TIR-ul lui Gheorghe Vlase, din Slobozia

Gheorghe Vlase din Slobozia TIR ul lui Gheorghe Vlase, din Slobozia

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de două ori unic în România.
În primul rând, datorită dotărilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din ţara noastră şi mai are doar trei “fraţi” în întreaga Europă.
În al doilea rând, nimănui nu i-a trecut până acum prin cap să-şi brănduiască maşina cu imaginea poetului naţional al României, Mihai Eminescu.

Reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române au fost atât de surprinşi la vederea TIR-ului, încât l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pe conducătorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depăşise viteza legală şi nu încălcase nicio regulă de circulaţie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului românesc, Mihai Eminescu, alături de versurile “Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie / Ţara mea de glorii, ţara mea de dor!“, iar pe spatele maşinii îndemnul “Nu uita că eşti român!“.

TIR ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia TIR ul lui Gheorghe Vlase, din Slobozia

Gheorghe Vlase a mărturisit că TIR-ul său este unicat în România şi chiar o raritate în Europa:
“Motorul dezvoltă 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Să ştiţi că doar patru astfel de exemplare sunt în lume. Unul se află în Spania, altul în Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, a mărturisit Gheorghe Vlase.

El a spus că pentru brand-uirea maşinii a mai dat încă 2.000 de euro. El mai vrea să facă o altă prelată, de data aceasta cu Ştefan cel Mare, cu următorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmaşilor urmaşilor mei!“. Vlase a mai spus că pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund mişcaţi de mesajele citite, aşa cum au fost şi cei de la ARR, care l-au şi felicitat pentru o aşa idee.

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “TIR-ul lui Gheorghe Vlase, din Slobozia”

 • ... a scris la 19 octombrie 2011, 12:44   [#1]

  Si care ar fi dotarile tehnice care il fac asa unicat? ca ai zis doar de motor si pret… tre sa aiba si altceva special, ma gandesc…

 • ... a scris la 19 octombrie 2011, 12:45   [#2]

  Tot respectul din partea mea!

 • ... a scris la 20 octombrie 2011, 20:45   [#3]

  fain Tirul arata super.

 • McNae
  ... a scris la 22 octombrie 2011, 16:00   [#4]

  Chiar ca nu uit ca sunt Roman… doar traiesc aici printre alte “nationalitati” :d :((

 • AXINTE
  ... a scris la 31 mai 2012, 18:26   [#5]

  fratzii Vlase, 2 tzarani tzepari, plini de datorii cu zeci de vieti pe constiintza si desigur cu cite 7 clase fiecare

 • vasilica
  ... a scris la 14 august 2013, 16:06   [#6]

  asta din poza l-a bagat in neamul lui pe Coman Mirel. Acesta, drept multumire, a inceput sa opreasca chiar si 1500euro pt motorina celor ce lucreaza pe comunitate. Concluzia : la Vlase lucreaza numai prosti deoarece angajeaza numai hoti. Astia cred ca noi vindem motorina in parcarile din europa.

 • Camelia
  ... a scris la 10 decembrie 2014, 16:59   [#7]

  TIR-ul e a lui cand o sa-si achite leasing-ul, pana atunci este doar utilizator adica sofer de TAXI. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu continund sa nu plateasca impozite si taxe la stat (toate salarile la el sunt minim pe economie -- asta vine lunar teapa la stat in valoare de aprox 70-90.000 lei la un nr de 250 de angajati). Dar nu-i nici o problema baga firma in insolventa cum a bagat si pe cele din trecut, nu plateste taxe TVA etc si porneste cu alta noua si se faleste ca este cinstit si soferii il fura.
  Intrebarea este care fura mai tare ?

 • Klaus
  ... a scris la 25 februarie 2015, 2:38   [#8]

  … Coman Mirel, mai era unul Marius Zamfirache sef pe la cisterne, de el nimic ? Astia se intreceau la inputatii in mii de euro la motorina …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?