Tigara electronica Kanger

tigara electronica kanger Tigara electronica Kanger

Ţigara electronică Kanger

În România există foarte mulţi fumători, procentajul fiind mult mai mare decât în restul ţărilor europene, iar problemele cauzate de fumatul clasic au un final nefericit în foarte multe dintre situaţii, mergând până la decesul fumătorului. În ciuda acestor statistici sumbre, care ar trebui să-i sperie de-a dreptul pe fumătorii înrăiţi, aceştia nu reuşesc să renunţe la fumatul clasic (adică, fumatul ţigărilor clasice).

Din fericire, tehnologia de azi ne permite să trecem la un aşa zis “fumat”, mult mai sănătos … Spun aşa zis “fumat”, deoarece în realitate nu este “fumat” la propriu, ci este “vapat”. Termenul de “fumat” vine de la faptul că, fumătorul inhalează efectiv fum de ţigară, fum rezultat în urma arderii tutunului din ţigară. În timpul arderii, au loc anumite procese chimice care degajează o mulţime de substanţe foarte nocive organismului, printre care şi câteva cianuri. Mai mult decât atât, fumul de ţigară conţine gudron, substanţă care se depune pe interiorul plămânilor şi care în timp provoacă aşa numita “tuse de fumător”.

Pentru a vă convinge de cât de nociv este fumatul clasic, vă invit să faceţi următorul experiment …
Există în farmacii, nişte filtre transparente din plastic, de unică folosinţă, pentru ţigări. Se vând la cutie şi conţin 10 sau 12 bucăţi (nu mai reţin exact). Este suficient să fumaţi o singură ţigară, după care puteţi desface acel filtru … O să vă îngroziţi de ce rămâne acolo! Gudronul şi o parte din substanţele foarte nocive formează un fel de “pastă” moale, pe care dacă o atingi cu degetul şi o miroşi, ţi se face efectiv greaţă! Miroase într-un hal fără de hal, mirosul este atât de urât încat îţi rupe nasul, efectiv. Peste toate acestea, gândiţi-vă că nici dacă vă spălaţi pe mâini, nu scăpaţi de pasta aceea lipicoasă, ea rămâne efectiv pe degete, trebuie să incercaţi eventual cu ceva soluţie de spălat vase (gen “PUR”), altfel nu scăpaţi de substanţa lipicioasă de pe degete.

Ei bine, gândiţi-vă ce se întâmplă … după 10 ţigări. Dar după 20 de ţigări? Dar după o săptămână? Dar după o lună ??? Mi-e şi groază să mă gândesc! Gândiţi-vă că, substanţa aceea se depune pe pereţii plămânilor voştri !!! Să nu mai vorbim de celelalte substanţe nocive, dintre care amintesc din nou cianurile! Cine nu ştie ce sunt acelea, ar trebui să se documenteze ! În linii mari: este OTRAVĂ PURĂ pentru organismul uman !

Ştiu … fumatul este un viciu de care este FOARTE GREU să scapi ! I-am auzit pe mulţi nefumători spunând: nu-ţi trebuie decât “voinţă”. Acestea sunt bla, bla-uri specifice celor care nu cunosc acest fenomen, care nu au avut parte de “experienţă pe propria piele”. În realitate, unui fumător înrăit îi va fi foarte greu să se lase de fumat (aproape imposibil), cu toată voinţa şi bunăvoinţa din lume.
Din fericire, tehnologia secolului 21 a evoluat suficient de mult încât să ne ofere o alternativă mai sănătoasă care ilocuieste cu succes fumatul clasic, este vorba de ŢIGARA ELECTRONICĂ. Sunt fumători care au încercat deja această metodă (respectiv ţigara electronică) şi după o perioadă de 2 sau 3 luni, au revenit înapoi la fumatul clasic, majoritatea spunând ca ţigara electronică nu i-a determinat să renunţe definitiv la fumatul clasic. Da, este adevărat, le dau dreptate. Numai că, cei care afirmă acest lucru, nu sunt suficient de documentaţi şi n-au experimentat suficient … Vă spun eu unde este problema …

În comerţ, se vând probabil sute de modele de ţigări electronice. Fumătorul, merge la primul magazin care vinde astfel de ţigări electronice şi de obicei cumpăra “ce este mai ieftin”, că deehhh … aşa-i românul. Aici este marea problemă !!! Piaţa din România este plină de ţigări electronice ieftine şi de proastă calitate, al căror mare dezavantaj este exact faptul că nu reuşesc să satisfacă nevoia de fumat a celui care este fumător înrăit ! Trage de mama focului din ţigara electronică şi tot nu simte aceea satisfacţie care o generează de exemplu o ţigară clasică … Şi ce urmează ? Fumătorul încearcă o săptămână, două, poate o lună, sau două, după care revine la ţigara clasică.

Există însă şi modele de ţigări electronice care satisfac nevoia de fumat a unui fumător şi cu ajutorul cărora te poţi lăsa de fumat. Nu sunt multe modele, sunt câteva relativ accesibile la preţ, iar unul dintre aceste modele este ţigara electronică Kanger. Am spus ţigara electronică Kanger la modul general, deoarece este vorba de componentele Kanger, cu ajutorul cărora poţi să-ţi construieşti o ţigară electronică.
Pentru cei care nu ştiu, ţigara electronică este compusă din mai multe componente/părţi:
– bateria;
– atomizorul (arzătorul);
– cartuşul.
Bateria este identică cu cea din telefoanele mobile, doar că are o altă formă, respectiv are formă cilindrică. Atomizorul (sau arzătorul), este o componentă care transorma lichidul în aburi, iar cartuşul (sau tank-ul/rezervorul) este locul în care stă efectiv lichidul (rezervorul cu lichid). La anumite modele, atomizorul şi rezervorul sunt construite împreună, practic nu mai aveţi nevoie de 2 componente separat, ci doar de una singură, numite şi Clearomizer. În această situaţie, ţigara electronică este compusă doar din atomizor (clearomizer) şi baterie.

Drept urmare, vă recomand să vizitaţi aceasta pagină cu componente pentru Ţigara electronică Kanger. Cumpăraţi o ţigară electronică de bună calitate, nu daţi banii pe produse ieftine care în final nu o să vă satisfacă nevoia de fumat şi care vor avea drept rezultat revenirea voastră la fumatul clasic, după o anumită perioadă. Ce-i drept, este nevoie şi de puţină voinţă (ca în orice situaţie), însă o ţigară electronică de bună calitate categoric vă ajută să renunţaţi definitiv la fumatul clasic, atât de nociv organismului.

tigara electronica kanger Tigara electronica Kanger

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Tigara electronica Kanger”

 • ... a scris la 29 august 2013, 0:13   [#1]

  Am citit de curand un articol care m-a derutat total…Este adevarat ca utilizarea excesiva a unei tigari electronice are efecte mult mai nocive decat fumatul? Se discuta despre influenta unei substante cancerigene..

 • ... a scris la 29 august 2013, 0:22   [#2]

  Bineinteles ca, cel mai bine e fara nimic … si daca se poate, sa mancam numai legume si fructe, sa facem sport, sa ne cautam un loc de munca fara stress si eventual sa ne mutam undeva la tara, la aer curat …

  Iti dai seama ca, producatorii de tutun au intrat in panica … nu? Sunt zeci de miliarde in joc! Una peste alta, au crescut foarte mult accizele la tutun, pe urma a venit si criza peste noi … de unde sa mai scoata lumea bani si de tigari ? Mai ales romanii … Iar de vreo cativa ani, colac peste pupaza, a mai aparut si tigara electronica …

 • ... a scris la 31 august 2013, 16:26   [#3]

  Mie o amica mi-a spus ca, psihic, e bine sa te lasi de fumat cand mai ai tigari in pachet; si sa arunci pachetul+bricheta la primul cos de gunoi care iti iese in cale. Oricum suferi ca un caine 1-2 saptamani. Pe urma parca nu mai este dracul asa de negru.
  Felicitari celor care au puterea sa se lase fara aceste metode soft …

 • ... a scris la 6 septembrie 2013, 15:14   [#4]

  Sunt curioasa cat de toxice sunt. Ma mir ca inca e legal sa le fumezi in locuri publice.

 • ... a scris la 9 septembrie 2013, 17:44   [#5]

  AM SI EU O TIGARA ELECTRONICA PE CARE AM PRIMIT-O CADOU. LA INCEPUT ERA CEVA NOU PENTRU MINE SI O FUMAM DOAR PE EA SI NU SIMTEAM NEVOIA DE A MAI FUMA SI TIGARI NORMALE, DAR CU TIMPUL M-I S-A LUAT DE EA SI ACUM M-AM INTORS IARASI LA FUMATUL TIGARILOR NORMALE. ASA CA, CEI CARE ZIC CA TIGARA ELECTRONICA TE AJUTA SA TE LASI DE FUMAT NU ESTE ADEVARAT. E UN VICIU DE CARE POTI SA TE LASI DOAR DACA VREI SI ITI DORESTI INTRADEVAR ACEST LUCRU.

 • ... a scris la 7 octombrie 2013, 14:58   [#6]

  Sa te lasi de fumat este atat de greu si pentru faptul ca te obisnuiesti cu ticul in sine. Miscarile pe care le face un fumator trebuiesc compensate de aceea tigara electronica este cea care te ajuta.

 • ... a scris la 12 februarie 2014, 13:17   [#7]

  Si eu fumez tigari electronice de mai bine de doi ani. Initial am fost sceptic. Cand am vazut prima tigara electronica mi s-a parut ridicola si m-a pufnit rasul. Dar dupa ce am incercat-o m-am convins.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?