

Sunt convins că foarte mulţi dintre voi folosiţi un client gratuit de torente, ca să vă aduceţi filme de pe torente româneşti (gen FL, cu obligaţii şi reguli) sau de pe torente externe (gen Rarbg, fără obligaţii şi reguli), sau poate downloadati jocuri, muzică, programe şi alte chestii. Majoritatea userilor care vor să-şi ocupe hard discul cu asemenea fişiere, folosesc μTorrent [uTorrent], BitTorrent, Vuze. Astea trei sunt cele mai cunoscute în zilele noastre, aşa cum pe vremuri erau la putere BitComet, Azureus, etc.

Mai nou, majoritatea programelor mai cunoscute gen uTorrent, folosesc aceste programe pentru a ne băga pe gât reclame şi alte modalităţi de a face bani de pe urma noastră, şi chiar să ne exploateze la maxim calculatoarele. Ei au introdus în program, exploituri şi rootkit, malware, reclame, toolbars, adware, şi mai nou Bitcoin miner [EpicScale] care îţi îngreunează calculatorul.

Vă rog să vă imaginaţi că puteţi fi unul dintre acei useri cărora le merge greu calculatorul/laptopul din când în când şi nu ştiţi de ce!? Fiind şi eu unul dintre cei care au avut probleme cu uTorrent, în prima fază am crezut că mi-e slăbit hard discul, aşa de rău îmi mergea calculatorul în timpul unor downloaduri de filme. În momentul în care am primit mai multe sesizări de la clienţii mei în legătură cu această problemă, am început să cercetez noul caz, şi am descoperit care-i problema, şi că totul e din cauza programului client.

Dacă aveţi probleme de genul ăsta, puteţi instala un program cum ar fi de exemplu SuperAntispyware Free Edition, faceţi un update şi daţi o scanare… o să rămâneţi mască, aşa de multe infecţii o să vă găsească pe calculator/laptopul vostru…

Am întocmit pentru voi un top (propriu), iar locurile în top le-am stabilit pe baza a mai multor considerente luate în calcul. Nu are rost să extind acest articol, să postez poze şi adrese sau alte chestii, că nu am destul timp.

TOP Torrent Client 2015

1. – Deluge
2. – qBittorrent (favoritul meu yahoo smiley TOP free torrent clients 2015)
3. – Tixati

Pentru fanii uTorrent, vă recomand uTorrent v2.0.4 or v2.2.1, versiuni mai vechi dar care sunt totuşi mai curate şi mai bune decât cele noi.

Autor: Elischer Severus (Guest Post)

best torrent clients 1 TOP free torrent clients 2015

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 13 martie 2015 in categoria Guest Post, Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “TOP free torrent clients 2015”

  1. JoinT

    Foarte util articol. Cand ajung acasa schimb.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi
Probleme cu telefon Allview P6 Life11Claudiu

www.suplimente-culturism.ro