Toate filmele cu Eric Roberts sunt proaste!

Eric Roberts Actor Filme 150x150 Toate filmele cu Eric Roberts sunt proaste!

Fimele cu Eric Roberts sunt proaste!

Pot spune că sunt un consumator destul de “serios” de filme, în special în weekend îmi place să mă relaxez la câte un film. Uneori și peste săptămâna, seara, înainte de culcare …
Uneori la cinema (la Mall, evident, pentru că cinematografele “românești” au dispărut cu desăvârșire), ori acasă, tolănit confortabil pe colțarul din living. Drept urmare, fără a mă erija în vreun critic de film profesionist, cred că despre filmele vizionate am dreptul să-mi exprim opinia de consumator.

Una dintre concluziile la care am ajuns (deja de multă vreme) este că, toate filmele cu Eric Roberts sunt proaste! Și în special filmele din ultimii ani, în care Eric Roberts ori joacă rolul principal, ori e producător, ori e orice altceva în filmul ăla, nu contează … toate sunt proaste! Orice film în care Eric Roberts are vreo contribuție de orice fel, sunt proaste!

Spre diferență de soră-sa, Julia Roberts, care este (a fost) o actriță foarte bună. Nu știu să fi urmărit până acum vreun film cu Julia Roberts despre care să pot să spun că a fost dezastruos, până și micile ei comedii siropoase, aveau un farmec aparte. Da, Julia Roberts a jucat în filme bune, în contrast cu fratele ei Eric Roberts.

Din acest moment, oriunde mai văd numele de Eric Roberts: delete, exit, close. Mai bine dorm sau mă uit la desene animate …

Eric Roberts Actor Filme Toate filmele cu Eric Roberts sunt proaste!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 23 ianuarie 2016 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Toate filmele cu Eric Roberts sunt proaste!”

 1. 1qlee

  Se poate forma o “galerie” cu multi actori de renume care joaca doar in filme proaste. Oricum, “sef de galerie” ramane Eric Roberts.

 2. 1qlee

  Sa nu uitam niciodata de Nicolas Cage. This is the king.

  ps
  ai scos editul

 3. Severus

  Sau schimbi canalul :)

 4. craciun

  I SE SPUNE MĂCELARUL
  Surioara Julia este mult mai talentata…

 5. francisc

  filmele de acum sunt proaste, da.
  in anii 90 juca in filme mult mai bune.

  dupa cum in anii 90 seful filmelor tampite era michael dudikoff, acum e eric si nicholas cage, dupa cum bine a zis 1qlee.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite